Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiTelefon Tavsiyesi
Sponsorlu Bağlantılar
rodinatr
Üye
Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene
Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene
Cihaz herçekten hızlı ve akıcı gm alırsa 500 tl cebinde kalır az para değil. Ama sony de değerlendirmk lazım pek kullanmadım ama daha güçlü bir telefon olduğu bariz
Cihaz herçekten hızlı ve akıcı gm alırsa 500 tl cebinde kalır az para değil. Ama sony de değerlendirmk lazım pek kullanmadım ama daha güçlü bir telefon olduğu bariz
gm ye pek güvenemiyorum açıkçası. şimdi arkadaşa tavsiye edecem, kullanacak bişiler ters gidecek benim başımı ağrıtacak falan.. bulaşmamak lazım
rodinatr
Üye
Sende haklısın ama sonuçta fikir almak isteyen bunları göz önünde bulundurarak konu açıyor. Burada önemli olan kullandığı veya önerdiği telefonu önerirken son derece onjektif olmaktır.
Sende haklısın ama sonuçta fikir almak isteyen bunları göz önünde bulundurarak konu açıyor. Burada önemli olan kullandığı veya önerdiği telefonu önerirken son derece onjektif olmaktır.
MX4 düşünmüyorum hocam özellikleri iyi olsa da Türkiye'de pek tutulan marka olmadığı için güvenemiyorum servis vs.
İnternetten almaycağım için g2 pahalıya geliyor ne yazık ki
Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene Gm 4g yi öneririm kamerası pek iyi değil ne iyi ne kötü şarjı süper ve güncelleme 2 sene
Teşekkür ederim dostum da g2 artık eskidi ya daha çok yeni çıkan cihazlara bakıyorum ama yinede aklımda bulunsun sabah gidip bakıcam g2 de elime alırım bi