Ya hem oyun hem program benimde aklımdaki ıphone ama bbde hoş bilmiyorum burdaki arkadaslarında yorumunu alayım dedimkullanim amacina bagli eger oyun ve uygulama icin aliyor isen iphone mesajlasmak icin aliyor isen bb derim.. Ben olsam iphone alirdim o ayri![]()
İphone Bence.Mesaj İstiyorsan BB

BBM kullananan 40 arkadasım vardırHer türlü Iphone derim ben.Eğer çoğu arkadaşın BBM kullanmıyorsa pek bir olayı yok BlackBerry'nin.
BBM kullananan 40 arkadasım vardır
Sen bize, telefonda neler yaparsın ? neler yapacağını söylersen sana daha iyi yardımcı oluruz Böyle ezberden söyleyerek seçim biraz zor ve yanlış olur...
Telefonda görüşme yaparım mesajlaşmam pek degil. Ama zaman geçirecek bir telefon istiyorum. Aklımdaki modelleri söyledim. Farklı segmentlerde ama danısmak istedim
Zamanımı film izliyerek oyun uygulama ile geçiririm. Kesinlikle her bakımdan ıphone götürüyor ama bbninde pahalı olmasında vardır bi sebeb
Zamanı nasıl geçirirsin işte.İnternette,sosyal ağlarda falan mı yoksa oyun-uygulamalar ile mi ? Gerçi az mesajlaşıyorsan Iphone 4 her türlü daha üstün.
Zamanımı film izliyerek oyun uygulama ile geçiririm. Kesinlikle her bakımdan ıphone götürüyor ama bbninde pahalı olmasında vardır bi sebeb
Saolun ıphoneyi alacam yarın. Sizlerden dinlemek çok güzel. Merak ettigim konu blackberryninde ıphone kadar pahalı olmasının sebebiydi bunuda giderdim saolun maxicep ailesi![]()
Saolun ıphoneyi alacam yarın. Sizlerden dinlemek çok güzel. Merak ettigim konu blackberryninde ıphone kadar pahalı olmasının sebebiydi bunuda giderdim saolun maxicep ailesi![]()