Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
PriZm

PriZm

Üye
Torrentlemeye başlıyorum. :ehe

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaslarim suan pc Win8 ben bunu nasil Win10 yapcam [emoji23]

exp_l0it

exp_l0it

Üye
güncelleyebilirsin canım
benim demek iatediğim şu anki yayınlanan sürümü indirmediğin :D
mesajlar karıştı la :D durun bi telden zor oluyo
Arkadaslarim suan pc Win8 ben bunu nasil Win10 yapcam [emoji23]
torrenti indir kur sen. Daha sonra güncelleme yap. Temiz kurulum yapmış olursun.

Rygebin

Rygebin

Üye
80070003 hata kodu aldım yüklerken :( (Başarısız diyo yükleme ne yapsam öneri :(:( (Arkadaşımın pc :) )

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.
şef bak son hali bu .
yani hala yapı 240 dayız.

foreverthe

foreverthe

Üye
güncelleyebilirsin canım
benim demek iatediğim şu anki yayınlanan sürümü indirmediğin :D
mesajlar karıştı la :D durun bi telden zor oluyo

torrenti indir kur sen. Daha sonra güncelleme yap. Temiz kurulum yapmış olursun.
Yok hocam onu biliyorum 10240 yaziyor zaten. Öyle yapicam driverlari filan kendi buluyor de mi ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Yok hocam onu biliyorum 10240 yaziyor zaten. Öyle yapicam driverlari filan kendi buluyor de mi ?
bir yerden halledilir onlar ;)
ben hala cevap bekliyorum @papakudioflu insider içinde misiniz? Öyleyse ve rezerveler hala yükleyemediyse 30unda rezervelere gelecek diye tahmin ediyorum.
"Aşamalı güncelleme, Windows 10 yeni sürümü 29 Temmuzda yayınlamaya başlayacak ancak ilk
olarak Windows Insider’dan teknik ön izleme
sürümü kullananlar bu sürümü görecekler. Yani,
beta testi yapan tüm kullanıcılar sürüme ilk sahip
olacaklar. 30 Temmuz itibariyle Windows 7 ve
Windows 8.1 güncellemeleri başlayacak"
kaynak:tamindir

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Yani preview kullananlara şimdi geldi
Biz 8.1 kullananlar yani sadece rezerve etmis olanlara daha sonra verilecek:hmmm

mabdussamed

mabdussamed

Üye
win7 üzerinden rezerve yapmıştım , halihazırda bir yükselt seçeneği daha gelmedi .final sürüme yükseltebilen var mı?

foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaslar ben suan Win10 indiriyorum yarim saate inicek. Win8.1 laptop ilk geldiginde olan Product Keyi mi yazicam ?

ismail

ismail

Üye
4,75 gb inmiş. update kontrol edince böyle yazıyor yarına gelir sanrım zaten 11 söylentileri var

Invoke

Invoke

Üye
Torrent linki olan özelden paylaşabilir mi?

0MG90

0MG90

Üye
10240 harici iso çıkacak mı?

Invoke

Invoke

Üye
10240 harici iso çıkacak mı?

Çıkmayacak mı? :D
Ben aslında insider programına kayıtlıydım ama 10240'a güncellerken buga girdi. 28% de takıldı güncelleme. Resetlenmiyor da. Aslında yolları var da denedim olmadı. Çok da uğraşmadım açıkçası nasıl olsa rtm isosu yüklerim diye.

Üst Alt