Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Lumia 950: Metal gövde ile 1800 - 2000TL

Lumia 950 XL: Metal gövde ile 2300 - 2500TL

Cihazların her ikisi de Eylül Ekim aylarında tanıtılıp Ekim Kasım ayında satışa sunulacak ve Triple çok noktalı led flaş bulunacak.
940 larla arada çok fark varmı ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İntel işlemcili Lumialar Satya tarafından onaylanmış

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Lumia 950: Metal gövde ile 1800 - 2000TL

Lumia 950 XL: Metal gövde ile 2300 - 2500TL

Cihazların her ikisi de Eylül Ekim aylarında tanıtılıp Ekim Kasım ayında satışa sunulacak ve Triple çok noktalı led flaş bulunacak.
fena fiyatlar değil aslında üniversiteye kadar Lumia 950yi düşünürüm

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bildiğiniz gibi son günlerde Microsoft'un Windows 10 Mobile sonrası gelecek amiral gemi nitelikli cihazlarının polikarbonat mı yoksa ince metal gövde ile mi geleceği konusunda kafa karıştıran pek çok söylenti ortaya çıkmıştı.

Son olarak Alman kökenli WindowsUnited.de'nin ortaya attığı söylenti ise kendinden önceki söylentileri birleştirir nitelikte...

Sitenin kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre; amiral gemi özelliklerine sahip hem polikarbonat (sert plastik) hem de metal gövdeli telefonlar gelecekmiş.

Sitenin pek çok kaynaktan edindiği bilgilere göre, plastik gövdeli cihazın görünüm olarak Lumia 640'a benzeyeceği ve iris tarayıcı, USB-C girişi, Snapdragon 810 işlemci, dokunmatik tuşlar ve USB, HDMI, USB-C bağlantıları ile port istasyonu (docking station) sayesinde Continuum özelliği sağlama gibi özellikler barındıracağı, ayrıca fiyatının 600 Euro civarında olacağı söyleniyor.

Sözde "Surface Phone" olarak anılan diğer (metal gövdeli) cihazın ise iPhone'dan daha pahalı olacağı, alüminyum gövde ile geleceği, intel işlemci içereceği ve (plastik gövdeli) diğer cihazdan birkaç ay sonra piyasaya sürüleceği söyleniyor.

@papakudioflu @Bay H @Sensation

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Bay H
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Bildiğiniz gibi son günlerde Microsoft'un Windows 10 Mobile sonrası gelecek amiral gemi nitelikli cihazlarının polikarbonat mı yoksa ince metal gövde ile mi geleceği konusunda kafa karıştıran pek çok söylenti ortaya çıkmıştı.

Son olarak Alman kökenli WindowsUnited.de'nin ortaya attığı söylenti ise kendinden önceki söylentileri birleştirir nitelikte...

Sitenin kendi kaynaklarından edindiği bilgilere göre; amiral gemi özelliklerine sahip hem polikarbonat (sert plastik) hem de metal gövdeli telefonlar gelecekmiş.

Sitenin pek çok kaynaktan edindiği bilgilere göre, plastik gövdeli cihazın görünüm olarak Lumia 640'a benzeyeceği ve iris tarayıcı, USB-C girişi, Snapdragon 810 işlemci, dokunmatik tuşlar ve USB, HDMI, USB-C bağlantıları ile port istasyonu (docking station) sayesinde Continuum özelliği sağlama gibi özellikler barındıracağı, ayrıca fiyatının 600 Euro civarında olacağı söyleniyor.

Sözde "Surface Phone" olarak anılan diğer (metal gövdeli) cihazın ise iPhone'dan daha pahalı olacağı, alüminyum gövde ile geleceği, intel işlemci içereceği ve (plastik gövdeli) diğer cihazdan birkaç ay sonra piyasaya sürüleceği söyleniyor.

