Ramazan boyunca malesef :( Ahahah, bende birşey sandım :D Faturalı olsam yaklaşık 15 gb ahaha :D
Serhan Üye ___kaptan___' Alıntı: Ramazan boyunca malesef Genişletmek için tıkla ... Ahahah, bende birşey sandım Faturalı olsam yaklaşık 15 gb ahaha
___kaptan___' Alıntı: Ramazan boyunca malesef Genişletmek için tıkla ... Ahahah, bende birşey sandım Faturalı olsam yaklaşık 15 gb ahaha
___kaptan___ Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Ahahah, bende birşey sandım Faturalı olsam yaklaşık 15 gb ahaha Genişletmek için tıkla ...
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Ahahah, bende birşey sandım Faturalı olsam yaklaşık 15 gb ahaha Genişletmek için tıkla ...
0MG90 Üye Gofrettin115' Alıntı: hıza bak allahım yaa bu ne lann turkcell Genişletmek için tıkla ... Ben hala denemedim hangi paketten düşer acaba
Gofrettin115' Alıntı: hıza bak allahım yaa bu ne lann turkcell Genişletmek için tıkla ... Ben hala denemedim hangi paketten düşer acaba
ExSeLANS Üye ilo53' Alıntı: Hergün 2gb mi geliyor yoksa 2gb aylık mi ? Genişletmek için tıkla ... Turkcell'in hic bonkör olduğunu gördün mü... Aylık
ilo53' Alıntı: Hergün 2gb mi geliyor yoksa 2gb aylık mi ? Genişletmek için tıkla ... Turkcell'in hic bonkör olduğunu gördün mü... Aylık