Xperia Z2-Z3'ün arka camı öyle kolay çiziliyor ki...
Tırnak atan var mı cidden yavhahah
![]()
![]()

Valla bilmiyorum, XZ ile çıktı dragontrail muhabbeti ama nerede yazıyor dragontrail olduğu? Normal kullanırken, masada dururken çiziliyor XZ3.
Yok ya o kadarda değilValla bilmiyorum, XZ ile çıktı dragontrail muhabbeti ama nerede yazıyor dragontrail olduğu? Normal kullanırken, masada dururken çiziliyor XZ3.
Yok ya o kadarda değil
hiçte çizik yok bende kullanıyorum z3 ve z1 kirılmaz jiletin li ve sılıkon kılif ile kullanıyorum ama biraz dikkat ediyorumXperia Z2-Z3'ün arka camı öyle kolay çiziliyor ki...
evet sörf yaptı nerden bildiniz ?Sanırım kullanan arkadaş onu telefon değilde sörf yapmak için kullanmış.
gördünmu ve bir kaynak goster inanıyımevet sörf yaptı nerden bildiniz ?
Valla bilmiyorum, XZ ile çıktı dragontrail muhabbeti ama nerede yazıyor dragontrail olduğu? Normal kullanırken, masada dururken çiziliyor XZ3.
yok z1 kulanıyorum ama ekrani tuplu tvden daha güzel gösteriyorz1 in ekranı da xreality + triluminous mudur nedir yalan dolan özellikle dolu ancak 10 yıllık tüplü tv daha canlı gösteriyor![]()
---
Deri sonuçta bir kumaş ve yıpranması daha kolay ancak normal bir insan bu şekle getiremez. Çeşitli yerlerde gördüm, otobüste insanların elinde gördüm hepsi tertemizdi.
yok z1 kulanıyorum ama ekrani tuplu tvden daha güzel gösteriyor
g4daha yeni cihaz bakalım 1 -2yıl sonra deri kapagi ne olacak bellı degil
ayrıca z3 ve z1 kullanıyorum xperıa cıhazlar daha guzel bana gore1-2 Yıl dayanmayacağı açık tabii plastik cihazların 1-2 yıl sonra ne hale geldiğini de bilirsiniz umarım. Z1 tercih etmenize ise üzüldüm renkler soluk.
Ben bazen baya sert davranıyorum telefona ama tırnaklarımla çizdiklerim hariç çizik yok. Bak sana karşı geldim hemen Sony fan oldum sandılar beğeni gelmiş.Doğrudur diyeceğim bizzat kullanmadığım için ama ne olursa olsun arkayı da cam yapıyorsan -ki bence gayet iyi duruyor ve kaliteli de his veriyor- gorilla glass mı koyuyorsun muadilini mi koyuyorsun sağlam bir şey koyacaksın.
övulecek abartı özl. Yok her şey açık sony bır numara benım gozumdeBen bazen baya sert davranıyorum telefona ama tırnaklarımla çizdiklerim hariç çizik yok. Bak sana karşı geldim hemen Sony fan oldum sandılar beğeni gelmiş.
hiçte çizik yok bende kullanıyorum z3 ve z1 kirılmaz jiletin li ve sılıkon kılif ile kullanıyorum ama biraz dikkat ediyorum
tmm anladımArkadaşın Z3'ünün arkası çizik çizik ve hor kullandığını da söyleyemem.
Konuyu LG-Sony tartışmasına çevirmek istemezdim sadece örnek vereyim dedim.