Sende lolipop kurulu herhalde twrp de lolipop uyumlu değil o yüzden recovery gitmiş olabilir. Cwm kurup istediğin romu kur sonrada geriye root kalıyor.cwm recovery yükseltme modu oluyor değil mi?
Evet lolipop kurulu cwm linki atabilir misin bana sana zahmet şuan çok sinir bir telefondan giriyorum bulup indiremem.Sende lolipop kurulu herhalde twrp de lolipop uyumlu değil o yüzden recovery gitmiş olabilir. Cwm kurup istediğin romu kur sonrada geriye root kalıyor.
Evet lolipop kurulu cwm linki atabilir misin bana sana zahmet şuan çok sinir bir telefondan giriyorum bulup indiremem.
img uzantılı vermişim googleden aratıp bulabilirsinDostum yardimlarin icin cok sagol yanliz odin dosyayi tanimiyor.Ap ye tıkladigimda dosya gorunmuyor oldugu klasörün içersinde
yokN9005 de Stock ve Costum ROM karşılaştığım bir sorun var. Hafta da ya da 15 günde bir cihaz durduğu yerde restart edip bootlop da kalıyor ve pili sökmeden geri açılmıyor. Böyle bir sorun ile karşılaşan var mı?

img uzantılı vermişim googleden aratıp bulabilirsin
yok![]()
Benim telefonun çerçevesinde de sıkıntı var.Ben de değiştirmeyi düşünüyorum.Daha önceden hiç çerçeve değişimi için samsung Türkiye servisine telefonunu vermiş olan var mı? Benim çerçeve biraz hasar gördü küçük detayların bozuk olmasındanda hoşlanmam pek. Fiyat ne kadar bilgisi olan veya tecrübesi olan varsa yazarsa sevinirim. 6. Nesil Note cihazına kadar dayanmalı bu telefon.
Panama kurmadım ben hiç rusya kurmuştum onda da hava açık yerine temizle yazıyordu şimdi bileşik arap emirlikleri kurdum bunda da temizle yazıyo bu sorun bi bende mi var@serdar_gs sen Panama rom'unda hava açık yazması gerekirken temizle yazıyor demiştin. Benimkinde öyle bir sorun görünmüyor.
rusyayı verileri silerek kurmuştum bunuda wipelemeden türkiye romu üzerine kurdum gene aynı. Sende hava widgetinde hava açık yazıyor mu? Bi resim atabilirsen sevinirim. Öyleyse bende panama kurarım denerim 
Lanet gitsin ya bunlar güncelleme falan vermezhala Türkiye note3 e lollipop gelmemiş
Alla alla bende ki sorun ne acaba yaPanama rom'u
klavyede hiç donup kalma sorunuda yok demiKitkat'tan daha stabilAlla alla bende ki sorun ne acaba yaklavyede hiç donup kalma sorunuda yok demi

Sendeki rom bof1 bendeki bof3 ben o stabiliteyi göremedimKitkat'tan daha stabil![]()