IPhone 4 16 GB vs BlackBerry 9900 Bold

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
IPhone 4 16 GB vs BlackBerry 9900 Bold
IPhone 4 16 GB vs BlackBerry 9900 Bold hangisini alayım ? Nedeniyle birlikte açıklarsanız sevinirim...
Fiyat konusunda sıkıntı yok ikiside aynı ikinci el alacam. İkiside garantili

MasteLaa

MasteLaa

Üye
kullanim amacina bagli eger oyun ve uygulama icin aliyor isen iphone mesajlasmak icin aliyor isen bb derim.. Ben olsam iphone alirdim o ayri :)

MrTech

MrTech

Üye
İphone Bence.Mesaj İstiyorsan BB

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Her türlü Iphone derim ben.Eğer çoğu arkadaşın BBM kullanmıyorsa pek bir olayı yok BlackBerry'nin.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
BBM kullananan 40 arkadasım vardır

Tabi onların durumuna bağlı.BlackBerry alan çoğu kişi başka şeyler kullanmıyor.Eğer sık sık mesajlaştığın ya da mesajlaşacağın kişiler ise BlackBerry alabilirsin ama bir Iphone4'ten vazgeçmeye ne yaparsa yapsın değmez bence.

Kerim.

Kerim.

Üye
iphone al bence.oyun-uygulama konusunda kat kat daha iyi.ayrıca bb'nin sarı yüksek (1.13)

MrExpert

MrExpert

Üye
Sen bize, telefonda neler yaparsın ? neler yapacağını söylersen sana daha iyi yardımcı oluruz Böyle ezberden söyleyerek seçim biraz zor ve yanlış olur...

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Sen bize, telefonda neler yaparsın ? neler yapacağını söylersen sana daha iyi yardımcı oluruz Böyle ezberden söyleyerek seçim biraz zor ve yanlış olur...

Ezberden söyleyecek bir şey yok.BlackBerrynin tek üstünlüğü fiziksel klavyesi ve üstünlük kabul edilecekse BBM...

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
Telefonda görüşme yaparım mesajlaşmam pek degil. Ama zaman geçirecek bir telefon istiyorum. Aklımdaki modelleri söyledim. Farklı segmentlerde ama danısmak istedim

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Telefonda görüşme yaparım mesajlaşmam pek degil. Ama zaman geçirecek bir telefon istiyorum. Aklımdaki modelleri söyledim. Farklı segmentlerde ama danısmak istedim

Zamanı nasıl geçirirsin işte.İnternette,sosyal ağlarda falan mı yoksa oyun-uygulamalar ile mi ? Gerçi az mesajlaşıyorsan Iphone 4 her türlü daha üstün.

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi

Zamanı nasıl geçirirsin işte.İnternette,sosyal ağlarda falan mı yoksa oyun-uygulamalar ile mi ? Gerçi az mesajlaşıyorsan Iphone 4 her türlü daha üstün.
Zamanımı film izliyerek oyun uygulama ile geçiririm. Kesinlikle her bakımdan ıphone götürüyor ama bbninde pahalı olmasında vardır bi sebeb

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Zamanımı film izliyerek oyun uygulama ile geçiririm. Kesinlikle her bakımdan ıphone götürüyor ama bbninde pahalı olmasında vardır bi sebeb

Bir sebep yok olsaydı kodomanlar, bilinçsiz alıcılar ve aralıksız mesajlaşan genç kitle dışındakilerede telefon satardı.BlackBerry'nin bu durumda olmasının sebebi kullanıcıyı enayi yerine koyması.Market desen bir halta yarmaz, işe yarar tek şeyi BBM'i.İşlemci koyuyorlar ama işlemciyi test edece zorlayacak app yok.Sebebi bu.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca Iphone 4 sana çok çok daha fazla yarar.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sadece mesajlaşma facebook ya da twitter içinse Blackberry. Dahasını da istiyorsan iPhone.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Iphone ;)

belonni_nike

belonni_nike

Üye
    Konu Sahibi
Saolun ıphoneyi alacam yarın. Sizlerden dinlemek çok güzel. Merak ettigim konu blackberryninde ıphone kadar pahalı olmasının sebebiydi bunuda giderdim saolun maxicep ailesi :tşk:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Saolun ıphoneyi alacam yarın. Sizlerden dinlemek çok güzel. Merak ettigim konu blackberryninde ıphone kadar pahalı olmasının sebebiydi bunuda giderdim saolun maxicep ailesi :tşk:

Ne demek hayırlı olsun :tebessüm:

xPaSHax

xPaSHax

Üye
iphone derim bitiririm :)
benım arkadas 4s verdı 9900 aldı 2 gun sonra basladı kıvranmaya okadar dedım verme dıye sende aynı hataya dusme :)

• Beğen
Tepkiler: belonni_nike
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt