nanotex
Üye
Dedim ya standart diyeDurum çubugu iconları ve bildirim paneli değişmiş başkada birşey yokben artık stock rom+ root kullanıcam ıns
![]()
zaten tema bu seni yanıltmasın. Tamamen performans üzerineDedim ya standart diyeDurum çubugu iconları ve bildirim paneli değişmiş başkada birşey yokben artık stock rom+ root kullanıcam ıns
![]()
zaten tema bu seni yanıltmasın. Tamamen performans üzerineKararımı verdim ben aga stock + root + xposed kullanıcam en iyisiDedim ya standart diyezaten tema bu seni yanıltmasın. Tamamen performans üzerine

Xposed?Kararımı verdim ben aga stock + root + xposed kullanıcam en iyisi![]()
Xposed kurup cihazı özellestiricem işteXposed?
O ne ben bilmiyorumXposed kurup cihazı özellestiricem işte
biraz açıkla bakayımHadiii lanO ne ben bilmiyorumbiraz açıkla bakayım
nasıl bilmiyorsun aga ? Şuan ben şok 
Ne bileyim duydum da arastirmadimHadiii lannasıl bilmiyorsun aga ? Şuan ben şok
![]()

Stok rom kurup geliom ben 15 dkya gelırım cwm de yedek vardıNe bileyim duydum da arastirmadim![]()
BencedeBeyler cm11 i kurmayın. Sakın. İğrenç bir güç tüketimi varRusya stock kuruyorum ve ROM serüvenine uzun bir ara veriyorum.
ben tr kitkat kurdum cwm de yedek vardıAhmet kardes stock rom da karar verdin sanirim sende. xpossed kurarim stock uzerine keyfime bakarim demişsin. Xpossed de kullanılması gerekli olan modüller neler biraz açıklama yapabilirsin. Sence olmazsa olmaz modüller nelerdir yardimci olurmusun acaba...Bencedeben tr kitkat kurdum cwm de yedek vardı
Buyur kardeşim. Aynı soruyu bende @Bahadir_fb abiye sordum onun cevaplarını vereyim sanaAhmet kardes stock rom da karar verdin sanirim sende. xpossed kurarim stock uzerine keyfime bakarim demişsin. Xpossed de kullanılması gerekli olan modüller neler biraz açıklama yapabilirsin. Sence olmazsa olmaz modüller nelerdir yardimci olurmusun acaba...
TR kitkatın antutu sonucu hiç hoş değil ve güç kullanımı da hoşuma gitmedi o yüzden rusu yükledim benBencedeben tr kitkat kurdum cwm de yedek vardı
Bende şarjı rusyadan daha iyi. Antutuyu takmıyorum zatenTR kitkatın antutu sonucu hiç hoş değil ve güç kullanımı da hoşuma gitmedi o yüzden rusu yükledim ben
Ben tr kitkatı kurdum. Ancak wifiyi hiç bir şekilde açamıyorum. Romu defalarca kurdum. Her wipe yapışımda modem numarası eski rusya romunun modem numarasına dönüşüyor. (Bundan önce rusya romunu kullanıyordum) Yardım eder misiniz?Bende şarjı rusyadan daha iyi. Antutuyu takmıyorum zaten
Aynı sorunu bende yaşadım. Tr kitkatın üstüne full wipe yaparak 2-3 kez romu kurdum wifi açıldıBen tr kitkatı kurdum. Ancak wifiyi hiç bir şekilde açamıyorum. Romu defalarca kurdum. Her wipe yapışımda modem numarası eski rusya romunun modem numarasına dönüşüyor. (Bundan önce rusya romunu kullanıyordum) Yardım eder misiniz?
(Her rom yüklemeden önce fu ll wipe yaparım.)
Ben romu 1 günde 4 kez üst üste kurdum. Ama sorunu çözemedim. 4 kereden fazla da yüklemek istemiyorum. Çünkü geçen yaz telefona rom bombardımanı yapmıştım. (O zamanlar çok acemiydim) Telefonun basebandını yaktım. :-!Aynı sorunu bende yaşadım. Tr kitkatın üstüne fu ll wipe yaparak 2-3 kez romu kurdum wifi açıldı
1 dk geliyorum dostumBen romu 1 günde 4 kez üst üste kurdum. Ama sorunuç çözemedim. 4 kereden fazla da yüklemek istemiyorum. Çünkü geçen yaz telefona rom bombardımanı yapmıştım. (O zamanlar çok acemiydim) Telefonun basebandını yaktım. :-!