Deri görünümlü plastik o yalnız deri değil. Yanlış bilgilendirmişler sizi.GM 4G alacağımda onunda arkası deri inşallah böyle bir sorun olmaz.
Yabancı siteden aldım. Onların kullanım tarzlarında böyle şeyler oluyor anlaşılan. Cihazınız cam gibi umarım hepte böyle kalır.2.5 aydır kılıfsız kullanıyorum fotoğraf bu ;

Ha öyle mi sağolasın.Deri görünümlü plastik o yalnız deri değil. Yanlış bilgilendirmişler sizi.
Alacaksan bence siyah al siyah renk dokulu olmasi lazim. Note 3'te ki malzemeden yapıldıysa çünkü baya bir benziyor.Ha öyle mi sağolasın.
Deri görünümlü plastik o yalnız deri değil. Yanlış bilgilendirmişler sizi.
Yabancı siteden aldım. Onların kullanım tarzlarında böyle şeyler oluyor anlaşılan. Cihazınız cam gibi umarım hepte böyle kalır.![]()
Yani siyah ve beyaz renklerde farklı malzemeler mi kullanılmış anlamadım. Ben beyaz severim normalde beyaz telefon üstüne siyah akıllı kapak hoş duruyor.Alacaksan bence siyah al siyah renk dokulu olmasi lazim. Note 3'te ki malzemeden yapıldıysa çünkü baya bir benziyor.
Ikisinide eline al farkı hissedeceksin. Beyaz plastik hissi veriyor. Siyahsa doku hissi veriyor.Yani siyah ve beyaz renklerde farklı malzemeler mi kullanılmış anlamadım. Ben beyaz severim normalde beyaz telefon üstüne siyah akıllı kapak hoş duruyor.
baş hükümdara sormak lazım![]()

Kullanıma bağlı normal kullanımda oldu desinler de gülelim hep beraber.
Darbe alırsa ya da tırnak atarlarsa sonuç kaçınılmaz.Bu açıdan bakarsak darbe alıgında mesela cam ya da aluminyumdan daha az hasar almıs denebilir.Hiçbir deri durduk yere bu hali almaz.