pc isletim sistemi neArkadaşlar indirme linki var mı ? Birde Windows 10 için driverları nasıl yüklücez![]()
Windows 8pc isletim sistemi ne
windows 8.1 e guncelleWindows 8
windows 8.1 e guncelleWindows 8
evet 23 plakalıyım fakat istanbul doğma büyüme

Orijinal degil [emoji23]windows 8.1 e guncelle
windows 8.1 e guncelle
o zaman formatla direk win ona gec daha win 8.1 le neye ugrasion kiOrijinal degil [emoji23]
ağustosa kadar yaşayacağını nerden biliyosun ?Ağustos'u bekliycem ben, yeni güncellemeler, driver güncellemeleri falan iyice çoğalsın
bence hemen yukle mazallah win 10u görmeden gidersin felan 
Yüklücemde Wi-Fi filan otomatik bulucak mi onlari nereden indiricem ?o zaman formatla direk win ona gec daha win 8.1 le neye ugrasion ki
Wifi driverını bul sonra yükle. Ben laptop aldığımda wifi görmüyordu diğer pcden indirdim yazılımı öyle kurdum.Yüklücemde Wi-Fi filan otomatik bulucak mi onlari nereden indiricem ?
Wi-Fi'nin Windows10 driverini nereden bulucam ? [emoji23]Wifi driverını bul sonra yükle. Ben laptop aldığımda wifi görmüyordu diğer pcden indirdim yazılımı öyle kurdum.
w7/8/8.1 driverlerini kullanabilirsiniz. Çalışırlar. Ama yükkme ile değil sürücü gincelleme yapmanız gerek.Wi-Fi'nin Windows10 driverini nereden bulucam ? [emoji23]
32bit yükleyebilirsin kardeş ama önerim o bilgisayar için 7dir. Bende de eskiden 1idi. En performanslı8 olmasına rağmen işlem yapamıyodum çünkü ram yoktu.1 GB ram var yükleyeyim mi ?
Rezervasyon Bölümü'nde uyumluluk görünüyor ona göre hareket edebilirsinben windows 7 den windows 10 geççem ama diriver olayı nasıl olcak
cihaz uyumlu diyor diriverde sorun çıkmyacak yaniRezervasyon Bölümü'nde uyumluluk görünüyor ona göre hareket edebilirsin