BLasTeaR
Üye
telefon para ile güncelleme bedava ondan olmasın![]()
Ama unutma ki güncellemeyi verdiği telefonda parayla alındı

Şu hayatta hiçbir şey bedava değil.
telefon para ile güncelleme bedava ondan olmasın![]()

o kadar mı aleni olmuş fakirliğim. O değil de kuzenle yılbaşında birbirimize kıyak olsun diye iphone 6s almaya karar verdik de vermesine aklım burda kalıyor. Onu ikna edemem. Uygulama konusunda çok titiz kendisi. Bende lumia aldırsam 2 sene başımın etini yer. Ne yapcam bilemiyorum.telefon para ile güncelleme bedava ondan olmasın![]()
o kadar mı aleni olmuş fakirliğim. O değil de kuzenle yılbaşında birbirimize kıyak olsun diye iphone 6s almaya karar verdik de vermesine aklım burda kalıyor. Onu ikna edemem. Uygulama konusunda çok titiz kendisi. Bende lumia aldırsam 2 sene başımın etini yer. Ne yapcam bilemiyorum.telefon para ile güncelleme bedava ondan olmasın![]()
Ayrıca 700€ civarı bir fiyatı olabileceği belirtiliyor.Evleaks biraz üzdü Lumia 940XL ile ilgili verdiği bilgiler ile.
Cihazın plastik bir gövdeye sahip olacağı ve arka kısımda kamera çıkıntısı olacağını belirtti.
Kamera çıkıntısı ince bir kasa ve büyük bir sensörün habercisi ancak bu seviyede bir amiral gemisinde plastik kasa tercih edilmemeliydi bence, bakalım bu işin sonunda nasıl bir cihaz göreceğiz.
e yuh yani iphone bile o fiyata telefon duymadım görmedim. reklamsız zor satar baya bir reklam harcaması yapması lazım.3500₺ gibi girişi olacak demekki.
Naptınız arkadaş. Bu fiyat avrupa fiyatı olsa bize uyarlasak 2300 yapıyor. Avrupa ile aramızda o kadar fark olmuyor. Bizde olsa olsa max 2700 olur3500₺ gibi girişi olacak demekki.
oda çok gibi duruyor.Naptınız arkadaş. Bu fiyat avrupa fiyatı olsa bize uyarlasak 2300 yapıyor. Avrupa ile aramızda o kadar fark olmuyor. Bizde olsa olsa max 2700 olur
Şundan dolayı çok gibi geliyor. Lumialar bi galaksi yada bi iphone marka algısı yok.oda çok gibi duruyor.
işte bende o yüzden çokgibi dedim dün başka biyerde karşılaşmıştım bi eleştiri yapmış " wp de bile var yazmış" düşünün yani wp algısı bu işte wp de hiçbi özelliğin olmadığı düşünülüyor.Şundan dolayı çok gibi geliyor. Lumialar bi galaksi yada bi iphone marka algısı yok.
ooooff yeşil şahane! Acaba hangi moldellere uyumlu olacak?Moonraker
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnsanların Nokia ön yargısının cezasını şuan ms çekiyor maalesef. Bu algıda olan cahiller ellerinde e250 varken teknolojiden bir haberken Nokia N serisi ile piyasayı kimseye bırakmıyordu. Ne zaman Android çıktı ve çıkar çıkmaz yükseldi bu yeni yetmeler de mobil teknoloji ile o zaman tanıştı. O dönem de Nokia N8 ile piyasaya tutunma çabası içerisindeydi ve zaten 2 sene içerisinde yerle bir oldu. Bu yeni yetmeler bu döneme denk geldiği için şuan ki Lumia cihazları 3310 sanıyorlar. Açıklama yapmaktan yoruldum bu insanlara.işte bende o yüzden çokgibi dedim dün başka biyerde karşılaşmıştım bi eleştiri yapmış " wp de bile var yazmış" düşünün yani wp algısı bu işte wp de hiçbi özelliğin olmadığı düşünülüyor.
Bu algıyı w10 bile yıkamayabilir.işte bende o yüzden çokgibi dedim dün başka biyerde karşılaşmıştım bi eleştiri yapmış " wp de bile var yazmış" düşünün yani wp algısı bu işte wp de hiçbi özelliğin olmadığı düşünülüyor.
150$'luk telefonların 800-900 bandında satıldığı bir ülkede yaşıyoruz unutma.Naptınız arkadaş. Bu fiyat avrupa fiyatı olsa bize uyarlasak 2300 yapıyor. Avrupa ile aramızda o kadar fark olmuyor. Bizde olsa olsa max 2700 olur
Gönüllerde yer edinme ve marka dediğmiz şey de bu olmalı : ) )Nokia aşkı da bir yere kadar.
TTerry Myerson, yakında Windows 10 için tasarlanmış yeni premium Lumia'lar göreceğimizi açıkladı. Sonbahar döneminde bu dediklerinin gerçekleşmesi büyük olasılık.
Evet bu olsa gerek. Androidi sırf Nokia yapmıyor diye. Wp'yi de surf Nokia yapıyor diye aldım.Gönüllerde yer edinme ve marka dediğmiz şey de bu olmalı : ) )
4 EYLUL 2015 IFA'da tanıtılacakmışTerry Myerson, yakında Windows 10 için tasarlanmış yeni premium Lumia'lar göreceğimizi açıkladı. Sonbahar döneminde bu dediklerinin gerçekleşmesi büyük olasılık.
Terry Myerson, yakında Windows 10 için tasarlanmış yeni premium Lumia'lar göreceğimizi açıkladı. Sonbahar döneminde bu dediklerinin gerçekleşmesi büyük olasılık.