eğer şuan rezervelerin indirdiği sürüm finalse senin indiriğin eski sürümBen torrent indiriyorum suan Win10 Pro+Aktivator [emoji23]

Kendi icinden guncelleyemiyor muyuz ?eğer şuan rezervelerin indirdiği sürüm finalse senin indiriğin eski sürüm![]()

durun bi telden zor oluyotorrenti indir kur sen. Daha sonra güncelleme yap. Temiz kurulum yapmış olursun.Arkadaslarim suan pc Win8 ben bunu nasil Win10 yapcam [emoji23]
şef bak son hali bu .Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.
Yok hocam onu biliyorum 10240 yaziyor zaten. Öyle yapicam driverlari filan kendi buluyor de mi ?güncelleyebilirsin canım
benim demek iatediğim şu anki yayınlanan sürümü indirmediğin
mesajlar karıştı ladurun bi telden zor oluyo
torrenti indir kur sen. Daha sonra güncelleme yap. Temiz kurulum yapmış olursun.
bir yerden halledilir onlarYok hocam onu biliyorum 10240 yaziyor zaten. Öyle yapicam driverlari filan kendi buluyor de mi ?
anlaşılan öyleYani preview kullananlara şimdi geldi
Biz 8.1 kullananlar yani sadece rezerve etmis olanlara daha sonra verilecek![]()

Tam sürüm mü ? Ben de 10240 varTorrent linki olan özelden paylaşabilir mi?
Başarısız diyor tekrar denerseniz kurar gibi4,75 gb inmiş. update kontrol edince böyle yazıyor yarına gelir sanrım zaten 11 söylentileri var
10240 harici iso çıkacak mı?