hasan3472ty
Üye
Tamın birde tam Pro su varTam sürüm çıktı arkadaşlar ben şuan yüklüyorum.
29daTamın birde tam Pro su varTam sürüm çıktı arkadaşlar ben şuan yüklüyorum.
29daKullanıyorum sorabilirsin istediğini10240 sürümünü yükleyenler var mı? Biraz bilgi verin bende bekliyorum yüklensin diyede.
Suan benimki tam+pro zatenTamın birde tam Pro su var29da

Nasıl ya? [emoji52]Tam sürüm çıktı arkadaşlar ben şuan yüklüyorum.
yükle sıkıntı yok10240 sürümünü yükleyenler var mı? Biraz bilgi verin bende bekliyorum yüklensin diyede.
bende olmuyor bende prosu vararkadaşlar pcyi uyku moduna alıp uyku modundan çıkardıktan sonra masaüstü simgeleri kocaman oluyor kendiliğinden büyüyor neden acaba ?
windows 10 10240 kullanıyorum
sizinkide mi 10240 sürümü ?bende olmuyor bende prosu var
bende sıkıntı yokarkadaşlar pcyi uyku moduna alıp uyku modundan çıkardıktan sonra masaüstü simgeleri kocaman oluyor kendiliğinden büyüyor neden acaba ?
windows 10 10240 kullanıyorum
windows update yakında gelecektir bazı zaman geç geliyor yenimi format attın?abi bende bi sikinti var hani ekranin alt kosesinde yazi gozukuyorya windows 10 a yukseltme icin o bende gozukmuyo bi ara pcyi combofixle taradiktan sonra win updatede calismadi acaba bi dosyami eksik bi yazsaniz
yo formatsiz isletim sisteni orjinal combofixle taradiktan sonra win update calismadi zaten windows 10 a yukseltme randevu isaretide gelmedibende sıkıntı yok
windows update yakında gelecektir bazı zaman geç geliyor yenimi format attın?
Herhangi bir sorunu yok dimi 10166 iyide tam sorunsuz bir sürüm olsun istiyor insan.Kullanıyorum sorabilirsin istediğini
Suan benimki tam+pro zaten![]()
Ağustos'u bekliycem ben, yeni güncellemeler, driver güncellemeleri falan iyice çoğalsın

Şuan hiç bir sorun yok.Sadece benim notebook ekran kartı sorunu yüzünden parlaklığı değiştiremiyorumH
Herhangi bir sorunu yok dimi 10166 iyide tam sorunsuz bir sürüm olsun istiyor insan.

Belgen yoksa temiz format at bekleyo formatsiz isletim sisteni orjinal combofixle taradiktan sonra win update calismadi zaten windows 10 a yukseltme randevu isaretide gelmedi

yurtdisi pc
Şuan hiç bir sorun yok.Sadece benim notebook ekran kartı sorunu yüzünden parlaklığı değiştiremiyorum
Belgen yoksa temiz format at bekle![]()
Yurt dışı pc derken?Format atılıyor sonuçta.yurtdisi pc
gakkos ?? ELaziglimisin abigakoşuma laf yok![]()