Faturasız Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası
Dijital Operatör uygulaması ve turkcell.com.tr'ye özel, sadece 10 TL karşılığında Hazır Kart müşterileri internet paketlerini ikiye katlıyor!
  • Aktif Turkcell Bireysel ön ödemeli ses veya data hattına sahip müşterilerimiz kampanyadan 18 Nisan – 9 agustos 2019 tarihleri arasında yararlanabilirler. Kampanyaya katılım turkcell.com.tr ve Dijital Operatör uygulaması üzerinden sağlanmaktadır.
  • Müşterilerin kampanyadan yararlanabilmek için ücretli, internet içeren bir paket kullanıyor olmaları gerekmektedir. Dijital Operatör uygulaması ve turkcell.com.tr üzerinden 10 TL ödeyerek kampanya katılımı sağladıkları anda o sırada aktif olan internet paketlerinin içerik miktarı kadar internet ve dijital servis datası tanımlanacaktır. Kampanya kapsamında sunulan internet faydaları ana paket faydalarının geçerli olduğu şartlarla verilmektedir. Paketin ana içeriğinin bitiş tarihinde, verilen kampanya faydası da iptal edilir. Halihazırda 4.5G aboneliği bulunmayan müşteriler Hazır Kart Katlanan İnternet Kampanyası’na katıldıklarında 4.5G abonelikleri otomatik olarak başlatılır.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: van_helsing7677 ve Buğra


yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Kampanya kısa süreliğine tekrar aktif 9 ağustosa kadar geçerli
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: van_helsing7677
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
haber verdiğiniz için teşekkür ederim
 


Üst Alt