Telefon Tavsiyesi Lg g4 mū galaxy s6 mı

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tolga molga kim ne derse desin kardesim babamda s6 edge var. Telefonda bi teamwiever bi here maps kullaniyo batarya çeyrek günde bitiyor. Ram fu ll %80lrde. Babamin telefonunda sorun yok, kime sorsam normal iste diyor, s6 kullananlar. Parmak izini acayim dedim parmagimi algilattim kapattim, ikinci sefer parmagimi algilamadi
Sat sen en iyisi :oke: samsunga bulaşmayın. Ne gerek var güncelleme almicak ilerde vs boşverin samsungu sony alın lg alın. Samsung bu ülke de azalsın biraz. :oke: Ben alırım ama sizler almayın :oke:

cihanata_1

cihanata_1

Üye
Sat sen en iyisi :oke: samsunga bulaşmayın. Ne gerek var güncelleme almicak ilerde vs boşverin samsungu sony alın lg alın. Samsung bu ülke de azalsın biraz. :oke: Ben alırım ama sizler almayın :oke:
aynen samsungdan nefret ederim kesinlikle g4 hem lg daha çok destek veriyor cihazlarına(güncelleme):)

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
ben soyle bisey diyecem lg corap degistirir gibi amiral gemisi degistiriyor samsung s6 daha avantajli ama bence sony xperia z3+ bak derim

0MG90

0MG90

Üye
1,5 yıl sonra güncelleme alıp almayacağı belli değil. G4 kamerada daha iyi. Tercihimi G4'den yana kullanırım ben olsam.