Evet N9000Q TürkiyeTürkiye sürümü mü?
1 gün önce gelse ne olurdu işte
Kitkat'a döndüğünüzde root ta olmayacak değil mi yoksa otadan da güncellemiyor heraldeBen 1 hafta yeni oldu döneli 1 hafta + 3 gün civarı
Şimdi indiriyorum. Beğenmezsem geri dönme işlemini trilyon kez yaptım zaten
ben dondum valla ama tryi indircem otadan
Root olmamalı ve sayaç yani warranty void 0 olmalıKitkat'a döndüğünüzde root ta olmayacak değil mi yoksa otadan da güncellemiyor heralde
hadi bakalim gorelimKitKat mevcut olan depolama yeri
Şimdi güncellendikten sonrakinide bu mesaja yazacağım.
valla lee roma güncelleme gelmedi albeye sordum suan sezon tatilindeymis portlama yapamazmisKurulum bitene kadar telefon manyak ısınıyor.Ben bir dahaki sefere rom attığımda kurulum esnasında telefonu buzdolabında koyacam![]()
Anıl bu kadar uzun mesajı alıntılamasan olmaz mı? Hem şimdi editlicem.hadi bakalim gorelim
değişiklik yok dimiBuradan samsung Türkiye'ye selam olsun. Allah sizi bildiği gibi yapsın ne diyeyim o kadar sistem uygulaması yetmedi, birde bunları eklemişler. Bu forumda küfür yasak olmasa ben size diyeceğimi bilirim.
Bildiğimiz lollipop ama performans artışı yok. Birde temassız komutu açtığımda dıdıdırırıt diye bir ses gelirdi sonra o yarı yuvarlak çıkardı şimdi o ses gitmiş nerden aktif edebileceğime bakıyorum.değişiklik yok dimi
artık takvime yazıp çözebiliriz. Note 2 de de vardı bu