Arkadaşlar lg g4 hakkında bilmek istediklerinizi bu başlık altında yazarsanız elimden geldiğince yardımcı olabilirim.iki gün önce elime geçti telefon.
Hocam knock on ozelligi gec algiliyor lg g3 ve g2 de hizla algilamasina ragmen g4 de daha gec bi algilamasi var.firmaya mail cektim kullanici kaynakli mi diye gelen cevapta gec acilip kapanmasi hata degil kullaniciya saglanan ayricaliktir denmis ve bozulma oranini daha aza dusurmek icin yapildigi soylendi kotu yonu yok suana kadar oerformansi ve ara yuzu cok iyi.kusura bakmayin gec yazdim.iyi aksamlar.şarjı nasıl dokunmatik sorunu var mı telefonun kötü yönleri neler.
Hocam bende nikon d3100 fotograf makinesi var kamerasi benim fotograf makinesinden daha iyi diyebilirim focusu sahane.on kamerasi 8 mp cok iyi selfi ozelligi var.sirf kamerasi icin bile alinabilir.oyun performansi guzel ve akici bi ekran cozunurlugu var.iyi aksamlar.oyun ve kamera performansı nasıl donma veya kasma varmı
Deriye daha iz yapmadim seffaf silikon kullaniyorum hevesim gecince cikartirim o zaman denerizTek tırnak darbesiyle iz yapabiliyor musun?![]()
iyi aksamlar 
Kusura bakma hocam bildirimleri kapamistim.yorumlarını bekliyorum hocam
Hocam radyosu yok malesef donanimdan kastiniz ne?aciklarsaniz sevinirim.Daha iyi açıklayabilmek icin soruyorum.Hocam radyo varmi veya donanimi varmi internetsiz olandan
Hocam radyosu yok malesef donanimdan kastiniz ne?aciklarsaniz sevinirim.Daha iyi açıklayabilmek icin soruyorum.
Hocam g2 de de yok ama sipirit fm le hallediyoruz g4 de bunun gibimi
Hocam benim bilmek istedigim g4 lerde de radyo donanimi varmiG2 de radyo donanımı var ben EUR romla radyoyu sorunsuz sekilde kullanıyorum.
Benim cihaz 309K 2013 9.ay üretimi yani eski serilerde donanım var yenilerde yok gibi söylentiler var ama ihtimal vermiyorum.Farklı rom ile denerseniz çalısma ihtimali var.
Hocam benim bilmek istedigim g4 lerde de radyo donanimi varmi
Ok sagolasin