teknolojibaronu
Üye
Hayırlı olsun.Ben yeni aldim telefonu bi ekran kilidinde sorun cikariyor
Hayırlı olsun.Ben yeni aldim telefonu bi ekran kilidinde sorun cikariyor
Tesekkurler kardes.benimbu telefon hakkinda birilerinden bilgi almam gerek kim yardimci olabilirHayırlı olsun.
kimseyi piste almayalım sonuçta son sözü biz söylemeyeceğiz@Luck Star @El~PisToLeRo
Başka varsa LG cihazları hakkında kapsamlı bilgisi olan buyursunlar.kimseyi piste almayalım sonuçta son sözü biz söylemeyeceğiz![]()

herkesin zevki farklidir kimine gore senin sevdiklerinin tasarimi berbat gelebilirBenim deri kayışlı tissotum bile koku yapıyor. Bu cihaz yaz aylarında falan nasıl kokar hayal bile edemiyorum
Edit: G4 hakkında fikrimi soracak olursanız LG tasarım olarak çok lanet bir cihaza imza atmış diyebilirim. Deri kapak oldukça mide bulandırıcı duruyor ve tasarımı kelimenin tam anlamıyla berbat. Farklı olayım derken olanın da içine etmişler. One M8'den sonra bir tek Apple cihazlarini ciddiye alabiliyorum, gerisi yalan geliyor bana.
bana sorabilirsinTesekkurler kardes.benimbu telefon hakkinda birilerinden bilgi almam gerek kim yardimci olabilir
200 lira vermemek için ithalat garantisi cihaz alırsan böyle olur hiç markaya çamur atma boş yere.Lg g2 Ekran sararması ve garantiye girmiyor Migrostan alındıgı için
Lg g3 sıcaklıktan kasa çatlaklıgı
Daha lg g4 ü kullanamadım yukarda ikisi hatalı
benim lg g2 nin ithalat garantilimi yoksa lg türkiye garantilimi olduğunu nasıl anlayabilirim??200 lira vermemek için ithalat garantisi cihaz alırsan böyle olur hiç markaya çamur atma boş yere.
G2 sararma olursa ekran değişimi veya yeni cihaz
G3 kasa çatlağı olursa yeni cihaz veriyor.
Tabiki lg Türkiye garantisi farkıyla.
Ucuzdur vardır bir illeti pahalıdır vardır bir hikmeti.
Onur sana yazıcam şimdi girmiyordum foruma 2 gündür.
Lg çağrı merkezini ara IMEI numarası ile kontrol ediyorlar.benim lg g2 nin ithalat garantilimi yoksa lg türkiye garantilimi olduğunu nasıl anlayabilirim??
Kim ne sormak isterse sorabilir@Nextman Abi sana bi' şey soracaklar ama çekiniyorlar galiba![]()
cevaplamaya çalışırız
Kardes onu buyuk ihtimal suya sokup ciflemis falandir pantolona koyup cikarmayla olmaz yaniiyide mındar olmuş kapak şuraya bak![]()