@papakudioflu @Bay H @Sensation
Bu üst seviye işi karıştıkça karışıyor :close_tema:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Anlaşılan metal gövdeli olan 2016'da gelecek :cry:
ben senin gibi üzülmedim 920 daha idare eder bende şimdi gelse de para veremem artık önceliğim telefon değil ama umarım beklediğimizden de iyi cihazlar gelir MS bizi ters köşeye yatırsın

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Döndük dolaştık yine mat polikarbonat kasaya geldik :kıskıs:

Talkman (Lumia 950)
  • 2 GHz hızında çalışan 6 çekirdekli Snapdragon 808 (64 bit destekli)
  • 5.2 inç, 2K çözünürlüğe sahip OLED panel
  • 3 Gb sistem belleği
  • 32 Gb dahili hafıza, mikro sd kart ile arttırılabilir
  • 20MP PureView arka kamera
  • 5 Mp geniş açılı ön kamera
  • Windows Hello özelliği için iris tarayıcı
  • 3000 mAh çıkartılabilir pil
  • Mat beyaz veya siyah renk seçeneğine sahip polikarbonat kasa
  • Koruyucu kılıf ile kablosuz şarj desteği
  • USB Type-C

Cityman (Lumia 950 XL)
  • 2 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 810 (64 bit destekli)
  • 5.7 inç, 2K çözünürlüğe sahip OLED panel
  • 3 Gb sistem belleği
  • 3300 mAh çıkartılabilir pil
  • Dahili kablosuz şarj desteği
  • USB Type-C
  • Alüminyum yan tuşlar
  • Surface kalemi ve akıllı koruyucu desteği (Surface kaleminin cihazdan ayrı/ekstra olarak satılacağı ve akıllı koruyucunun zenfone 2 modelinde kullanılana benzediği belirtiliyor.)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kaygisiz43
dakamon

dakamon

Üye
Düşünüyorum da aynı dönemde iphone 6s çıkacak hatta note 5 çıkabilir ve s6+ da çıkacak ki 810 işlemci bu cihazların işlemcilerinden çok geride kalacak. 810 işlemcinin büyük ihtimal son revizyonlu hali kullanılacak. Isınma sorununun bi nebze olsun giderildiği ama işlemci olarak yine trendi yakalayamamış bir lumia modeli olacak. Buda yine lumia amiral gemi modeli geride kaldı dedirttirecek. Bilmiyorum hala daha akıllanmayacak gibi görünüyorlar. Şimdi birileri çıkıp savunacak bunları ama bana gelipte bu özellikler wp için süper falan demesin yada bu donanımların o gün bile çok yüksek olduğunu söylemesin. Artık prestij yapmaları lazım. Ben yine amiral gemi model almak isteyen arkadaşlarıma öneremeyeceğim telefonu çünkü diyecekler geçen senenin işlemcisi bunlar diyecekler yada daha üst seviye olanlar varken neden lumia alim diyecekler. Bilemiyorum diğer özellikler belki olması gereken ama işlemciler beni tatmin etmedi.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Düşünüyorum da aynı dönemde iphone 6s çıkacak hatta note 5 çıkabilir ve s6+ da çıkacak ki 810 işlemci bu cihazların işlemcilerinden çok geride kalacak. 810 işlemcinin büyük ihtimal son revizyonlu hali kullanılacak. Isınma sorununun bi nebze olsun giderildiği ama işlemci olarak yine trendi yakalayamamış bir lumia modeli olacak. Buda yine lumia amiral gemi modeli geride kaldı dedirttirecek. Bilmiyorum hala daha akıllanmayacak gibi görünüyorlar. Şimdi birileri çıkıp savunacak bunları ama bana gelipte bu özellikler wp için süper falan demesin yada bu donanımların o gün bile çok yüksek olduğunu söylemesin. Artık prestij yapmaları lazım. Ben yine amiral gemi model almak isteyen arkadaşlarıma öneremeyeceğim telefonu çünkü diyecekler geçen senenin işlemcisi bunlar diyecekler yada daha üst seviye olanlar varken neden lumia alim diyecekler. Bilemiyorum diğer özellikler belki olması gereken ama işlemciler beni tatmin etmedi.

Bu kadar karamsar olmaya gerek yok.
Bu bilgileri sızan cihazlar -bir aksilik olmazsa- çok değil 3-4 ay içinde raflarda olacak.

3-4 ay içinde de diğer modeller öyle uzay çağına atlamazlar merak etme. :tebessüm:

Bence cihazlar gayet güzel, hele ki 950 XL çok cezbedici.
Umarım yazılım da o zamana kadar kullanıcıların istediği düzeye gelir, şimdilik yazılım yönünden düzene girmesi gereken çok şey var.
Önümüzdeki hafta masaüstü sürümün tamamlanması mobil sürecine de her anlamda olumlu yansıyacaktır.

