Galaxy S4 Mini İ9190 CM12.1 Lollipop 5.1.1 (Official Nightly Güncelleme 25.06.2015)

Sponsorlu Bağlantılar

nanotex

nanotex

Üye
Durum çubugu iconları ve bildirim paneli değişmiş başkada birşey yok :blink: ben artık stock rom+ root kullanıcam ıns :)
Dedim ya standart diye :) zaten tema bu seni yanıltmasın. Tamamen performans üzerine

• Beğen
Tepkiler: baskahmet

baskahmet

baskahmet

Üye
Stok rom kurup geliorum ben cwm de yedegim vardı

ismail074

Üye
ben kurdum suan ızlemelerıme gore performans gayet ıyı ama pek pılde anlasamıcaz gıbı yuzde 75 tahmını 3 saat gıder dıyo acaba bataryam mı bozuk

nanotex

nanotex

Üye
Beyler cm11 i kurmayın. Sakın. İğrenç bir güç tüketimi var :D Rusya stock kuruyorum ve ROM serüvenine uzun bir ara veriyorum.

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
by-hedir

by-hedir

Üye
Bencede :) ben tr kitkat kurdum cwm de yedek vardı
Ahmet kardes stock rom da karar verdin sanirim sende. xpossed kurarim stock uzerine keyfime bakarim demişsin. Xpossed de kullanılması gerekli olan modüller neler biraz açıklama yapabilirsin. Sence olmazsa olmaz modüller nelerdir yardimci olurmusun acaba...

• Beğen
baskahmet

baskahmet

Üye
androfilex

androfilex

Üye
Bende şarjı rusyadan daha iyi. Antutuyu takmıyorum zaten
Ben tr kitkatı kurdum. Ancak wifiyi hiç bir şekilde açamıyorum. Romu defalarca kurdum. Her wipe yapışımda modem numarası eski rusya romunun modem numarasına dönüşüyor. (Bundan önce rusya romunu kullanıyordum) Yardım eder misiniz?
(Her rom yüklemeden önce full wipe yaparım.)

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben tr kitkatı kurdum. Ancak wifiyi hiç bir şekilde açamıyorum. Romu defalarca kurdum. Her wipe yapışımda modem numarası eski rusya romunun modem numarasına dönüşüyor. (Bundan önce rusya romunu kullanıyordum) Yardım eder misiniz?
(Her rom yüklemeden önce fu ll wipe yaparım.)
Aynı sorunu bende yaşadım. Tr kitkatın üstüne full wipe yaparak 2-3 kez romu kurdum wifi açıldı

androfilex

androfilex

Üye
Aynı sorunu bende yaşadım. Tr kitkatın üstüne fu ll wipe yaparak 2-3 kez romu kurdum wifi açıldı
Ben romu 1 günde 4 kez üst üste kurdum. Ama sorunu çözemedim. 4 kereden fazla da yüklemek istemiyorum. Çünkü geçen yaz telefona rom bombardımanı yapmıştım. (O zamanlar çok acemiydim) Telefonun basebandını yaktım. :-!

baskahmet

baskahmet

Üye
Ben romu 1 günde 4 kez üst üste kurdum. Ama sorunuç çözemedim. 4 kereden fazla da yüklemek istemiyorum. Çünkü geçen yaz telefona rom bombardımanı yapmıştım. (O zamanlar çok acemiydim) Telefonun basebandını yaktım. :-!
1 dk geliyorum dostum

Üst Alt