Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şuan sistemin driverlerleri yeni yeni yerine oturdu her program düzen her şey daha yeni 8.1 geçmişken şimdi 10 geliyor.
sırf 10 diye geçmem ama bi daha ki formatta kesinlikle 10 üzerinden devam ederim bu da yaklaşık en az 3 fazla 9 ay sürer zaten ben 3 disk kullanıyorum 1.si sadece SSD içine sadece sistem ile çalışabilecek programları yüklüyorum ve ayrıca sistem değişince yeniden kurulması gereken oyunları da oraya kuruyorum (örn gta 4 ne zaman c ye format atıp windowsu yeniden yüklesem oyun açılmaz oluyorum ama windows 7 nin ilk yıllarından beri oynadığım just cause 2 hala D de duruyor ne zaman açsam sıkıntı olmadan açılıyor)
2.si Arşiv HDD si(bu iş için WD Green bi disk kullanıyorum içine film müzik fotoraf ve oyunların, programların ve driverların setupları duruyor)
3.si ise program HDD si (içinde özellikle fazla yer kaplayan oyun program vs var)
driver uyumluluğu ve UEFI durumu nedir windows 8.1 de çalışan her şey aynı şekilde çalışıyor mu ?
bu sorun laptopumda 7den yukarı çıkamama neden oldu driverlarınınçoğo win 7 den yukarısını ve aşağısını desteklemiyordu ne xp nede 8(8.1 denemedim) kullanamadım

bu arada windows 8.1 e de DirectX 12 gelecek mi? yani 10 ile çıkacak ama 8.1 de gelecek mi onu merak ediyorum
aslında bu soruyu directx 12 kullanan oyun gelince önem kazanacak

0MG90

0MG90

Üye
Başlamaya hazırım, kamoon :D

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu arada windows 8.1 e de DirectX 12 gelecek mi? yani 10 ile çıkacak ama 8.1 de gelecek mi onu merak ediyorum
aslında bu soruyu directx 12 kullanan oyun gelince önem kazanacak
Benim bildiğim kadarıyla hayır. D12 Windows10'a özel olacak sanırım o yüzden oyuncular geçer.

Ekli dosyalar

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bütün herkesi yeni işletim sistemine çekmek için vermezler sanmam.

• Beğen
Tepkiler: Baranbaris
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bütün herkesi yeni işletim sistemine çekmek için vermezler sanmam.
ozaman oyunlar çıkmadan geçmek şart oldu :)
insan elinde DirectX 12 bi ekran kartı olunca onu kullanmak istiyor testlere baktı 2 kata kadar performans artışı gibi sonuçlarla bire bir aynı sonucu veren testler var
12 varken 11.2 kullanmak zoruma gidiyor

exp_l0it

exp_l0it

Üye
ozaman oyunlar çıkmadan geçmek şart oldu :)
insan elinde DirectX 12 bi ekran kartı olunca onu kullanmak istiyor testlere baktı 2 kata kadar performans artışı gibi sonuçlarla bire bir aynı sonucu veren testler var
12 varken 11.2 kullanmak zoruma gidiyor
bende öyle düşünüyorum. Yeni bilgisayar alacağım x840m kartlı yüksek performans varken neden kalayım ki.. Üniversiteye kaydolup w8.1 lisansı alıp w10a geçmeyi düşünüyorum . Bu dreamsparkın süresi var mı yoksa istediğimiz zaman alabiliyomuyuz?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Güncelleme için bi saat verdiler mi ?

karayel90

karayel90

Üye
En son buildi kullanıyorum biraz hataları var ama olsun yaklaşık 3 hafta oldu kuralı tam sürümünü heyecanla bekliyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Canlar Win 7 ültimate den yükseltme bir talimat verin rica. Yoksa ayın 29 nu mu beklemek gerek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 twitter uygulaması
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Deneyenler yorumlarını yazsalar olurmu

seyyid70

Üye
Kuzen 2 gündür kullanıyor oyunlarda sorun yok ama güncellemede sorun çıktı driver larda sorun var daha rayına oturmadı ama sıramı ayırdım start verilsin kurup hemen test etcem :) x550jk 12gb 3 dk da açılıyo resmen ssd şart...

Karavelaa

Üye
Kuzen 2 gündür kullanıyor oyunlarda sorun yok ama güncellemede sorun çıktı driver larda sorun var daha rayına oturmadı ama sıramı ayırdım start verilsin kurup hemen test etcem :) x550jk 12gb 3 dk da açılıyo resmen ssd şart...
x550jk'nun 12 ram li modelini nerde buldun ya.Bulsam hemen alcam.
Deneyenler yorumlarını yazsalar olurmu
Hız süper.Benim ekran kartının driver sorununu çözememişler.ATK driver'ı yok ama diğer bütün driver'lar var.Oyun desteği var.Kullanılabilir bence ;)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
x550jk'nun 12 ram li modelini nerde buldun ya.Bulsam hemen alcam.

Hız süper.Benim ekran kartının driver sorununu çözememişler.ATK driver'ı yok ama diğer bütün driver'lar var.Oyun desteği var.Kullanılabilir bence ;)

Neisseria.Ps

Neisseria.Ps

Üye
Laptop ekranı dokunmatik değil ama "Dokunmatik ekran: Evet" şeklinde görünüyor, pek mühim değil ama kafama takıldı neden öyle?

0MG90

0MG90

Üye
Pil sorunu varmış galiba, laptop kullananlar yüklemesin

abandonware

abandonware

Üye
Rezervasyon butonu windows 7 laptobumda ve windows 8 (with bing) tabletimde gözükmüyor. Windows lar lisanslı ve tüm güncellemeler yüklu. İnternette arastirmadigim konu/forum vs kalmadı ama olayı çözemedim :hmmm

Üst Alt