Windows 10 Rezerve Etmek İsteyenler/Edemeyenler - Çözüm - MaxiCepRezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim![]()
eğer w8 kullanıyorsan touchpad w8 dizaynı vardır yandan gelen bar gibi. Ondan dokunmatik algılıyo olabilir.Laptop ekranı dokunmatik değil ama "Dokunmatik ekran: Evet" şeklinde görünüyor, pek mühim değil ama kafama takıldı neden öyle?
x550jk'nun 12 ram li modelini nerde buldun ya.Bulsam hemen alcam.
Hız süper.Benim ekran kartının driver sorununu çözememişler.ATK driver'ı yok ama diğer bütün driver'lar var.Oyun desteği var.Kullanılabilir bence![]()
bide ssd alabilsem oh tadından yenmezgüç ayarları yapılarak bir kısım uzatılabilirPil sorunu varmış galiba, laptop kullananlar yüklemesin

Vay be süper fiyata almıssın.Keşke bulabilsem gtx850 var dimi?K
Teknolojikapında sitesinden almıştım 1900 civarinda biseydi o zamanlarbide ssd alabilsem oh tadından yenmez
K
Teknolojikapında sitesinden almıştım 1900 civarinda biseydi o zamanlarbide ssd alabilsem oh tadından yenmez

ama i7 değil 
len şapşik bi önceki sayfada linkini verdikyaVay be süper fiyata almıssın.Keşke bulabilsem gtx850 var dimi?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızevet buldumama i7 değil
![]()
garantiden çıkıyo. Asus yetkili servisinde yaparlar sanırsam değişimi. Dvdyi çıkarın hatta hdd caddy taktırınX550jk zaten i5 i7 degil ama i7 kadar performanslı emin oleger alicaksan ssd taktir garanti dahilinde oluyosa
Rezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim![]()
Yabancı bir sitede görmüştüm bunu ve denemistim bu yöntemi. Guncellemeyi manuel olarak indirip yüklemeyi de denedim tabi ama olmadiWindows 10 Rezerve Etmek İsteyenler/Edemeyenler - Çözüm - MaxiCep
eğer w8 kullanıyorsan touchpad w8 dizaynı vardır yandan gelen bar gibi. Ondan dokunmatik algılıyo olabilir.
Gunvellemeyi manuel olarak ta yüklemiyor hacıLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

o nedir ?Driverler yüklü geldi bende
İnternet hızını ortak paylaşmama
olmuyorsa iso ile geçin abi yapacak bişe yokGunvellemeyi manuel olarak ta yüklemiyor hacı![]()
Mesala internet indirme hızım 350kbps.2 tane indirme çalışıyor diyelim ortak olarak 175kbps paylaşmıyor yanio nedir ?
Hiçbir pc üreticisi ultimate windowsu pc ye yüklü bir şekilde satmaz. Korsan windows yüklüdür bu sebeple görünmüyordur.Olmuyor canlar Laptop samsung np300e5a serisi Win 7 ültimate. Uygun bir zamanda ISO ile hal etmek gerek. Yada bendeki 8.1 ISO yüklerim belki gelir
Lisanslı olur mu pekiolmuyorsa iso ile geçin abi yapacak bişe yok

Korsan ama orjinal ürün diyor. Lisans kodu var içinde. Cd den yükledim doğruHiçbir pc üreticisi ultimate windowsu pc ye yüklü bir şekilde satmaz. Korsan windows yüklüdür bu sebeple görünmüyordur.
Demekroside çareler tükenmezLisanslı olur mu peki![]()

Işte lisanslı ürün olmuyor o. Güncelleme yaptığın an korsan olduğunu anlar ve aktivasyonu iptal eder.Korsan ama orjinal ürün diyor. Lisans kodu var içinde. Cd den yükledim doğru