Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
ve bişey soracağım bu lenovoda ben biosa falan giremedim boot menüsüne giremedim bir türlü

abandonware

abandonware

Üye
yok çökme için değil illaki format gerekiyo yani format gerektiğinde sürekli recovery yapıyorum her yapışımda yaklaşık 3 4 gb güncelleme yüklüyorum sürekli ama windows 10 da dediğiniz gibi sistem sıfırlama gelire böyle birşeye gerek kalmaz
Windows 8 de var, windows 10 da mutlaka vardır

abandonware

abandonware

Üye
ve bişey soracağım bu lenovoda ben biosa falan giremedim boot menüsüne giremedim bir türlü
Windows 8 ile yüklü geldiyse bios zaten yoktur, uefi vardır. Windows 8 hızlı açılması için boot menüsünu falan ucurmuslar diye okumuştum ama hatırlamıyorum araştırmak lazım :hmmm

Bruce Lee QQ

Bruce Lee QQ

Üye
"Normal şartlar altında Microsoft, Windows 10
yükseltmeleri gece yarısından sonra başlayacak.
Ancak Rezervasyon yapmış olanlarla, bu işlemi
seçmeden yükseltme talep edenlerin
yoğunluğunun dengelenmesi gerekiyor. Bunun
için Microsoft, Windows 10 rezervasyonu yapmış olanların şu an yükseltmelerini alıyor olmasını
sağlıyor. Bu işlem şu anda arka planda işliyor olsa
bile güncelleme dosyaları, var olan sistemlerde “C:\$windows.~BT” klasörü altında saklanacak ve saat gece yarısını geçince bir diyalog kutusu vasıtasıyla kullanıcının izni sorularak güncelleme
başlayacak. Bu sistem sadece rezervasyon yapmış olanlar için
geçerli bir yöntem. Lisans sahibi olmayanlar ya da manuel yükseltme talep edenler bundan
faydalanamıyorlar."
kaynak:tamindir
Şu an yüklüyor bende diyorum bu güncelleştirme neyin nesi görülmüyorda detay.%53 :)

hikmet366

hikmet366

Üye
gece mi gelecek bu güncelleme ?

Karavelaa

Üye
Hayır gelmeye başlamış 10 gibi bazılarına ama.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Hayır gelmeye başlamış 10 gibi bazılarına ama.
o yüklemeben aktifleşmeden bahsediyorum. Kullanılabilme durumundan. Gelebilecek saat ihtimali çok fazla çünkü. 12olabilir. 2 olabilir. Abd saatine göre 12 olabilir. Yarın 11 olabilir. Akşam gelebilir.. Anladın?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Şimdi windows 10 yükledikten sonra lisan kısımına orijinal win 7 pro keyi girsem kabul eder mi? Yoksa illaki win 7 kurup öyle mi güncellemek lazım her seferinde yani kabul eder mi ?

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Şimdi windows 10 yükledikten sonra lisan kısımına orijinal win 7 pro keyi girsem kabul eder mi? Yoksa illaki win 7 kurup öyle mi güncellemek lazım her seferinde yani kabul eder mi ?
format yerine sıfırlamayı kullan. ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ekran kartımdan(ati X1050)dolay bu pc de win 10 kullanılamaz diye uyarı verdi.ne yapabilirim arkadaşlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada Windows 10 detayları gelmeye devam ediyor. Windows 10 son Windows sürümü olacak. Windows 11 veya Windows 12 gibi sürümlerini olmayacak. Bunhnyerine aylık küçük güncellemelerde geliştirmeye devam edilecek.

Ayrıca yarın yayınlanacak olan Windows 10 sürümü ilk önemli güncellemesini Ekim 2015'te alacak. Daha sonra ise 2016 yılında iki büyük güncelleme yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ekran kartımdan(ati X1050)dolay bu pc de win 10 kullanılamaz diye uyarı verdi.ne yapabilirim arkadaşlar.
isodan format atmayı deneyebilirsin. Bende x1550 var. Eski grafik kartlarıyla biraz sorunlu w10
cmd üzerinden yapılan bir işlemle hallediliyo driveri. Hata bu sürümde de devam ediyorsa eğer burda çözümü resimli anlatım yapacağım. Sadece biraz sabret :]

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
isodan format atmayı deneyebilirsin. Bende x1550 var. Eski grafik kartlarıyla biraz sorunlu w10
cmd üzerinden yapılan bir işlemle hallediliyo driveri. Hata bu sürümde de devam ediyorsa eğer burda çözümü resimli anlatım yapacağım. Sadece biraz sabret :]
Beklerim sıkıntı yok,çok sevaba girersin bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
format yerine sıfırlamayı kullan. ;)
nasıl?
anlatamadım galiba
ben windows 10 un isosunun indiricem daha sonra kurdukduktan sonra illaki benden lisans isteyecek lisans kısımına win 7 pro lisansımı yazsam kabul eder mi?
yani illaki her seferinde win 7 üzerinden mi kurulum yapabilicem

exp_l0it

exp_l0it

Üye
nasıl?
anlatamadım galiba
ben windows 10 un isosunun indiricem daha sonra kurdukduktan sonra illaki benden lisans isteyecek lisans kısımına win 7 pro lisansımı yazsam kabul eder mi?
yani illaki her seferinde win 7 üzerinden mi kurulum yapabilicem
Benimde kafam karışık o konuda yanlış bilgilendirmeyeyim. Ben her format attığında w7üzerinden geçiş mi yapıcam gibi anladım.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet arkadaşlar şimdi yükleme tamamlandı ve Windows 10 Pro yüklendi.

Üst Alt