Telefon Tavsiyesi Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Tavsiyesi
Kullandığım 3 senelik Evo 3D artık ömrünü doldurdu yeni bir telefon almaya karar verdim bütcem 1200 TL üstüne çıkamıyorum ben biraz araştırdım ve şu üç seçenek arasında kaldım sizinde yorumlarınızı almak istedim

-Sonny Xperia C4
-Sonny Xperia M4 Aqua
-GM 4G
Bunların yanında farklı seçenekleride değerlendirebilirim.

Son düzenleme:

byAndroid

byAndroid

Üye
xperia C4 ya da meizu MX4

• Beğen
Tepkiler: virus19
Buğra

Buğra

Admin
Xperia C4

veya lg g2 32gb alınabilir

• Beğen
Buğra

Buğra

Admin
MX4 düşünmüyorum hocam özellikleri iyi olsa da Türkiye'de pek tutulan marka olmadığı için güvenemiyorum servis vs.
İnternetten almaycağım için g2 pahalıya geliyor ne yazık ki :(
netten almayacaksan her cihaz pahalıya gelir :)

• Beğen
Türk-X

Türk-X

Üye
GM discovery elite

• Beğen
Tepkiler: rodinatr ve virus19
0343434

0343434

Üye
Eğer yaklaşabilirsen hepsiburada da LG G3 1200 civarı ama o kadar yüksek olmaz dersen M4 Aqua al ama onda da 8 Gb hafıza sıkıntısı var diyorlar ama G2 bu saatten sonra artık çok önerilebilir mi açıkcası çok doğru bulmuyorum

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
netten almayacaksan her cihaz pahalıya gelir :)
Malesef hocam öğrencilik işte elden peşin alıcam :)
GM discovery elite
Teşekkür ederim elite alana kadar 4G alırım en azından güncellemelerden yararlanırım :)
Eğer yaklaşabilirsen hepsiburada da LG G3 1200 civarı ama o kadar yüksek olmaz dersen M4 Aqua al ama onda da 8 Gb hafıza sıkıntısı var diyorlar ama G2 bu saatten sonra artık çok önerilebilir mi açıkcası çok doğru bulmuyorum
M4'ü hafıza nedeniyle eliyorum sanırım çünkü evoda yeterince yaşadım bu sıkıntıyı :) Malesef hem netten alma şansım yok hemde bütceyi aşma şansım yok :(
Sanırım en iyisi c4 gibi görünüyor ancak onda da mtk işlemci var bir sıkıntı yaratırmı bilmiyorum. Güncelleme olarak en azından M'yi verirmi sonny ondanda emin değilim batarya 2600 mah sizce bir günü rahat çıkarır mı?

byAndroid

byAndroid

Üye
Mtk iyidir dostum ama şuan da internet harici bir yerden bulabilir misin bilmiyorum. Batarya az gözüküyor o ekrana ama stamina mod falan çıkartabilir bir günü
Birde lolipop ile çıkıyor Sony M i verecektir bence

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Mtk iyidir dostum ama şuan da internet harici bir yerden bulabilir misin bilmiyorum. Batarya az gözüküyor o ekrana ama stamina mod falan çıkartabilir bir günü
Birde lolipop ile çıkıyor Sony M i verecektir bence
Hocam teknomarketlere geldi cihaz geçen hafta da emin olmadan almak istemiyorum o yüzden bekliyorum hocam ama sanırım bu bütceye göre en mantıklı cihaz bu gibi

byAndroid

byAndroid

Üye
Tekno markete geldiyse kaçırma kardeşim o fiyatta en iyi ve en performanslı telefon o

• Beğen
TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
1100 Tl ye Zenfone 2 16GB ya da LG G2 32 Gb modelini alabilirsin.

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
1100 Tl ye Zenfone 2 16GB ya da LG G2 32 Gb modelini alabilirsin.
Teşekkür ederim hocam g2 düşünmüyorum cihaz biraz eskidi artık. Zenfone 2 ninde 1099 tl olanını önermiyorlar hocam alıncaksa 1399 tl olanını alın diyorlar ama bütcem o kadar değil. :(

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Teşekkür ederim hocam g2 düşünmüyorum cihaz biraz eskidi artık. Zenfone 2 ninde 1099 tl olanını önermiyorlar hocam alıncaksa 1399 tl olanını alın diyorlar ama bütcem o kadar değil. :(
O zaman C4 [emoji41]

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
Eski EVOcu kardeşim, öncelikle nasılsın demek istiyorum, az vakit geçirmedik forumun HTC kısmında (eski nickim: veyseloglu) :) İnternetten telefon siparişi vermeni kesinlikle tavsiye ediyorum, aksi taktirde gerçektende çok pahalıya denk getirirsin. Model tavsiye edecek olursam, ben m8'e geçtim mutluyum :D HTC kalitesini hala daha yaşıyorum. M8 gerçekten harika cihaz. Fakat bütçe konusunda sana zenfone serisine bakmanı tavsiye ederim, zenfone 2 fena değil gibi duruyor.

