eğer öyle gelecekse snap 820 koysunlar bari telefonlaraYeni modellerin 940/940XL yerine 950/950XL olarak gelebileceği belirtiliyor.
isminde bir karizması var abi öyle deme de tabi işlevi daha önemliİsim o kadar önemli değil,yeter ki beklentileri karşılayacak cihaz ve sistem ortaya çıksın.
evet isim çok önemli değil önemli olan çıkacak olan ülkemizdeki FİYATI .İsim o kadar önemli değil,yeter ki beklentileri karşılayacak cihaz ve sistem ortaya çıksın.
yoksa cityman yerine gazman da olsa sorun değil .Polikarbon arka kapaklı metal gövde ile gelecekEvan polikarbonat kasa diyor farklı kaynaklar metal çerçeve/gövde ile geleceğini belirtiyor. Bakalım ne çıkacak.
940 ile xl arasında kamera farkı olur mu hocam ?Şuradan bana bir 10-15 piksel verseler yeter.
Lumia940 XL ekran çözünürlüğü doğrulandı.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Polikarbonat mı ?Evan polikarbonat kasa diyor farklı kaynaklar metal çerçeve/gövde ile geleceğini belirtiyor. Bakalım ne çıkacak.
o ne öyle ya kabartma tozu mu ?

940 ile xl arasında kamera farkı olur mu hocam ?
Polikarbonat mı ?o ne öyle ya kabartma tozu mu ?
![]()
![]()

Market gelişmeyip iyi reklam yapılmadıktan sonra hiçbirşey olmazmetal olsunda daha şık görünsün
940 ve 950 ler çarpışacak desenize tabi 41 MP lik telefonda gelirse bakalım neler olacak
Kendileri bilir ben navigasyon için almıştım mesela başka yere kaçarım eğer iyi makineler gelmez dediğin gibi gelişmezler iseMarket gelişmeyip iyi reklam yapılmadıktan sonra hiçbirşey olmaz