Haber Samsung GALAXY Note 5 Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Bazı sayfalarda note 5'in ismi değişeceği iddiası haber olarak verildi. Belki artık Note serisi SX plus olarak devam edecekmiş yani note 5 yerine s6+. Bunun sebebi ise s-serisinin kullanıcılar arasında daha çok tutulduğuymuş.
sanmıyorum :hmmm note markası kendini ispatlamış bir marka, samsung bunu bırakmak istemeyecektir.
Açıkçası ben Note 4'ü alırken hiç bakmadım bile :ehe
bende :ehe ama her türlü rom vardır amiral gemileri için :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
E Team Note 2'yi bırakmasaydı keşke. Bütün takım Note 4'e geçti ancak Note 2'de ki gibi devrim niteliğinde stabil port veya ikonik özellikler yok.
Bu tarz adamlar Note 3'e geçse şaşırırdım zaten [emoji19]

PriZm

PriZm

Üye
Yalnız konu çok feci dağıldı :ehe :D

PriZm

PriZm

Üye
bende :ehe ama her türlü rom vardır amiral gemileri için :hmmm

Var tabi ancak Note 4 de Snapdragon ve Exynos olmak üzere 2 ayrı varyasyon olduğundan ve Snapdragonda kaynaklar açık olduğundan geliştiriciler hep o modelde toplanıyor. Neyseki Exynos modelinde de bugünlerde biraz aktivite var. En son birisi S6 romunu Note 4 Exynos modeli için %100 olarak portlamıştı.

abandonware

abandonware

Üye
Var tabi ancak Note 4 de Snapdragon ve Exynos olmak üzere 2 ayrı varyasyon olduğundan ve Snapdragonda kaynaklar açık olduğundan geliştiriciler hep o modelde toplanıyor. Neyseki Exynos modelinde de bugünlerde biraz aktivite var. En son birisi S6 romunu Note 4 Exynos modeli için %100 olarak portlamıştı.
benim telde de bi snap @2.5 ghz var, bide snap @2.3 ghz var. bendeki 2.5, genelde 2.3'e rom üretiliyor. rom yüklerken sorunla karşılaşmam umarım :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Haha :D Sende Note 4 familyasına katıl beraber rom yapalım :ehe
Kafamda plastiğe karşı çok ciddi kötü algısı oluştu(maxicepin etkisi çok fazla). Ayrıca 5'e geçmek mantıklı olurda 4 pekte sıcak gelmiyor.

PriZm

PriZm

Üye
Kafamda plastiğe karşı çok ciddi kötü algısı oluştu(maxicepin etkisi çok fazla). Ayrıca 5'e geçmek mantıklı olurda 4 pekte sıcak gelmiyor.
Plastik derken?

5 te öyle abartı bir fark olmayacaktır hatta S6 da olan dezavantajlar olacaktır bence. Hafıza kartı girişi ve çıkarılabilir bataryanın kaldırılması gibi.

PriZm

PriZm

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Plastik derken?

5 te öyle abartı bir fark olmayacaktır hatta S6 da olan dezavantajlar olacaktır bence. Hafıza kartı girişi ve çıkarılabilir bataryanın kaldırılması gibi.
Plastik kasa.
Sende mi batarya kiti kullanıyosun :)
Şahsen sırf batarya çıkmadığı için S6'yı samsung cihazı olarak görmüyorum.

PriZm

PriZm

Üye
Plastik kasa.
Sende mi batarya kiti kullanıyosun :)
Şahsen sırf batarya çıkmadığı için S6'yı samsung cihazı olarak görmüyorum.
Plastik kasa ancak çerçeveler metal. Aslında böyle olması daha iyi. Neden dersen tamamen metal olsaydı darbe sırasında direkt şok etkisini cihaz içine iletirdi. Ancak iç tarafın plastik, dış çerçeveninde metal olması darbeyi absorbe eder.

Bende uzun zamandan beri kullandığım Xiaomi 10400 mAh PB var iş görüyor.

abandonware

abandonware

Üye
Eğer sırf çipset aynı ve sadece frekans farklılığı varsa her iki model için olan romlarda yüklenebilir sanırım.
sense 7 güncellemesini bekliyorum. sense 7'nin cılkını çıkardıktan sonra rom yükleyeceğim için tam teşeküllü bir araştırmada bulunmadım, bu konuda bir fikrim yok yani. eğer öyleyse iyi :) chipset aynı sadece frekanslar farklı. (frekans farklılığının overclockla bir ilgisi yok, donanımsal)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Plastik kasa ancak çerçeveler metal. Aslında böyle olması daha iyi. Neden dersen tamamen metal olsaydı darbe sırasında direkt şok etkisini cihaz içine iletirdi. Ancak iç tarafın plastik, dış çerçeveninde metal olması darbeyi absorbe eder.

Bende uzun zamandan beri kullandığım Xiaomi 10400 mAh PB var iş görüyor.
Note 4 Note 3'ün eksiklik giderilmiş hali güzel de ama işte pedere bir açıklama yapmak gerekse ne farkı var sorusu sorulduğunda birşeyler demek lazım [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
PriZm

PriZm

Üye
sense 7 güncellemesini bekliyorum. sense 7'nin cılkını çıkardıktan sonra rom yükleyeceğim için tam teşeküllü bir araştırmada bulunmadım, bu konuda bir fikrim yok yani. eğer öyleyse iyi :) chipset aynı sadece frekanslar farklı. (frekans farklılığının overclockla bir ilgisi yok, donanımsal)
Çipset aynıysa donanımsal olamaz. 2.5 ghz olan normal olup 2.3 ghz olan underclock yapılmış hali olabilir. Veya tam tersi.

Bi araştırayım o iki modeli.

PriZm

PriZm

Üye
Note 4 Note 3'ün eksiklik giderilmiş hali güzel de ama işte pedere bir açıklama yapmak gerekse ne farkı var sorusu sorulduğunda birşeyler demek lazım [emoji1]
Bende öyle bir sıkıntı yok rahatım valla :D
Kendi paramla aldığım herhangi birşeye laf eden olmuyor.

Üst Alt