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve suyunsesi
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Valla vergilerdi, dolardı, derken fiyatların ülkemizde gittikçe tırmanması bizleri en çok yıldıran olay. Benim artık alım gücümün çok üzerine çıktı amiral fiyatları. Alabileceğimi sanmıyorum. Telefonum bozulduğu tarihlerde orta seviye cihazlar düşüneceğim ya da 2. el üst seviye.

dakamon

dakamon

Üye
Bu kadar karamsar olmaya gerek yok.
Bu bilgileri sızan cihazlar -bir aksilik olmazsa- çok değil 3-4 ay içinde raflarda olacak.

3-4 ay içinde de diğer modeller öyle uzay çağına atlamazlar merak etme. :tebessüm:

Bence cihazlar gayet güzel, hele ki 950 XL çok cezbedici.
Umarım yazılım da o zamana kadar kullanıcıların istediği düzeye gelir, şimdilik yazılım yönünden düzene girmesi gereken çok şey var.
Önümüzdeki hafta masaüstü sürümün tamamlanması mobil sürecine de her anlamda olumlu yansıyacaktır.
Açıkcası eğer diğer firmalarla yarışacaksan bir şekilde onlardan iyi olacak şeylerinin fazla olması lazım.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Döndük dolaştık yine mat polikarbonat kasaya geldik :kıskıs:

Talkman (Lumia 950)
  • 2 GHz hızında çalışan 6 çekirdekli Snapdragon 808 (64 bit destekli)
  • 5.2 inç, 2K çözünürlüğe sahip OLED panel
  • 3 Gb sistem belleği
  • 3000 mAh çıkartılabilir pil
  • Koruyucu kılıf ile kablosuz şarj desteği
  • USB Type-C

Cityman (Lumia 950 XL)
  • 2 GHz hızında çalışan 8 çekirdekli Snapdragon 810 (64 bit destekli)
  • 5.7 inç, 2K çözünürlüğe sahip OLED panel
  • 3 Gb sistem belleği
  • 3300 mAh çıkartılabilir pil
  • Dahili kablosuz şarj desteği
  • USB Type-C
  • Alüminyum yan tuşlar
  • Surface kalemi ve akıllı koruyucu desteği (Surface kaleminin cihazdan ayrı/ekstra olarak satılacağı ve akıllı koruyucunun zenfone 2 modelinde kullanılana benzediği belirtiliyor.)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 950 Tam istediğim telefon özellikleri taaaaaaaam :oke: inşallah gelirde alırım gerçi 2. elini beklicem busefer :/

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Valla vergilerdi, dolardı, derken fiyatların ülkemizde gittikçe tırmanması bizleri en çok yıldıran olay. Benim artık alım gücümün çok üzerine çıktı amiral fiyatları. Alabileceğimi sanmıyorum. Telefonum bozulduğu tarihlerde orta seviye cihazlar düşüneceğim ya da 2. el üst seviye.
açıkçası bende telefon bozulana kadar devam edeceğim

@bulutsuzgece : ( Sözde "Surface Phone" olarak anılan diğer (metal gövdeli) cihazın ise iPhone'dan daha pahalı olacağı, alüminyum gövde ile geleceği, intel işlemci içereceği ve (plastik gövdeli) diğer cihazdan birkaç ay sonra piyasaya sürüleceği söyleniyor.)

Sana tamamen katılıyorum gerideler yürüyorlar rakipleri geçmek için koşmak lazım onlar zaten ilerideler ve durmuyorlar onlarda yürüyor hatta zaman zaman depar atıyorlar ama MS sadece yürüyor buda onları geride bırakıyor
dediğin gibi nasıl tafsiye edeceksin tamam alo diyoruz işimiz görülüyor ama olay o değil akıllı telefon bir gereksinim artık

bir mağazaya girdin adam dedi Lumia var soracaksın neden Lumia alayım diye tatmin edici bir sebebi varmı çok uygun fiyatlı abi al derler dersin özellikler iyi fiyat makul alayım ama başka öylede değil Bulutsuzgece yazmış metal kasa İPhone'dan pahalı olabilirmiş diye bakacağız kesin değil ama dünyanın en büyük en iyi iki firması beğen beğenmeyen olabilir ama satış adeti bütçe gelişimi göz önüne alalım Apple ve Samsung gerçekçi olalım onlardan artıların olur fiyat makul olur tamam derim fiyat aynıdır üzerine bak dersin fiyat aynı ama diğerlerinde bir de değil iki üç özellik yok olsa onların fiyatları 750 - 1000 TL yüksek olur o zaman da tamam derim ama dediklerin maalesef doğru

Serhan

Serhan

Üye
Cityman bekle beni :D 925 den sonra geri dönmek istiyorum :eller:

Üst Alt