sahur internet kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

1tebessum

1tebessum

Üye
    Konu Sahibi
sahur internet kampanyası
SAHUR yazın 2222'ye gönderin katılın

3G li Sahur Kampanyasi kapsaminda 16 Temmuz a kadar 02:00 - 06:00 saatleri arasinda gecerli 2GB ucretsiz internet hattiniza yuklenmistir. Paket bitiminde baska paketiniz yoksa kullanimlariniz standart tarifeniz uzerinden ucretlendirilecektir.

hsno7

hsno7

Üye
bu ramazanda mı var sahur kampanyası

0MG90

0MG90

Üye
Başlığı düzeltin, tüm harflerin büyük olması yasak

Turkcell sayfası için

Sınırsız internet paketine sahip olanlar katılamıyor, çok saçma olmuş

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115 ve ___kaptan___
0MG90

0MG90

Üye
Normal paketimi iptal edip aldım sonra yine yaparım, bedava 2GB interneti kaçıramam :D

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
dün atmıştım işler mi diye işlemedi nasip bugüneymiş :ehe

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Başlığı düzeltin, tüm harflerin büyük olması yasak

Turkcell sayfası için

Sınırsız internet paketine sahip olanlar katılamıyor, çok saçma olmuş
Turkcell'in bu saçmalığı da benim canıma yetti yemin ederim şeytan diyor ki kır hattı ne telefon kullan ne bişey :angry: ne sinir işler yapıyorlar kafam almıyo valla neymiş efendim sınırsız paketle sahur paketi aynı anda kullanılamazmış :angry: :angry:

• Beğen
Tepkiler: 0MG90

canavar195

Üye
Bende öyle yaptım 0mg90 baktım vermiyor iptal edip deneyim dedim verdi

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Normal paketimi iptal edip aldım sonra yine yaparım, bedava 2GB interneti kaçıramam :D
şuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?

• Beğen

wesneijder

Üye
şuan 1gb paketi iptal etsem paket bitin tarihine kadar kullanabiliriz dmi? şuan iptal etsem paketi zaten hız kısıtı var sahura abone olsam sorun olur mu?
kullanımların tamamen kalkacak sonra olacak yani sınırsız paketin tamamen kaldırılmış olacak

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Eğer 1gb ile kullanılsa hız kısıtını kal
kullanımların tamamen kalkacak sonra olacak yani sınırsız paketin tamamen kaldırılmış olacak
hmm anladım neyse o zaman paket 8 gün sonra bitince yaparım 25 tl verdik dmi zaten 2 gb benim için 20 dk lık işi var 20 dk ya 2 gb bitecek o yüzden 1gb sınırsız bitince yaparım :sirit:

canavar195

Üye
Ben zannetmiyorum geçen senede böyle yaptım gündüz sınırsız paketi yedi gece ondan ama denemek lazım

0MG90

0MG90

Üye
Sorun olmaz. Mesela benim ayın 10'unda yenileniyordu, 10 Temmuz'a kadar aynı hızda kalan hakkımı kullanabilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve canavar195
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sorun olmaz. Mesela benim ayın 10'unda yenileniyordu, 10 Temmuz'a kadar aynı hızda kalan hakkımı kullanabilirim. :)
hmm yani benim sınırsız paket 8 gün sonra yenilenecek iptal edersem 8 gün boyunca kalan haklarımı kullanabilirim o zaman dmi? takıldığım nokta burası ? :bilmm: eğer kullanabilirsem ona göre iptal edicem paketi :bilmm

• Beğen
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
1gb sınırsız var olmuyor offf

0MG90

0MG90

Üye
hmm yani benim sınırsız paket 8 gün sonra yenilenecek iptal edersem 8 gün boyunca kalan haklarımı kullanabilirim o zaman dmi? takıldığım nokta burası ? :bilmm: eğer kullanabilirsem ona göre iptal edicem paketi :bilmm
Evet yenilenme tarihine kadar aynı hızda kalan haklarınızı kullanabilirsiniz :) Mesela benim 7 gün önce yenilendi ve Temmuz'da yenilenecek. İptal ettim paketimi ve Temmuz'a kadar kullanabilirim paket bitene kadar.

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Evet yenilenme tarihine kadar aynı hızda kalan haklarınızı kullanabilirsiniz :) Mesela benim 7 gün önce yenilendi ve Temmuz'da yenilenecek. İptal ettim paketimi ve Temmuz'a kadar kullanabilirim paket bitene kadar.
İşte budur yaa ben cevabımı aldım çok ama çok teşekkür ederim :tebessüm: Ve paket iptal olur :sirit: :eller:

• Beğen
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
  • Beğen
0MG90

0MG90

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Gofrettin115