Naptın hocam 5 inç film izlemek fazla keyif vermiyor [emoji1] 5.7 ideal ama çerçeve az olacak bir 6 Plus gibi çerçeve olursa 5.7 sana olur 6 inç [emoji1]bence 5 inc üstü gereksiz telefon kullanıyoruz taplet degil 6 inc telefon degil taplettir taki kişiye ve kullanıma göre degişir
Nexus 6-6 inç Türkiyeye gelse kim bilir neler denir![]()
Bence Nexus serisi Nexus 5'ten sonra o ekran boyutu farkıyla bozdu. Gelsede Nexus 5 kadar tutmayacaktır.Gelmez bu saatten sonra. Gerek de yok zaten o fiyatla nexus gelmesin hiç.
Bence Nexus serisi Nexus 5'ten sonra o ekran boyutu farkıyla bozdu. Gelsede Nexus 5 kadar tutmayacaktır.

Xda'da ki devlerin en az yarısı bağış ile aldıkları telefonlar sayesinde rom / kernel çıkarıyorlar.Bende benim cihaza neden rom yok diyordum devlerin maddiyatı kotuymus![]()

Dr.Ketan en zengin dev o zamanXda'da ki devlerin en az yarısı bağış ile aldıkları telefonlar sayesinde rom / kernel çıkarıyorlar.![]()

Diğerlerinden ne farkın olacak? Ki seni tercih etsinler [emoji1]dev olasım geldi beleş telefon he![]()
Doğrudur S1 kullanıyordum romu vardı Note 2 kullanıyorken romu vardı Note 4 içinde varDr.Ketan en zengin dev o zaman![]()
adam çalışkan 
Eğer seçilirsem benzin 1.5 tl olacakDiğerlerinden ne farkın olacak? Ki seni tercih etsinler [emoji1]

Benim hoşuma gitmedi bi e team değilDoğrudur S1 kullanıyordum romu vardı Note 2 kullanıyorken romu vardı Note 4 içinde varadam çalışkan
![]()
E Team Note 2'yi bırakmasaydı keşke. Bütün takım Note 4'e geçti ancak Note 2'de ki gibi devrim niteliğinde stabil port veya ikonik özellikler yok.Benim hoşuma gitmedi bi e team değil
Bi çok rom kurdum, kullandım hiç birisinde note 2 dn rom kalitesini alamadım. Note 3 aldık bi işlemci ülke ayrımı başladı rom mom hikaye oldu stock takılıyozE Team Note 2'yi bırakmasaydı keşke. Bütün takım Note 4'e geçti ancak Note 2'de ki gibi devrim niteliğinde stabil port veya ikonik özellikler yok.

Note 4 de bu aralar root atmayı düşünüyorum açıkçası. Sırf saçma sapan yer kaplayan bloatware'ları silmek için.Bi çok rom kurdum, kullandım hiç birisinde note 2 dn rom kalitesini alamadım. Note 3 aldık bi işlemci ülke ayrımı başladı rom mom hikaye oldu stock takılıyoz![]()
Açıkçası ben Note 4'ü alırken hiç bakmadım bileTelefon alırken XDA'i takip edip alacaksın.![]()