Windows 10 KULLANICILAR KULÜBÜ [SORU(N)LAR-ÇÖZÜMLERİ]

Sponsorlu Bağlantılar

WINDOWS 10'A HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA HANGİ PUANI VERİRSİNİZ? (5 çok iyi, 1 çok kötü)

• Kullanılan toplam oy
    139

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar pcyi uyku moduna alıp uyku modundan çıkardıktan sonra masaüstü simgeleri kocaman oluyor kendiliğinden büyüyor neden acaba ?
windows 10 10240 kullanıyorum

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
İnadına ben 29 unda yüklerim :)

kralberk13

kralberk13

Üye
arkadaşlar pcyi uyku moduna alıp uyku modundan çıkardıktan sonra masaüstü simgeleri kocaman oluyor kendiliğinden büyüyor neden acaba ?
bende olmuyor bende prosu var

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
abi bende bi sikinti var hani ekranin alt kosesinde yazi gozukuyorya windows 10 a yukseltme icin o bende gozukmuyo bi ara pcyi combofixle taradiktan sonra win updatede calismadi acaba bi dosyami eksik bi yazsaniz

Karavelaa

Üye
bende sıkıntı yok
abi bende bi sikinti var hani ekranin alt kosesinde yazi gozukuyorya windows 10 a yukseltme icin o bende gozukmuyo bi ara pcyi combofixle taradiktan sonra win updatede calismadi acaba bi dosyami eksik bi yazsaniz
windows update yakında gelecektir bazı zaman geç geliyor yenimi format attın?

kralberk13

kralberk13

Üye
evet 10240 sürümü

0MG90

0MG90

Üye
Ağustos'u bekliycem ben, yeni güncellemeler, driver güncellemeleri falan iyice çoğalsın

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
bende sıkıntı yok

windows update yakında gelecektir bazı zaman geç geliyor yenimi format attın?
yo formatsiz isletim sisteni orjinal combofixle taradiktan sonra win update calismadi zaten windows 10 a yukseltme randevu isaretide gelmedi

Karavelaa

Üye
Ağustos'u bekliycem ben, yeni güncellemeler, driver güncellemeleri falan iyice çoğalsın
:hmmm
H

Herhangi bir sorunu yok dimi 10166 iyide tam sorunsuz bir sürüm olsun istiyor insan.
Şuan hiç bir sorun yok.Sadece benim notebook ekran kartı sorunu yüzünden parlaklığı değiştiremiyorum :D
yo formatsiz isletim sisteni orjinal combofixle taradiktan sonra win update calismadi zaten windows 10 a yukseltme randevu isaretide gelmedi
Belgen yoksa temiz format at bekle :D

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
tmm la duzelltim

kralberk13

kralberk13

Üye
gakoşuma laf yok :)

Üst Alt