Haber LG Kullanıcıları Şikayetçi!

Sponsorlu Bağlantılar

bb_onur

bb_onur

Üye
yani uğraşsam yapamam :)
Aynen bana kalirsa kasti olarak yapilmis yakma yada suda cifleme tarzi bisey bende siyahi var daha sikinti yok yani yuzulme vs hicbisey yok samsung vardi bundan once Metal olan her yer dokuldu olayi anlattim yukari sayfalarda kardes :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bu bir genel şikayet. Herkeste olacak diye bir kural yok.

abandonware

abandonware

Üye
Deri kayisli kol saatleri bildigimiz üzre sıcak havalarda burun diregimizi çürütür. Bu deri de öyle kokuyor mu acaba?

bb_onur

bb_onur

Üye
Deri kayisli kol saatleri bildigimiz üzre sıcak havalarda burun diregimizi çürütür. Bu deri de öyle kokuyor mu acaba?
Suan sordun diye kokladim harbi kokuyor :smile ama oyle abarti bi sekilde degil yani

• Beğen
Tepkiler: abandonware
bb_onur

bb_onur

Üye
Biraz güneş görsün de göreyim ben bi seni :ehe
Bilmiyorum :D ama lg g4un bi deri arka kapak bi de mat plastik mi metal mi bilmiyorum buyuk ihtimal plastik arka kapakli modeli var dileyen diledigini alir yani :ehe yani her turlu bisey oluyor cam alirsin cizilir metal alirsin cizilir deri alirsin yuzulur ne almak lazim anlamadim ki :smile

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Genel sikayet ama bir kiside olan bir hata ama samsungda metal dokumu her samsungda oluyor ne kadar temiz kullanirsan kullan
Samsungtan banane? Cümlen biraz karmaşık olmuş. Genel bir şikayet ama bir kişide olan bir hata çok mantıksız bir cümle. Hem genel hemde bir kişi nasıl oluyor anlamadım. Bir kişi bütün genel mi oluyor?

abandonware

abandonware

Üye
Bilmiyorum :D ama lg g4un bi deri arka kapak bi de mat plastik mi metal mi bilmiyorum buyuk ihtimal plastik arka kapakli modeli var dileyen diledigini alir yani :ehe yani her turlu bisey oluyor cam alirsin cizilir metal alirsin cizilir deri alirsin yuzulur ne almak lazim anlamadim ki :smile
En iyisi hiç kullanmamak :D

Edit: telefonu.

bb_onur

bb_onur

Üye
Samsungtan banane? Cümlen biraz karmaşık olmuş. Genel bir şikayet ama bir kişide olan bir hata çok mantıksız bir cümle. Hem genel hemde bir kişi nasıl oluyor anlamadım. Bir kişi bütün genel mi oluyor?
Siz genel hata demissiniz fakat fotografta tek bir kisinin yapmis oldugu hata yani.etrafimda kullananlarla da konustum deri kapakta sikinti yasayan yok bu fotograftaki telefonun sahibi cok hor kullanmis.sizin dediginiz genel hata ornek verdigim samsung. Metal kasa dokuntusune bileyim general mobile discovery ekranlarinin pixel hatasi gibi seyler olur daha genel bir telefonda olmayip bircok telefonda olan

bb_onur

bb_onur

Üye
  • Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Ben anlamıyorum bu işi teknoloji ilerledikçe kalite neden bu kadar düşüyor. Plastik alırsın soyulmalar boya atmaları başlar sinir olursun, cam alırsın o kadar kolay çizilir ki hayret edersin sinir olursun oysaki ekrandaki cam korumayı arkadaki cama da yapsalar sorun olmayacak, bari deri alayım ne olabilir ki dersin yırtılır, soyulur sinir olursun. Adam gibi yapsınlar şu telefonları fiyatları her sene arttırmasını iyi biliyorlar.

• Beğen
bb_onur

bb_onur

Üye
Ben anlamıyorum bu işi teknoloji ilerledikçe kalite neden bu kadar düşüyor. Plastik alırsın soyulmalar boya atmaları başlar sinir olursun, cam alırsın o kadar kolay çizilir ki hayret edersin sinir olursun oysaki ekrandaki cam korumayı arkadaki cama da yapsalar sorun olmayacak, bari deri alayım ne olabilir ki dersin yırtılır, soyulur sinir olursun. Adam gibi yapsınlar şu telefonları fiyatları her sene arttırmasını iyi biliyorlar.
Kardes sorunsuz cihaz olsa zaten bu firmalar batar.her zaman kendilerini yenileyecek seyler yapiyorlar kaliteyi bir tık arttıriyorlar.sonucta hepsi ayni halt yani kardes cikarttiklari mali satacaklar o maldan belirlenen satis elde edilecek sonra daha yenisi daha az kusurlusu cikacak ticaretin mantigi bu.

• Beğen
Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Kardes sorunsuz cihaz olsa zaten bu firmalar batar.her zaman kendilerini yenileyecek seyler yapiyorlar kaliteyi bir tık arttıriyorlar.sonucta hepsi ayni halt yani kardes cikarttiklari mali satacaklar o maldan belirlenen satis elde edilecek sonra daha yenisi daha az kusurlusu cikacak ticaretin mantigi bu.
Ben malzeme olarak dedim yoksa sorunları bitek malzeme değil ki dolu sorun var yani. Isınma, batarya, kamerada pembeleşme vb. sorunlar yani en azından bari malzeme konusunda sorun çıkmasın.

Luck Star

Luck Star

Üye
deriyi böyle hor kullanırsan bu hale gelmesi zor değil. bir deri cüzdan da aynı duruma aynı süreçte bu hale gelir. note 4 kenarları alüminyum ancak üzerinde 1 kat kaplama var. adam bir yere surtmus telefonu oradan kaplama çok az açılmış. şimdi elimle oynadıkça tamamen soyuluyor bu sayede siyah n4 gri hale gelecek. Her şey bu şekildedir sanki yok olmayacak bir şey gibi davranırsan telefona böyle olur. büyük ihtimal bi kaç kere yere düşürmüş veya anahtarla birlikte cebe koymuş adam bunu. normal kullanan bir İNSAN bu hale getiremez.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
insan lg ye o parayı versin o kadar hor kullanırmı arkadaş :)

• Beğen
Tepkiler: bb_onur
Luck Star

Luck Star

Üye
insan iphone a kontratlı 4500 lira verir kilifsiz kullanır kenarları ezik büzük olur. sırf zenginle yarışma adına sırf hava atma adına sırf rahat gözükme adına kılıf bile kullanmaz. acınacak kişiliği olan insanlar olduktan sonra bu şekilde nesilden nesile gider.

• Beğen
Tepkiler: bb_onur ve Murdoc Massaka

Koradam

Üye
Genel sikayet ama bir kiside olan bir hata ama samsungda metal dokumu her samsungda oluyor ne kadar temiz kullanirsan kullan
Samsung Metal çerçeveye geceli 1 yıl oluyor hangi telefonu kullandiniz acaba

Üst Alt