Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

darkleader

darkleader

Üye
cwm recovery yükseltme modu oluyor değil mi?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
cwm recovery yükseltme modu oluyor değil mi?
Sende lolipop kurulu herhalde twrp de lolipop uyumlu değil o yüzden recovery gitmiş olabilir. Cwm kurup istediğin romu kur sonrada geriye root kalıyor.

• Beğen
Tepkiler: darkleader
darkleader

darkleader

Üye
Sende lolipop kurulu herhalde twrp de lolipop uyumlu değil o yüzden recovery gitmiş olabilir. Cwm kurup istediğin romu kur sonrada geriye root kalıyor.
Evet lolipop kurulu cwm linki atabilir misin bana sana zahmet şuan çok sinir bir telefondan giriyorum bulup indiremem.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
  • Beğen
darkleader

darkleader

Üye
[QUOTE="serdar_gs, post: 7700507, member: 2333RL=' [/QUOTE][/URL]
Dostum yardimlarin icin cok sagol yanliz odin dosyayi tanimiyor.Ap ye tıkladigimda dosya gorunmuyor oldugu klasörün içersinde

Anil-D

Anil-D

Üye
ben stock 5.0 takiliyorum suan Rusya kasma donma takilma yok zaten öncedende bunu kullaniyodum

Sarangni

Sarangni

Üye
N9005 de Stock ve Costum ROM karşılaştığım bir sorun var. Hafta da ya da 15 günde bir cihaz durduğu yerde restart edip bootlop da kalıyor ve pili sökmeden geri açılmıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Dostum yardimlarin icin cok sagol yanliz odin dosyayi tanimiyor.Ap ye tıkladigimda dosya gorunmuyor oldugu klasörün içersinde
img uzantılı vermişim googleden aratıp bulabilirsin
N9005 de Stock ve Costum ROM karşılaştığım bir sorun var. Hafta da ya da 15 günde bir cihaz durduğu yerde restart edip bootlop da kalıyor ve pili sökmeden geri açılmıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?
yok :D

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
  • Beğen
Tepkiler: serdar_gs
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha önceden hiç çerçeve değişimi için samsung Türkiye servisine telefonunu vermiş olan var mı? Benim çerçeve biraz hasar gördü küçük detayların bozuk olmasındanda hoşlanmam pek. Fiyat ne kadar bilgisi olan veya tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim. 6. Nesil Note cihazına kadar dayanmalı bu telefon.

darkleader

darkleader

Üye
Daha önceden hiç çerçeve değişimi için samsung Türkiye servisine telefonunu vermiş olan var mı? Benim çerçeve biraz hasar gördü küçük detayların bozuk olmasındanda hoşlanmam pek. Fiyat ne kadar bilgisi olan veya tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim. 6. Nesil Note cihazına kadar dayanmalı bu telefon.
Benim telefonun çerçevesinde de sıkıntı var.Ben de değiştirmeyi düşünüyorum.

darkleader

darkleader

Üye
@serdar_gs sen Panama rom'unda hava açık yazması gerekirken temizle yazıyor demiştin. Benimkinde öyle bir sorun görünmüyor.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
hala Türkiye note3 e lollipop gelmemiş

serdar_gs

serdar_gs

Üye
@serdar_gs sen Panama rom'unda hava açık yazması gerekirken temizle yazıyor demiştin. Benimkinde öyle bir sorun görünmüyor.
Panama kurmadım ben hiç rusya kurmuştum onda da hava açık yerine temizle yazıyordu şimdi bileşik arap emirlikleri kurdum bunda da temizle yazıyo bu sorun bi bende mi var :D rusyayı verileri silerek kurmuştum bunuda wipelemeden türkiye romu üzerine kurdum gene aynı. Sende hava widgetinde hava açık yazıyor mu? Bi resim atabilirsen sevinirim. Öyleyse bende panama kurarım denerim :)
hala Türkiye note3 e lollipop gelmemiş
Lanet gitsin ya bunlar güncelleme falan vermez

• Beğen
darkleader

darkleader

Üye
Panama rom'u

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
Anil-D

Anil-D