ON9
Üye
Tamı tamına 20 mp kokuyor. Bize de beklemek düştü o zaman. Bana müsaade940/940XL ?
Tamı tamına 20 mp kokuyor. Bize de beklemek düştü o zaman. Bana müsaade940/940XL ?
Bu çok iyi işte ama neden xenon flaş değil acaba led flaş daha mı iyi ki ben tam bilmiyorum da.O cihaz Lumia 1020'nin halefi olacak. Muhtemelen 3'lü led flaşlı 41 MP kameraya sahip.
Xenon flaş hem çok pahalı hem de akıllı telefonlar için fazla enerji kullanıyor.Bu çok iyi işte ama neden xenon flaş değil acaba led flaş daha mı iyi ki ben tam bilmiyorum da.
O cihaz Lumia 1020'nin halefi olacak. Muhtemelen 3'lü led flaşlı 41 MP kameraya sahip.

Kamera çözünürlüğü belli değil ama Triple Led flaş kesin gibi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Evan Blass'ın verdiği resimi netleştirmişlerKöşesinde phonedesigner diye yazıyor.
Konsept resim de olabilir![]()
1520 nin gölgesinde kalabilirler diye düşünüyorum bir ihtimalBu iki cihazı bende çok merak ediyorum en kısa sürede çıkarsalarda incelesek win10M ile birlikte inşallah tanıtılır...
Hiç zannetmiyorum. Bir kere Lumia 1520'nin donanımı artık orta seviye kaldı piyasada. Ayrıca belirtilen özellikler göz önüne alındığında bu iki cihaz da Lumia 1520'den çok ileride olacaktır.1520 nin gölgesinde kalabilirler diye düşünüyorum bir ihtimal
1520'den üstün olmaz ise başta biz olmak üzere bir çok kişi eleştiri yağmuruna tutar1520 nin gölgesinde kalabilirler diye düşünüyorum bir ihtimal
Hiç zannetmiyorum. Bir kere Lumia 1520'nin donanımı artık orta seviye kaldı piyasada. Ayrıca belirtilen özellikler göz önüne alındığında bu iki cihaz da Lumia 1520'den çok ileride olacaktır.
Sütten ağzı yanan bizler yoğurda üfüyorum ne yapayım MS 1520 den sonra çıkarttığı telefonlar gölgede kaldı hala en iyi 1520 bence 930 da iyi olabilir ama bence geride kalıyor bir kaç adım da olsa o yüzden acaba dedirtiyor 940XL belki iyi olacak ama MS nin politikası düşündürmüyor da değil bu teknoloji sayesinde çıtalar çok yükseldi gerekli gereksiz özellikler hayatımıza girmeye başladı ve piyasada olmak istiyorsan bu özellikleri koymak zorundasın diye düşünüyorum1520'den üstün olmaz ise başta biz olmak üzere bir çok kişi eleştiri yağmuruna tutar
İyi de Microsoft , Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldığından beri hiç üst seviye akıllı telefon çıkartmadı ki Lumia 1520'den iyi olsun. Adamlar bu dönemde mevcut stoklardakİ Nokia markalı cihazları bitirmeye odaklandı. Bu arada da Windows 10 Mobile güncellemesini bitirip Microsoft markalı üst seviye akıllı telefonlarla pazara girmeyi seçtiler. Bence doğru da yaptılar. Mobil Dünya Kongresinde Lumia 940 ya da Lumia 940 XL gibi üst düzey donanıma sahip cihazları duyursalar, satışları düşük kalırdı. Alacak olanlar da Lumia 920, 925 ve belki Lumia 1520 sahipleri ile birlikte belki cüzi bir miktar da rakip platformlarda müşteri çekerdi. Bunların hepsini toplasak tüm dünyada 10 milyon satamazdı. Ama Windows 10 güncellemesi bilgisayarlar için yayınlanıp insanlar alıştıktan sonra neredeyse aynı uygulama ara yüzleri ve tam entegre bir Windows 10 Mobile güncellemesi ile duyurulacak cihazlar daha fazla "yeni müşteri" çekecektir.MS 1520 den sonra çıkarttığı telefonlar gölgede kaldı hala en iyi 1520 bence 930 da iyi olabilir ama bence geride kalıyor
930 Da üst düzey diye düşünüyorum tabi bekleyip göreceğiz neler olacak ben alıştığım sistemi terk etmem hatta yapım gereği ayağın alışsın derler ya alışırsam ömrüm orada geçer yıllardır Nokia kullanıyorum hatta son samsung alacakken 920 çıktı karşıma umarım hızlı adım atarlar gündelik alanda çok kullanamadığımız hatta varmı bilmediğimiz özellikler olabiliyor ama çağımızda bunları tüketiciye sunmak zorundalar onlar geliştirdikçe biz daha fazlasını istiyoruz işimize yarasın yada yaramasın örn Göz tarama ile kilit açılsa ne açılmasa ne ama çıta yükseldi bir kere ve biz istiyoruz iyi yada kötü ama ben Win10 sürümünden çok umutluyum şunuda söylemeliyim Samsung ve Apple ile aradaki farkı kapatmak hiç kolay olmayacak belki yıllar sürecek ama yapabilirler bu potansiyel MS de var en iyi olmamak için ne sebepleri nede bahaneleri varİyi de Microsoft , Nokia Cihazlar ve Servisler iş kolunu satın aldığından beri hiç üst seviye akıllı telefon çıkartmadı ki Lumia 1520'den iyi olsun. Adamlar bu dönemde mevcut stoklardakİ Nokia markalı cihazları bitirmeye odaklandı. Bu arada da Windows 10 Mobile güncellemesini bitirip Microsoft markalı üst seviye akıllı telefonlarla pazara girmeyi seçtiler. Bence doğru da yaptılar. Mobil Dünya Kongresinde Lumia 940 ya da Lumia 940 XL gibi üst düzey donanıma sahip cihazları duyursalar, satışları düşük kalırdı. Alacak olanlar da Lumia 920, 925 ve belki Lumia 1520 sahipleri ile birlikte belki cüzi bir miktar da rakip platformlarda müşteri çekerdi. Bunların hepsini toplasak tüm dünyada 10 milyon satamazdı. Ama Windows 10 güncellemesi bilgisayarlar için yayınlanıp insanlar alıştıktan sonra neredeyse aynı uygulama ara yüzleri ve tam entegre bir Windows 10 Mobile güncellemesi ile duyurulacak cihazlar daha fazla "yeni müşteri" çekecektir.
Bakın Android için Cortana yayınlanacak dendiğinde burada bir çok arkadaşımız isyan etmişti. Ama ayrıntılar ortaya çıktıkça olayın şekli değişiyor. Android için Cortana uygulaması aslında Windows 10 Companion uygulaması yani yardımcı uygulama olacak. Windows 10 üzerinde Cortana kullanmıyorsanız Android için Cortana pek işinize yaramayacak. Microsoft burada uygulama ve servisleri ile sayıları bir milyarı aşan Android kullanıcılarına, ellerindeki telefon sayesinde direk olarak ulaşıp onları Windows 10 kullanmaya yöneltmeye çalışıyor. Dünyada bir milyarın üzerinde insana ulaşacak bir reklam kampanyası yapmaya kalsanız bu size yaklaşık olarak 2-3 milyar dolara mal olur.