teknolojibaronu
Üye
Geçen ben kurdum misalYapmaa şimdi tek tek baktıracaksın banaadını sanını bilmediğimiz ülkeler bile aldı
Panama
ilk kez duyuyorum
Geçen ben kurdum misalYapmaa şimdi tek tek baktıracaksın banaadını sanını bilmediğimiz ülkeler bile aldı
Almayan kaç ülke kaldı ki? Kaldı mı biz hariçGeçen ben kurdum misal
Panama
ilk kez duyuyorum
Exynos varyant hangi ülkelerde var bilmiyorumda kalmamıştır herhalde.Almayan kaç ülke kaldı ki? Kaldı mı biz hariç
Avrupa ve asyanın önemli ülkeleri aldı adını bilmediğimiz ülkeler bile aldı abartacak sayıya gerek mi kaldıExynos varyant hangi ülkelerde var bilmiyorumda kalmamıştır herhalde.

Super olmus hocam siz mi editledinizNasıl olmuşşş
Yok alttaki gps widget pro simgelerini düzenledim diğer widgetin altına koydum uyumlu olduSuper olmus hocam siz mi editlediniz
Paylaş hocam seve seve kullanrım benYok alttaki gps widget pro simgelerini düzenledim diğer widgetin altına koydum uyumlu oldu
isteyen olursa gps widget pro yu akşama paylaşırım
Buradan indirPaylaş hocam seve seve kullanrım ben
SağolasınBuradan indir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Görünüm ayarlarından 2 sinide şeffaflığı ayarla tamamdır
Dostuö emeğine sağlık.Yanlız Hava durumunu widget'ının içerisine nasıl koyuyoruz?Yok alttaki gps widget pro simgelerini düzenledim diğer widgetin altına koydum uyumlu oldu
isteyen olursa gps widget pro yu akşama paylaşırım
İÇine koymuyon altına koyuyonDostuö emeğine sağlık.Yanlız Hava durumunu widget'ının içerisine nasıl koyuyoruz?
Sağolasın

Hocam dağcı mısınız?Nasıl olmuşşş
Lanet gitsin açarken dedim acaba lolipop mu geldi [emoji23]Olağan bir pazartesi sabahı [emoji23] @serdar_gs