Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Vestel yüzden %15-30 arasında ek vergi geleceğini de göz önüne alırsak fiyatları uçuk olarak çıkacağı kesin diyebiliriz. Ben 940 bekliyorum ama çok o kadar para bir telefona verilmez

ON9

ON9

Üye
Elimdeki ile devam eder eve de bir tane telsiz koyar bir tane de bana. Değmen keyfime
Elimdeki ile devam eder eve de bir tane telsiz koyarım. bir tane de bana. Değmen keyfime

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
neler gelecek merak ediyorum ne kadar geliştiler

braayn

braayn

Üye
1520 aldığım güne helal olsun :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ceza87 ve Esendağlı
Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Yeni modellerin 940/940XL yerine 950/950XL olarak gelebileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
İsim o kadar önemli değil,yeter ki beklentileri karşılayacak cihaz ve sistem ortaya çıksın.

braayn

braayn

Üye
İsim o kadar önemli değil,yeter ki beklentileri karşılayacak cihaz ve sistem ortaya çıksın.
evet isim çok önemli değil önemli olan çıkacak olan ülkemizdeki FİYATI . :) yoksa cityman yerine gazman da olsa sorun değil .

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bakalım ne cihazlar gelecek kameralı bir telefon mu alsam acaba

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Evan polikarbonat kasa diyor farklı kaynaklar metal çerçeve/gövde ile geleceğini belirtiyor. Bakalım ne çıkacak.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evan polikarbonat kasa diyor farklı kaynaklar metal çerçeve/gövde ile geleceğini belirtiyor. Bakalım ne çıkacak.
Polikarbon arka kapaklı metal gövde ile gelecek:ehe

Kaynak: Ben

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq, mesutcinik, Murat Alper ve 4 diğerleri
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Şuradan bana bir 10-15 piksel verseler yeter.

Lumia940 XL ekran çözünürlüğü doğrulandı.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
940 ile xl arasında kamera farkı olur mu hocam ?
Polikarbonat mı ? :D o ne öyle ya kabartma tozu mu ? :D :kop:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl, suyunsesi ve OnurYurdakul
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
metal olsunda daha şık görünsün
940 ve 950 ler çarpışacak desenize tabi 41 MP lik telefonda gelirse bakalım neler olacak

ArMaGeDdOn_87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
ÖEY

ÖEY

Üye
Snapdragon 808 ile gelirse ve 2700tl civarı olursa hata yaparlar bence. O paraya o işlemcili tel alınmaz. Ayrıca wp nin diğerlerinden bir şekilde farklılaşması lazım ne bileyim bir ara 3d ekrandan falan bahsediliyordu. Bu tarz şeyler olmalı amiral gemisi dediğimiz telde yoksa diğerlerinden bir farkı kalmaz ve fazla yayılamaz. Benim görüşüm bu yönde.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve dilmenibrahim
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Market gelişmeyip iyi reklam yapılmadıktan sonra hiçbirşey olmaz
Kendileri bilir ben navigasyon için almıştım mesela başka yere kaçarım eğer iyi makineler gelmez dediğin gibi gelişmezler ise

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 950: Metal gövde ile 1800 - 2000TL

Lumia 950 XL: Metal gövde ile 2300 - 2500TL

Cihazların her ikisi de Eylül Ekim aylarında tanıtılıp Ekim Kasım ayında satışa sunulacak ve Triple çok noktalı led flaş bulunacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, GianniInfantino, Krnl386 ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
valla eğer snap 810 altında bir işlemci ile gelirse almak için hiçbir neden olmaz benim açımdan ama eğer 820 ile gelirse of helal derim.

Üst Alt