Not: internetten alışveriş yapmak için ininal kartı bi araştır derim. ayrıca satın almadan evvel akakçe.com dan site hakkındaki yorumlara bak derim.

• Beğen
virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Eski EVOcu kardeşim, öncelikle nasılsın demek istiyorum, az vakit geçirmedik forumun HTC kısmında (eski nickim: veyseloglu) :) İnternetten telefon siparişi vermeni kesinlikle tavsiye ediyorum, aksi taktirde gerçektende çok pahalıya denk getirirsin. Model tavsiye edecek olursam, ben m8'e geçtim mutluyum :D HTC kalitesini hala daha yaşıyorum. M8 gerçekten harika cihaz. Fakat bütçe konusunda sana zenfone serisine bakmanı tavsiye ederim, zenfone 2 fena değil gibi duruyor.

Not: internetten alışveriş yapmak için ininal kartı bi araştır derim. ayrıca satın almadan evvel akakçe.com dan site hakkındaki yorumlara bak derim.
Teşekkür ederim iyiyim sende iyisindir umarım :) Valla dostum ben hala emektar evo ile idare etmeye çalışıyorum sen m8'e geçmişsin bile :) İnternet konusuna gelecek olursak yüksek meblağlarda netten alışverişe pek ılımlı bakmıyorum 100-200 tl fazla olsun en azından içim rahat olsun yarın birşey oldumu bunun servisi var vs. var kargola gönder acaba telefon gittimi gitmedimi oooo birsürü dert şimdi takıntı yaparım ben bu işe :D
Sen beni daha iyi anlarsın şimdi kalın ve ağır bir evo kullandım zenfone 2 evodan bir farkı yok ağırlık konusunda biraz daha kibar bir telefon arıyorum artık :)
Gönül isterki tekrar sense arayüzünü kullanayım (1 yıldır evoya rom attım sense kullandığım yok neyse :D) ama htc fiyatlar benim bütçemi aşıyor :)
Sonny'e merak sardım şu sıralar o yüzden daha çok bu telefonlara yöneldim ancak fikrim değişebilir yinede :)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
Teşekkür ederim iyiyim sende iyisindir umarım :) Valla dostum ben hala emektar evo ile idare etmeye çalışıyorum sen m8'e geçmişsin bile :) İnternet konusuna gelecek olursak yüksek meblağlarda netten alışverişe pek ılımlı bakmıyorum 100-200 tl fazla olsun en azından içim rahat olsun yarın birşey oldumu bunun servisi var vs. var kargola gönder acaba telefon gittimi gitmedimi oooo birsürü dert şimdi takıntı yaparım ben bu işe :D
Sen beni daha iyi anlarsın şimdi kalın ve ağır bir evo kullandım zenfone 2 evodan bir farkı yok ağırlık konusunda biraz daha kibar bir telefon arıyorum artık :)
Gönül isterki tekrar sense arayüzünü kullanayım (1 yıldır evoya rom attım sense kullandığım yok neyse :D) ama htc fiyatlar benim bütçemi aşıyor :)
Sonny'e merak sardım şu sıralar o yüzden daha çok bu telefonlara yöneldim ancak fikrim değişebilir yinede :)

Bende iyiyim şükür :) kabalık konusunda haklısın, telefonun ağırlığından dolayı wc de esofmanimin lastiginin fiyongunu cozugum anda belimden iniverirdi eşofman :D zenfone2 öyleyse cidden, unutalım o zaman. Eğer köklü bir siteden alışveriş yaparsan garanti konusunda falan sıkıntı yasamazsin korkma :) biraz daha bekle, bütçeni birkaç yuz lira daha genişlet ve z2 al derim şu an için

0343434

0343434

Üye
Sony Xperia C4 özellikleri bu fiyat için gayet yeterli seviyede. Ama şarj konusunda çok iyi bir iş çıkaracağını düşünmüyorum. Ve yeni bir telefon olacağı için de bence Android M güncellemesini alır. MTK biraz problemli bir firma ama Sony güncelleme konusunda düzgün bir firma. Telefonun tek eksi yönü bataryası diyeyim sana. Çünkü Desire 816'ya bile daha düşük özellikleri olmasına rağmen götürmüyor 1 gün

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
İnternetten alışveriş yapmaktan korkma bence internet normal mağazadan daha güvenli bana göre.Site olarak hepsiburada.com'a guvenebilirsin kartin yoksa kapida odeme ile de alabilirsin bence bi düşün eminim daha uygundur internette fiyatlar.