Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
Sendeki rom bof1 bendeki bof3 ben o stabiliteyi göremedim :)
İnan ben bile bu kadar beklemiyordum.Hayretler içindeyim.
Arkada 20 tane uygulama açık bıraktım.Whatsappta deli gibi daktilo gibi çatır çatır yazısıyorum bir saniyelik takılma dahi olmadı. (Maşallah maşallah nazar değmesin) :)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve serdar_gs

serdar_gs

serdar_gs

Üye
İnan ben bile bu kadar beklemiyordum.Hayretler içindeyim.
Arkada 20 tane uygulama açık bıraktım.Whatsappta deli gibi daktilo gibi çatır çatır yazısıyorum bir saniyelik takılma dahi olmadı. (Maşallah maşallah nazar değmesin) :)
Güç tasarrufu açık mı

darkleader

darkleader

Üye
Evet güç tasarrufu devrede

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
darkleader

darkleader

Üye

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
NFC niye açık? :D

• Beğen
Tepkiler: darkleader
serdar_gs

serdar_gs

Üye
ben denedim sarji cok iyi 75 sarj 2 saat ekran verdi 6 saat 1 dk 21 saniyeyi gordum tasarrufsuz
Stock custom fark etmez benim için 3 en fazla alabildiğim ekran süresi 4 saat [emoji23]

• Beğen
Tepkiler: Anil-D
darkleader

darkleader

Üye
Ben de şimdi farkına vardım :) telefonu kurcalarken açmışım haberim yok

serdar_gs

serdar_gs

Üye
bataryayi degistir bence
Yok ya lanet gitsin samsung fena soğuttu beni kendinden yok güncelleme 8 ay olmuş gelmez yok ekran yanığı olur başka markaya geçecem artık böyle güzel bi cihazı bu etkenlerle ne hale getiriyolar sürekli yeni model çıkarıp satayım anlayışı bir cihazın gideri en fazla bir yıl samsungta

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@serdar_gs sen Panama rom'unda hava açık yazması gerekirken temizle yazıyor demiştin. Benimkinde öyle bir sorun görünmüyor.
Peki senin saat ayarı ankara damı istanbul mu birde senin hat gördüğüm kadarıyla turkcell benim avea bunla ilgisi olabilir mi acaba ülke kodum türkiye benim şu an normalde ama yinede açık yazmıyor temizle yazıyor clear çevirisi açık değil temizle olarak çevriliyor :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok ya lanet gitsin samsung fena soğuttu beni kendinden yok güncelleme 8 ay olmuş gelmez yok ekran yanığı olur başka markaya geçecem artık böyle güzel bi cihazı bu etkenlerle ne hale getiriyolar sürekli yeni model çıkarıp satayım anlayışı bir cihazın gideri en fazla bir yıl samsungta
Budaa gelir budaa geçerr

darkleader

darkleader

Üye
Peki senin saat ayarı ankara damı istanbul mu birde senin hat gördüğüm kadarıyla turkcell benim avea bunla ilgisi olabilir mi acaba ülke kodum türkiye benim şu an normalde ama yinede açık yazmıyor temizle yazıyor clear çevirisi açık değil temizle olarak çevriliyor :)
Operatör ile alakalı olacağını sanmıyorum.

Anil-D

Anil-D

Üye
beklenen loli geldi

• Beğen
Tepkiler: darkleader
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Harbidende gelmiş

• Beğen
Tepkiler: darkleader ve Anil-D