Öneri Xperia Z3 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Z3 açılmıyor
Merhaba arkadaşlar xperia z3 telefonumu az önce yıkadım. Sonra havluyla kuruladım 10dk çalışıyodu sonra birden telefon kapandı açılmıyor :/ Kapaklar sıkıca kapalıydı. Su girmiş olmasına imkan yok :/ Telefonun power tuşuna basıp açmayı denedim titreme oldu bidahada olmadı hiçbişekilde açılmıyor ne yapmalıyım. Şuanda her ihtimale karşı pirinçe yatırdım kapattım iyice hava almck sekilde. Yardımcı olabilirmisinz öncedende soktum suya hiçbişey olmamıştı. Neden böyle olduğunu anlayamadım. Suya soktuktan 10dk kadar bi süre telefon çalıştı sonra kendi kendine kapandı.

MaxipmaN

Üye
Hata kaza olmadığı surece sokmayin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş olsun, kullanıcı hatası.

• Beğen
Tepkiler: Bülent872 ve MaxipmaN
0MG90

0MG90

Üye
Biraz daha bekletin pirinçte

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Bol miktarda pirinç ekledim skıca kapattım kabı ve havulya sardım. Bekliyorum gece denicem.

MaxipmaN

Üye
Sony de şuanki durumunu haketmiyo değil, dusa giriliyo cart curt diye reklam yaptılar, e adam da sokacak suya tabi, para isteyecekler %98

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Sony de şuanki durumunu haketmiyo değil, dusa giriliyo cart curt diye reklam yaptılar, e adam da sokacak suya tabi, para isteyecekler %98

Hakkımı arıcam kardeşim sonuna kadar ne olursa olsun. Bu telefonu dsuya sokmadan önce kapaklarını 10 kez kontrol ettim. Her iki kapağınıda. Sıkıca kapalı oldugundan emindim eğer bu telefon su geçirdiyse benim suçum ne? Okadar reklamı yapıyorlar su geçirmiyor diye. Vodafone'dan aldık her ne olursa olsun bana getirin dedi adam. Pirinç işe yaramazsa eğer götürcem. Böyle saçmalık hayatımda görmedim. Okadar reklamı yapıp su geçiriyosa bide paramı isteyecekler hangi yüzle? Sanki telefonu 100 metre suya soktuk. Üstünü hoprlerini yüzeysel temizledim sadece çok tozlandığı için.

Death Punch

Death Punch

Üye
1-2 gün pirinçte beklet gene olmazsa yapcak bişey yok gibime geliyo

Bülent872

Bülent872

Üye
Merak ediyorum nasıl oldu ben yüzümü yıkarken telefonu birlikte yıkıyorum Z1 e kasa konusunda çok laf yapmışlardı Sony bu duruma el atmalı. Z3'te böyle bir hata olmaması gerekirdi.

askımm

Üye
cok gecmıs olsun suya soktuktan sonra diyosun belliki sudan olmus su gecirmedigi gecirmicek anlamına gelmez. hakınızı arayın tamir flan olursa oo cihazlardan hayr gelmiyo abim de z2 var tamir oldu emanet gbi druo telefon degişim isteyin...

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
cok gecmıs olsun suya soktuktan sonra diyosun belliki sudan olmus su gecirmedigi gecirmicek anlamına gelmez. hakınızı arayın tamir flan olursa oo cihazlardan hayr gelmiyo abim de z2 var tamir oldu emanet gbi druo telefon degişim isteyin...
Öncedende soktum kardeşim böyle bişey olmamıştı. Bilmiyorum neolacak pirinçte dursun eğer cihaz açılmazsa gidicem zaten.

gungor17

Üye
geçmiş olsun inşallah telefonun değişir bende z3 compakt kullanıyorum ama kapak sanki orda emaneten duruyor gibi :) kendi kendine açılsa normal karşılarım yani :) suya sokmaya cesaret edemedim belki üzerine meyva suyu felan dökülür se ozaman yada yağmurda artistlik olsun diye birilerini ararım haha :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende bunu anlamıyorum. Sony dediğin firma Playstation'da Türkiye'nin üzerine titriyor. Birçok sony tarafindan yapılan kıllzone uncharted god of war gibi oyunları Türkçe seslendirmeler ile çoğu oyuna Türkçe altyazılar ile destekliyor. Gel görelim ki cep telefonu bölümünde kazığı atıyor.

• Beğen
Tepkiler: RetaXter ve gungor17

gungor17

Üye
valla ben bişi diyimmi, Sony aldım ama bu tasarım hiç hoşuma gitmiyor yani arka tarafı cam olması falan hiç içime sinmedi tel elden düşer se ayvayı yedik bi taraf kırılmaz sa diğer taraf kesin kırılır gibime geliyo :D ayrıca sanırım telefon bozulana kadar suya sokmucam durum bunu gösteriyor :) keşke sağlamlığı ön plana alıp arka kapağı cam yapmasaydın be sony :/

gungor17

Üye
yanları kauçuğa benzer bi malzeme yapıp arka kapağı da sağlam bişi yapsalar hem elden kaymayı engeller hem düşünce darbeyi azaltır nezaman böyle bişi yapacak bunlar ya :D ne suya doğru düzgün dayanıyor ne darbeye sonra da övünüyorlar şu incelikten telefon yaptık diye mecburiyet ten kılıf takınca hiç bi anlamı kalmıyor o inceliğin:/

Türe

Türe

Üye
Firmalar suya dayanıklı dedi diye cihazınızı yıkamayın. 2-3 milyar verip alıyor-sunuz/uz sonra suya dayanıklı bu diyip yıkıyorsunuz. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve gungor17
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Firmalar suya dayanıklı dedi diye cihazınızı yıkamayın. 2-3 milyar verip alıyor-sunuz/uz sonra suya dayanıklı bu diyip yıkıyorsunuz. :hmmm
Bende alsam bende yıkarım :D tanıtım videosunun başında bile önce suyun içerisinden geçiyor :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve gungor17
Death Punch

Death Punch

Üye
Gerçekten teknoloji şans işi :)

berkmeric18

Üye
    Konu Sahibi
Okadar reklam yapılıyo kardeşim. Oraya dalın buraya dalın. Cihazın su alması kimsenin suçu olamaz ki zaten cihazın kapaklarının %100 kapalı olduğundan emindim en az 10 defa kontrol ettim. Sabah uyandığımda pirinçten çıkarıcam. Eğer açılamzsa götürücem servise.
geçmiş olsun inşallah telefonun değişir bende z3 compakt kullanıyorum ama kapak sanki orda emaneten duruyor gibi :) kendi kendine açılsa normal karşılarım yani :) suya sokmaya cesaret edemedim belki üzerine meyva suyu felan dökülür se ozaman yada yağmurda artistlik olsun diye birilerini ararım haha :)

Yağmurda cihazın hoprlrü su aldığında nasıl konuşma yapacaksın :hmmm

• Beğen
Tepkiler: gungor17
Türe

Türe

Üye
İşte bende diyorum ki kimseye güvenmeye gerek yok bu konuda. O kadar çok kişi aynı sorunu yaşadı ki ben bıktım artık bunları duymaktan. Sony sağolsun.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Takipçi Satın Al

Üst Alt