Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139
foreverthe

foreverthe

Üye
Arkadaşlar indirme linki var mı ? Birde Windows 10 için driverları nasıl yüklücez :D

kralberk13

kralberk13

Üye
evet 23 plakalıyım fakat istanbul doğma büyüme

exp_l0it

exp_l0it

Üye
-4-

The Pancar

The Pancar

Üye
1 GB ram var yükleyeyim mi ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Ağustos'u bekliycem ben, yeni güncellemeler, driver güncellemeleri falan iyice çoğalsın
ağustosa kadar yaşayacağını nerden biliyosun ? :D bence hemen yukle mazallah win 10u görmeden gidersin felan :D

foreverthe

foreverthe

Üye
Wifi driverını bul sonra yükle. Ben laptop aldığımda wifi görmüyordu diğer pcden indirdim yazılımı öyle kurdum.
Wi-Fi'nin Windows10 driverini nereden bulucam ? [emoji23]

Karavelaa

Üye
Driverler yüklü geldi bende ;)
İnternet hızını ortak paylaşmama sorunu yalnız bendemi var bir baksanıza.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
-3-
internet hızını hiç bi zaman ortak paylaşmadım bende ister 7 ister 8.1 olsun. kimin en çok veriye ihtiyacı varsa ondaydı yani
Microsoft, "önizleme" etiketini taşımayan ilk Windows 10 yapısını Windows Insider'lara sundu. 10240 numaralı bu yapı, aynı zamanda Microsoft'un ortaklarına dağıtılan yapı.

Bununla birlikte Windows 10'un "final sürüme" ulaşması, Microsoft'un çalışmalarını durdurduğu anlamına gelmiyor. Yapı 10240, Insider'lara sunulduğundan bu yana işletim sistemi, üç güncelleme almış bulunuyor. Bu güncellemeler bir güvenlik güncellemesi, Windows'un diğer sürümlerini de etkileyen bir acil yama ve bir başka güncellemeden oluşuyor.

KAYNAK:

hikmet366

hikmet366

Üye
ben windows 7 den windows 10 geççem ama diriver olayı nasıl olcak

hikmet366

hikmet366

Üye

Üst Alt