Fikir verebilir misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

cash55

Üye
    Konu Sahibi
Fikir verebilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar...
Elimde Blackberry bold 9900 var. 1500 Tl birikimim var. İphone 5s almak istiyorum 2. el. 1300 tlye gold 5s buldum 16 gb ve 11 ay garantisi var temiz telefon.Bir tanede bir haftalık 5s siyah 16 gb var. ve kulaklıgı sarjı dahi acılmamış. Sizde ne yapmalıyım. İlk defa İphone kullanıcam. Android kullandım daha önce pişmanlık yaşarmıyım. Görünüş olarak beni çok etkiliyor. Uzun süre kullanıcam. Kolay kolay tel değişmem. Fikirlerinizi bekliyorum

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bir Windows Phone kullanıcısı olarak, eğer İOS platforma gerçekten geçmek istiyorsanız, şahsen Android ve İOS arasında seçim olsa İOS derim. Bana göre her yönüyle çok iyi bir OS, tasarımını söylemiyorum bile.
Kesinlikle tavsiye ederim.. ;)
Ama geçmeden önce bir WP platforma da bi bak derim :gul:

• Beğen
Tepkiler: cash55

cash55

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam. peki 1300 tllik 5s gold 11 ay garanti
yoksa 1500 tl 24 ay 5s siyahmı mantıklı.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
1500 tl ver siyah olanı al siyahı hem daha güzel hemde garantisi daha uzun ve daha temiz bir cihaz dediğinize göre

cash55

Üye
    Konu Sahibi
1500 tl ver siyah olanı al siyahı hem daha güzel hemde garantisi daha uzun ve daha temiz bir cihaz dediğinize göre
Evet hocam kulaklıgı dahi duruyor. ilerleyen günler satmam ama satarsamda garanti yüzünden biraz daha iyi fiyata gider sanırım. 1g ram ve 16 gb biraz korkutuyor hocam millete 2 3 gb ram kasınca 1 gb ramden korkar oldm

sLeepLe

sLeepLe

Üye
onların kastığı sistem android bende aynı cihazı kullanıyorum çatır çatır çalışıyo telefon :) 2 sene daha götürür

• Beğen
Tepkiler: cash55
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Arkadaşın dediği gibi 24 ay garantili alman daha iyi olur senin için, siyah da çok hoş duruyor benim birkaç arkadaşımda var 5s siyah..
Tabi fiyatta sorun etmezsen kaçırma derim ;)

Evet hocam kulaklıgı dahi duruyor. ilerleyen günler satmam ama satarsamda garanti yüzünden biraz daha iyi fiyata gider sanırım. 1g ram ve 16 gb biraz korkutuyor hocam millete 2 3 gb ram kasınca 1 gb ramden korkar oldm

onların kastığı sistem android bende aynı cihazı kullanıyorum çatır çatır çalışıyo telefon :) 2 sene daha götürür

Güzel kardeşim o kasarmasını bahsettiğin cihaz Android için geçerli, ios (İphone'da) öyle birşey görmen mümkün değil. Yani için rahat etsin o yönden de :oke:
Kullanmasını bilirsen 2 sene değil gittiği yere kadar :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve cash55
anılbaran

anılbaran

Üye
5s güzel seçim açıkçası bende 5s alma hayalleri kuruyom aynı sizin gibi :) iş görücek en uygun fiyatlı iphone bence tavsiye ediyorum Telefonu kurcalama (modifiye etme ) gibi huyunuz varsa jb yaparsanız da bir çok farklı mod ile cihazınızı kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, cash55 ve BLasTeaR
rodinatr

rodinatr

Üye
İosun 1 gb rami androidin 8 gb ram ine eşit aga ios kadar stabil çalışan başka bir sistem yok

cash55

Üye
    Konu Sahibi
TEşekkürler beyler yorumlarınız için. 5s gold aldım şuan harika :D

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun :)

rodinatr

rodinatr