Haber Samsung GALAXY Note 5 Sızdı!

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
Note 4 Note 3'ün eksiklik giderilmiş hali güzel de ama işte pedere bir açıklama yapmak gerekse ne farkı var sorusu sorulduğunda birşeyler demek lazım [emoji1]
madem eksiklikleri vardı niye aldın derse :D
Çipset aynıysa donanımsal olamaz. 2.5 ghz olan normal olup 2.3 ghz olan underclock yapılmış hali olabilir. Veya tam tersi.

Bi araştırayım o iki modeli.
bendeki 2.5 ghz ben bi onu bilirim :hmmm rom yüklemeden evvel araştırırım. yinede bulduğun bir şey olursa, bilgilendirirsen sevinirim

PriZm

PriZm

Üye
bendeki 2.5 ghz ben bi onu bilirim :hmmm rom yüklemeden evvel araştırırım. yinede bulduğun bir şey olursa, bilgilendirirsen sevinirim
Şimdi baktım sanırım diğer modelinkisini yüklemende bir sakınca yok. Büyük ihtimal modem dosyası farklı olduğundan hat olmayacaktır ancak onuda kendi cihazına ait olanı atarak halledebilirsin.

Zaten olabilecek en fazla şey ise half brick olur.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
İkimizede yar olmadı note 4 önümüzdeki maçlara bakacaz :D
Ahahhaha :D aynen öyle olacak ama bu sefer senin yol başka tarafa :D sözde kılıf S-view korusaydı adam akıllı şuan almıştım :ehe

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ahahhaha :D aynen öyle olacak ama bu sefer senin yol başka tarafa :D sözde kılıf S-view korusaydı adam akıllı şuan almıştım :ehe
Sony sevemedim bir türlü gözüme hoş gelmiyor ama Lg nin bi albenisi var gel senle farklı tatlara bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Sony sevemedim bir türlü gözüme hoş gelmiyor ama Lg nin bi albenisi var gel senle farklı tatlara bakalım :D
Bakalım inşallah. Sony tasarımı bence daha iyi. G3 gibi birşey olursa düşündürür. Ağzımızın tadı kaçmasında.. :D önce şöyle bir iki ay izlemek lazım telefonda ne oluyor ne bitiyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bi heves gidip telefon almada anlaşıp iyi bi telefon alak senle

abandonware

abandonware

Üye
Şimdi baktım sanırım diğer modelinkisini yüklemende bir sakınca yok. Büyük ihtimal modem dosyası farklı olduğundan hat olmayacaktır ancak onuda kendi cihazına ait olanı atarak halledebilirsin.

Zaten olabilecek en fazla şey ise half brick olur.
Tamamdir sagol

serdar_gs

serdar_gs

Üye
  • Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Invoke

Invoke

Üye
Plastik derken?

5 te öyle abartı bir fark olmayacaktır hatta S6 da olan dezavantajlar olacaktır bence. Hafıza kartı girişi ve çıkarılabilir bataryanın kaldırılması gibi.

Bence de ama hiç olmazsa 4 ucuzlar. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Valla sen bilirsin ben note 3 devam sonra alacağım telefon o an kabul edilen en iyisi olmalı [emoji51]
En iyisi Note 3'ü ne zaman kastıracaklar merak ediyorum doğrusu custom romlar stock romlar hiç mi kasmaz kassada bir sebeb bulsak. Gerçi sende vardır sorun [emoji14] sarama vs.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
En iyisi Note 3'ü ne zaman kastıracaklar merak ediyorum doğrusu custom romlar stock romlar hiç mi kasmaz kassada bir sebeb bulsak. Gerçi sende vardır sorun [emoji14] sarama vs.
Kitkat stocktayım şimdilik sorun yok lolipop gelir yükler bi sürede onu kullanırım sonra bakarım olmuyo en iyi customu bulur bi süre onla idare eder sonra yeni bi telefona bakarım [emoji51]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Kitkat stocktayım şimdilik sorun yok lolipop gelir yükler bi sürede onu kullanırım sonra bakarım olmuyo en iyi customu bulur bi süre onla idare eder sonra yeni bi telefona bakarım [emoji51]
Stock mu?!! :D
En azından bir TR-ROM kurda klasik Türk Romları mantığı gereksiz uyg. sil kullan :D
işini samsunga bırakma bas UAE kullan :cool

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Stock mu?!! :D
En azından bir TR-ROM kurda klasik Türk Romları mantığı gereksiz uyg. sil kullan :D
işini samsunga bırakma bas UAE kullan :cool
Root bile yapmadım [emoji23] lolipoptan dönüşte kitkat kurup rootladım fakat adım sayar çalışmadı bazı sorunlar aldım greenify bile satın almıştım tapatalktan bildirimleri alamıyordum kitkatı baştan kurup root iptal ettim stock devam [emoji51]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Konuya dönelim

2 gün önce Paylaşmislar yalnız ben daha yeni gördüğüm için yeni bir haber sayılır.

0MG90

0MG90

Üye
Arkası cam mı ben mi yanlış görüyorum? :hmmm

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazık ki sanırım evet

Üst Alt