exp_l0it
Üye
yüklendi de açılıyo mu ss atarmısınız?Evet arkadaşlar şimdi yükleme tamamlandı ve Windows 10 Pro yüklendi.
yüklendi de açılıyo mu ss atarmısınız?Evet arkadaşlar şimdi yükleme tamamlandı ve Windows 10 Pro yüklendi.
Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.? NE
windows 7 bir şey bulamadı ?
İyiymişWindows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.

şu anki build numarasına bakabilir misiniz abi?Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.
8.1yükle güncelle w10a. Format yerine sıfırlama yaparsın daha sonraArkadaslar benim laptop Win 8.1 ile gelmisti ben ondan sonra korsan Windows 7 yükledim laptopa. Win 8.1 orijinal product keyim duruyor. Win 10 torrent cekip bu keyi yazsam kabul edecek mi ?
Aynen, ben de öyle yaptım key duruyor fakat OEM key nasıl olacakArkadaslar benim laptop Win 8.1 ile gelmisti ben ondan sonra korsan Windows 7 yükledim laptopa. Win 8.1 orijinal product keyim duruyor. Win 10 torrent cekip bu keyi yazsam kabul edecek mi ?

çıktıda bizmi göremiyoruz ?Artık 29'u. W10 çıktı başlık değişebilir![]()

Aynen hocam, ben de bilmiyorumAynen, ben de öyle yaptım key duruyor fakat OEM key nasıl olacak![]()

abi bende de 240 vardı. İki guncelleme geldi ancak guvenlik filan. Zaten 240ın başından beri bende w10 pro yazıyo. Ama arama kutucuğuna "sistem özellik" yaz orda yazılım w10 yapı 240 gozukuyor...Windows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.
tmm abi anladım malızda okadar değilWindows 10 Build 10240 yüklüydü bir kaç güncelleme buldu indirdi ben de anlamadım.açılırken baktım normal Preview gibi açılmadı. Kullanıcı sözleşmesi varsayılan ayar seçimi falan geldi. Sonra baktım etkinleştirilmiş Windows 10 Pro oldu cihaz.

Build numarası ya da sürüm numarası yok. Sadece Windows 10 Pro olarak gözüküyor.şu anki build numarasına bakabilir misiniz abi?
Estağfurullah öyle bir şey demek istemedimtmm abi anladım malızda okadar değil![]()
yok Estağfurullah şaka yapıyorumBuild numarası ya da sürüm numarası yok. Sadece Windows 10 Pro olarak gözüküyor.
Estağfurullah öyle bir şey demek istemedim

insider programına kayıtlımıydınız? Kayıtlıydı iseniz bir sitede okuduğum doğru. İnsiderlar 29unda kullanmaya başlayacak. 30unda rezerve edenler başlicak. Amaç yığılmayı önlemek.Build numarası ya da sürüm numarası yok. Sadece Windows 10 Pro olarak gözüküyor.
Ben kayıtlıydım ama Ethernet kartıma sorun yaptı bi build 8.1'e dönüp rezerve ettim 29'u yani şuan alabilir miyim ben?insider programına kayıtlımıydınız? Kayıtlıydı iseniz bir sitede okuduğum doğru. İnsiderlar 29unda kullanmaya başlayacak. 30unda rezerve edenler başlicak. Amaç yığılmayı önlemek.
sabır adam cevap versin biBen kayıtlıydım ama Ethernet kartıma sorun yaptı bi build 8.1'e dönüp rezerve ettim 29'u yani şuan alabilir miyim ben?