Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

Rygebin

Rygebin

Üye
Birşey sorucam. Windows 7 Oem keyi var. Fakat ISO yok naapsam ki hiçbiryerde de yok :((( (internette)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
? NE
windows 7 bir şey bulamadı ?
Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
0MG90

0MG90

Üye
Artık 29'u. W10 çıktı başlık değişebilir :D

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
Rygebin

Rygebin

Üye
Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.
İyiymiş :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaslar benim laptop Win 8.1 ile gelmisti ben ondan sonra korsan Windows 7 yükledim laptopa. Win 8.1 orijinal product keyim duruyor. Win 10 torrent cekip bu keyi yazsam kabul edecek mi ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
şu anki build numarasına bakabilir misiniz abi?
Arkadaslar benim laptop Win 8.1 ile gelmisti ben ondan sonra korsan Windows 7 yükledim laptopa. Win 8.1 orijinal product keyim duruyor. Win 10 torrent cekip bu keyi yazsam kabul edecek mi ?
8.1yükle güncelle w10a. Format yerine sıfırlama yaparsın daha sonra

Rygebin

Rygebin

Üye
Aynen, ben de öyle yaptım key duruyor fakat OEM key nasıl olacak :)

0MG90

0MG90

Üye
Daha sonra torrent olarak indirip SSD'yi sıfırlar öyle kurarım :ehe

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
abi bende de 240 vardı. İki guncelleme geldi ancak guvenlik filan. Zaten 240ın başından beri bende w10 pro yazıyo. Ama arama kutucuğuna "sistem özellik" yaz orda yazılım w10 yapı 240 gozukuyor...

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
tmm abi anladım malızda okadar değil :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben torrent indiriyorum suan Win10 Pro+Aktivator [emoji23]

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaşlar peki Windows 8.1'den şuan geçiş mümkün mü indirme Başlıyor mu ona göre yatmadan başlatayım da??

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Build numarası ya da sürüm numarası yok. Sadece Windows 10 Pro olarak gözüküyor.

Estağfurullah öyle bir şey demek istemedim
yok Estağfurullah şaka yapıyorum :D
bu arada windows updateden mi güncelliycez yoksa alltaki windows işaretinden mi ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Build numarası ya da sürüm numarası yok. Sadece Windows 10 Pro olarak gözüküyor.
insider programına kayıtlımıydınız? Kayıtlıydı iseniz bir sitede okuduğum doğru. İnsiderlar 29unda kullanmaya başlayacak. 30unda rezerve edenler başlicak. Amaç yığılmayı önlemek.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
insider programına kayıtlımıydınız? Kayıtlıydı iseniz bir sitede okuduğum doğru. İnsiderlar 29unda kullanmaya başlayacak. 30unda rezerve edenler başlicak. Amaç yığılmayı önlemek.
Ben kayıtlıydım ama Ethernet kartıma sorun yaptı bi build 8.1'e dönüp rezerve ettim 29'u yani şuan alabilir miyim ben?

Üst Alt