OnurYurdakul
Üye
mobilden bash ediyoruzŞuan çıkan test sürümü felan değil sizi kandırıyorlar ya.
Gidin onu telefon bölümünde yapınmobilden bash ediyoruz
mobilden bash ediyoruz

Benim bildiğim kadarıyla hayır. D12 Windows10'a özel olacak sanırım o yüzden oyuncular geçer.bu arada windows 8.1 e de DirectX 12 gelecek mi? yani 10 ile çıkacak ama 8.1 de gelecek mi onu merak ediyorum
aslında bu soruyu directx 12 kullanan oyun gelince önem kazanacak
Bak bak atarlara bakGidin onu telefon bölümünde yapın![]()

ozaman oyunlar çıkmadan geçmek şart oldubütün herkesi yeni işletim sistemine çekmek için vermezler sanmam.
bende öyle düşünüyorum. Yeni bilgisayar alacağım x840m kartlı yüksek performans varken neden kalayım ki.. Üniversiteye kaydolup w8.1 lisansı alıp w10a geçmeyi düşünüyorum . Bu dreamsparkın süresi var mı yoksa istediğimiz zaman alabiliyomuyuz?ozaman oyunlar çıkmadan geçmek şart oldu![]()
insan elinde DirectX 12 bi ekran kartı olunca onu kullanmak istiyor testlere baktı 2 kata kadar performans artışı gibi sonuçlarla bire bir aynı sonucu veren testler var
12 varken 11.2 kullanmak zoruma gidiyor
ya ben onu microsoftun sitesinde geri sayımnı buldum onra kaybettim ya. Bulamıyorum şimdide.Güncelleme için bi saat verdiler mi ?
x550jk'nun 12 ram li modelini nerde buldun ya.Bulsam hemen alcam.Kuzen 2 gündür kullanıyor oyunlarda sorun yok ama güncellemede sorun çıktı driver larda sorun var daha rayına oturmadı ama sıramı ayırdım start verilsin kurup hemen test etcemx550jk 12gb 3 dk da açılıyo resmen ssd şart...
Hız süper.Benim ekran kartının driver sorununu çözememişler.ATK driver'ı yok ama diğer bütün driver'lar var.Oyun desteği var.Kullanılabilir benceDeneyenler yorumlarını yazsalar olurmu
x550jk'nun 12 ram li modelini nerde buldun ya.Bulsam hemen alcam.
Hız süper.Benim ekran kartının driver sorununu çözememişler.ATK driver'ı yok ama diğer bütün driver'lar var.Oyun desteği var.Kullanılabilir bence![]()