Çünkü sızan bilgilere göre USB 2.0 kullanıyormuş
2 tane sızıntı olduğu yazıyor yabancı sitelerde. Biri USB-C maclerde olandan. Bir diğeride bu resimde görünen universal giriş.Niye yukarıdaki yorumlarda USB C kesinlikle yok deniyor? Nereden biliyorsunuz ki?
Ben daha Type C kablo satan yer görmedim, ona bir şey olsa nereden bulucaz belli değilNote 3 ile 3.0 kullandılar. Ayrıca bu C 'yi birileri kullanacak, çünkü M destekliyor. Açıkçası Note 5 ile olmasa da ben önce Samsung'dan bekliyorum ki Note 5 ile de olabilir.
Ben daha Type C kablo satan yer görmedim, ona bir şey olsa nereden bulucaz belli değil
Ben kullanılmaya başlanıldı diye hatırlıyorumHenüz kullanan cihaz yokken ortalıkta kablo olması mantıklı olmazdı zaten.
Ben kullanılmaya başlanıldı diye hatırlıyorum
Baktım şimdi şu an Apple aksesuar olarak satıyor

nedir bu Type C bu kadar olmassa olmaz oldu bi anda ?
Hız mız hiç bi farklılığı yok yaniBaşlanıldı başka bir şey yaygınlaştı başka bir şey hacı.
Alt tarafı üst tarafı olmayan, sağdan soldan aynı duran yeni tip usb.
Bu arada 2.0 veya 3.0 olmasının Type C olması veya eski tipte olmasıyla da alakası yok. Type C olup da USB 2.0 olabilir, mesela Nokia'nın N1 tableti.
O bir kılıf cihazın kendisi değil.O nasıl telefon lan altı üstü facebook tapatalk uzaya çıkmayacaz bu kadar kasmayın
Hız mız hiç bi farklılığı yok yani
açıklama için teşekkürler çokta olmassa olmaz bişeymiş gibi gelmedi banaDaha küçük. Tersi düzü yok. 100watt'a kadar güç aktarabiliyor. Yani telefondan laptop'a her yerde kullanılabilir olacak. Zaten apple'ın yeni macbooku ile google'ın chromebookunda da kullanıldı. Hız olayı numarası ile ilgili. 2.0 480mbps, 3.0 5 gbps , 3.1 10 gbps hızında teorik ve yaklaşık olarak.
Nexus 6-6 inç Türkiyeye gelse kim bilir neler deniryakında elimize tapletleri verirler alın size telefon kullanın derler yav bunun taşıması var kocaman cihaz nereye sıgacak ben mini isterken bunlar iyice ekranı büyütüyorlar merak ediyorum bunun sonu nereye gidecek