Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Sponsorlu Bağlantılar

ON9

ON9

Üye
telefon para ile güncelleme bedava ondan olmasın:ehe
o kadar mı aleni olmuş fakirliğim. O değil de kuzenle yılbaşında birbirimize kıyak olsun diye iphone 6s almaya karar verdik de vermesine aklım burda kalıyor. Onu ikna edemem. Uygulama konusunda çok titiz kendisi. Bende lumia aldırsam 2 sene başımın etini yer. Ne yapcam bilemiyorum.
telefon para ile güncelleme bedava ondan olmasın:ehe
o kadar mı aleni olmuş fakirliğim. O değil de kuzenle yılbaşında birbirimize kıyak olsun diye iphone 6s almaya karar verdik de vermesine aklım burda kalıyor. Onu ikna edemem. Uygulama konusunda çok titiz kendisi. Bende lumia aldırsam 2 sene başımın etini yer. Ne yapcam bilemiyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende eskisi kadar heyecanla beklemiyorum belki de MS beklentileri karşılamadığından daha temkinli davranıyoruz beklentimiz bazen çok yüksek oluyor sonra hayal kırıklığı oluşuyor

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Evleaks biraz üzdü Lumia 940XL ile ilgili verdiği bilgiler ile.

Cihazın plastik bir gövdeye sahip olacağı ve arka kısımda kamera çıkıntısı olacağını belirtti.

Kamera çıkıntısı ince bir kasa ve büyük bir sensörün habercisi ancak bu seviyede bir amiral gemisinde plastik kasa tercih edilmemeliydi bence, bakalım bu işin sonunda nasıl bir cihaz göreceğiz.
Ayrıca 700€ civarı bir fiyatı olabileceği belirtiliyor.

ON9

ON9

Üye
3500₺ gibi girişi olacak demekki.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
dakamon

dakamon

Üye
3500₺ gibi girişi olacak demekki.
Naptınız arkadaş. Bu fiyat avrupa fiyatı olsa bize uyarlasak 2300 yapıyor. Avrupa ile aramızda o kadar fark olmuyor. Bizde olsa olsa max 2700 olur

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Şundan dolayı çok gibi geliyor. Lumialar bi galaksi yada bi iphone marka algısı yok.
işte bende o yüzden çokgibi dedim dün başka biyerde karşılaşmıştım bi eleştiri yapmış " wp de bile var yazmış" düşünün yani wp algısı bu işte wp de hiçbi özelliğin olmadığı düşünülüyor.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Moonraker

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ooooff yeşil şahane! Acaba hangi moldellere uyumlu olacak?
işte bende o yüzden çokgibi dedim dün başka biyerde karşılaşmıştım bi eleştiri yapmış " wp de bile var yazmış" düşünün yani wp algısı bu işte wp de hiçbi özelliğin olmadığı düşünülüyor.
İnsanların Nokia ön yargısının cezasını şuan ms çekiyor maalesef. Bu algıda olan cahiller ellerinde e250 varken teknolojiden bir haberken Nokia N serisi ile piyasayı kimseye bırakmıyordu. Ne zaman Android çıktı ve çıkar çıkmaz yükseldi bu yeni yetmeler de mobil teknoloji ile o zaman tanıştı. O dönem de Nokia N8 ile piyasaya tutunma çabası içerisindeydi ve zaten 2 sene içerisinde yerle bir oldu. Bu yeni yetmeler bu döneme denk geldiği için şuan ki Lumia cihazları 3310 sanıyorlar. Açıklama yapmaktan yoruldum bu insanlara.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Bu algıyı w10 bile yıkamayabilir.

• Beğen
Tepkiler: ON9
ON9

ON9

Üye
Naptınız arkadaş. Bu fiyat avrupa fiyatı olsa bize uyarlasak 2300 yapıyor. Avrupa ile aramızda o kadar fark olmuyor. Bizde olsa olsa max 2700 olur
150$'luk telefonların 800-900 bandında satıldığı bir ülkede yaşıyoruz unutma.
Valla bir kaç ay beklerim. W10'dan sonra uygulamalar yeni mağazada da berbat olursa acımam Microsoft a.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Microsoft, ya telefon işini bırıkıyor, ya da Windows 10 ile gümbür gümbür gelmeyi bekliyor...
Başka bir şey düşünemiyorum... ikinci şık daha ağır basıyor..

ON9

ON9

Üye
Nokia aşkı da bir yere kadar.

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi
Terry Myerson, yakında Windows 10 için tasarlanmış yeni premium Lumia'lar göreceğimizi açıkladı. Sonbahar döneminde bu dediklerinin gerçekleşmesi büyük olasılık.

ON9

ON9

Üye
Windows surumleri gibi acaba telefonların da üst düzey sürümleri mi olacak yoksa
Terry Myerson, yakında Windows 10 için tasarlanmış yeni premium Lumia'lar göreceğimizi açıkladı. Sonbahar döneminde bu dediklerinin gerçekleşmesi büyük olasılık.
T
Gönüllerde yer edinme ve marka dediğmiz şey de bu olmalı : ) )
Evet bu olsa gerek. Androidi sırf Nokia yapmıyor diye. Wp'yi de surf Nokia yapıyor diye aldım.
Ama hayalimdeki Cihaz. Dışı Nokia içi iOS ;)

braayn

braayn

Üye
4 EYLUL 2015 IFA'da tanıtılacakmış

Bay H

Bay H

Üye
    Konu Sahibi

Lumia 940 ve 940 XL modellerinin 24 Eylül günü tanıtılabileceği belirtiliyor.

Üst Alt