Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bende de aynı problem var. Yarını beklemekte fayda var eğer olmaz ise. İSO dosyası indirip flash bellek ile sıfırdan yaparız

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Rezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim :hmmm
Windows 10 Rezerve Etmek İsteyenler/Edemeyenler - Çözüm - MaxiCep
Laptop ekranı dokunmatik değil ama "Dokunmatik ekran: Evet" şeklinde görünüyor, pek mühim değil ama kafama takıldı neden öyle?
eğer w8 kullanıyorsan touchpad w8 dizaynı vardır yandan gelen bar gibi. Ondan dokunmatik algılıyo olabilir.

• Beğen
Tepkiler: abandonware

seyyid70

Üye
K
x550jk'nun 12 ram li modelini nerde buldun ya.Bulsam hemen alcam.

Hız süper.Benim ekran kartının driver sorununu çözememişler.ATK driver'ı yok ama diğer bütün driver'lar var.Oyun desteği var.Kullanılabilir bence ;)

Teknolojikapında sitesinden almıştım 1900 civarinda biseydi o zamanlar :) bide ssd alabilsem oh tadından yenmez

Karavelaa

Üye
K

Teknolojikapında sitesinden almıştım 1900 civarinda biseydi o zamanlar :) bide ssd alabilsem oh tadından yenmez
Vay be süper fiyata almıssın.Keşke bulabilsem gtx850 var dimi?
K

evet buldum:bud::bud: ama i7 değil :hmmm

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Vay be süper fiyata almıssın.Keşke bulabilsem gtx850 var dimi?

evet buldum:bud::bud: ama i7 değil :hmmm
len şapşik bi önceki sayfada linkini verdikya

seyyid70

Üye
X550jk zaten i5 i7 degil ama i7 kadar performanslı emin ol ;) eger alicaksan ssd taktir garanti dahilinde oluyosa

exp_l0it

exp_l0it

Üye
X550jk zaten i5 i7 degil ama i7 kadar performanslı emin ol ;) eger alicaksan ssd taktir garanti dahilinde oluyosa
garantiden çıkıyo. Asus yetkili servisinde yaparlar sanırsam değişimi. Dvdyi çıkarın hatta hdd caddy taktırın

ismail

ismail

Üye
Rezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim :hmmm

• Beğen
Tepkiler: abandonware
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Olmuyor canlar Laptop samsung np300e5a serisi Win 7 ültimate. Uygun bir zamanda ISO ile hal etmek gerek. Yada bendeki 8.1 ISO yüklerim belki gelir

abandonware

abandonware

Üye
Olmuyor canlar Laptop samsung np300e5a serisi Win 7 ültimate. Uygun bir zamanda ISO ile hal etmek gerek. Yada bendeki 8.1 ISO yüklerim belki gelir
Hiçbir pc üreticisi ultimate windowsu pc ye yüklü bir şekilde satmaz. Korsan windows yüklüdür bu sebeple görünmüyordur.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hiçbir pc üreticisi ultimate windowsu pc ye yüklü bir şekilde satmaz. Korsan windows yüklüdür bu sebeple görünmüyordur.
Korsan ama orjinal ürün diyor. Lisans kodu var içinde. Cd den yükledim doğru

abandonware

abandonware

Üye
Korsan ama orjinal ürün diyor. Lisans kodu var içinde. Cd den yükledim doğru
Işte lisanslı ürün olmuyor o. Güncelleme yaptığın an korsan olduğunu anlar ve aktivasyonu iptal eder.

Üst Alt