Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaclashbot 7.9.2 TH 11 için güncel son sürüm !!!
eger ıstersen bana pm den kullanıcı adı - maıl adresı ve bır sıfre at ben uyelık alayım sana
asmabehaydar
Üye
arkadaşlar ben sadece dışarıdaki köy binalarını yıkarak kristalden şampiyon lige çıkmak istiyorum bunun için hangi ayarları kullanmam gerekir.hem broken bot hem clash bot için.
Bir süre sıkıntısız devam ediyor fakat sonrasında ayarlara göre değil kafasına göre saldırı yapıyor bende bu bot . 100k ganimet ayarlamama rağmen rastgele 5-10k olan yerlere bile atak yapıyor
TAMER ONLINEMISIN ALDINMI UYELIK
ÜYELIK ICIN YARDIM ISTEYEN ARKADASLAR BEN 45 DK KADAR PC BASINDA OLMICAM PM ATABILIRSINIZ GELDIGIMDE YARDIMCI OLABILIRIM
makmaka
Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olun asker ler tam dolmadan saldırı yapıyo napmalıyım resimdekilerin aynısını yaptım
GuneyBey
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bu nedir ya ? 150 bin ayarladım yinede kafasına göre vurmuş yokmu bir çaresi ?
Zamazingo1234
Üye
Arkadaşlar siz nasıl bir şey yapıyorsunuz ya bütün gün açık bırakıp takip ettim botta 150-150k ayarlı bir şekilde 1500 kupa vardı 1700'lere çıktı kupa ve daldığı köylerden aldığı ortalama kaynak 200k'nın altında değil
Arkadaşlar siz nasıl bir şey yapıyorsunuz ya bütün gün açık bırakıp takip ettim botta 150-150k ayarlı bir şekilde 1500 kupa vardı 1700'lere çıktı kupa ve daldığı köylerden aldığı ortalama kaynak 200k'nın altında değil