Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Adaptör orjinal ama yinede bozuyor. kendiside kablo satmiyor zaten sadece dock var. Kendileri kaşınıyor valla
Telefonun şarjını sıfırlayın, kapatıp şarj edin %100'e kadar ellemeyin. Bir kaç gün böyle yapın düzelme olabilir.
Ben manyetik şarj kullanıyorum sıkıntı yok.

alfo9403

alfo9403

Üye
Telefonun şarjını sıfırlayın, kapatıp şarj edin %100'e kadar ellemeyin. Bir kaç gün böyle yapın düzelme olabilir.
Ben manyetik şarj kullanıyorum sıkıntı yok.
Batarya şisti onla alakali değil duzelmez o sekilde

zencibitc

zencibitc

Üye
cammı çıktı nolduda anladınki ?

Preloader

Preloader

Üye
ses icin rom atmaniz lazim ben ressurrection romundayim ilk defa stocktan iyi bi rom gordum ses stockun 2 kati ram 100-200 mb daha az yiyo surum 5.1.1 romun kendisinden xposed gibi ozellestirmeleri var isteyene yarsimci olurum drm keys bootloader vs vs .

Ressurrection Rom'u bende kurmayı denedim fakat ne yaptıysam olmadı :züü:

(Bootloader kilidia açık)
T.W.R.P 2.8.6.0 kurdum
Recovery'ye geldim
Wipe/ Dalvik Cache / Cache / Factory Reset yaptım (Data ve System'i silmedim)
İnstall Ressurrection Rom diyorum tam yüklenirken hata veriyor kırmızı bir yazı çıkıyor ve Failed: This rom only: D6503 D6502... falan diyor fakat zaten benim cihazım 6503 sorun ne anlamadım acaba rom dosyasında mı sorun var diyerek dosyayı yeniden indiriyorum şimdi. Siz nasıl yaptınız acaba ben mi yanlış bir şeyler yapıyorum anlamadım? :hmmm

'E: Error executing updater binary in zip' hatası alıyorum ya hala aynı sonuç system ve data'ya da format attım yine düzelmedi.

Son düzenleme:

marowak

Üye
z2 cihazin recovery mod nasil aciliyor

Preloader

Preloader

Üye
z2 cihazin recovery mod nasil aciliyor

Herhangi bir custom recovery yükleyin (ben twrp kurdum) cihazı kapatın, açılırken sony yazısından sonra iki kez titriyor ve led ışık yanıyor tam bu sırada ses açma veya kapama tuşuna ard arda bir kaç kez basın recovery açılacaktır.

muslumcu46

muslumcu46

Üye
ses icin rom atmaniz lazim ben ressurrection romundayim ilk defa stocktan iyi bi rom gordum ses stockun 2 kati ram 100-200 mb daha az yiyo surum 5.1.1 romun kendisinden xposed gibi ozellestirmeleri var isteyene yarsimci olurum drm keys bootloader vs vs .
Telefonum rootlu ve recovery yüklü. Bootloader kilitli nasıl yükleyebilirim bu romu? Yardımcı olursanız sevinirim

marowak

Üye
olmuyor lockeddual recovery diye bisey yukledim cihaz kapaliyken ama cihaz acinca ne ses kismada ne acmada herhangi bisey yok normal aciliyor tel

zencibitc

zencibitc

Üye
bl kilitliyse her rom yüklenmez

marowak

Üye
flastool ile rom yükleniyor. root yapıyorum ama recovery yükleyemedim bitürlü
bl kapalı

zencibitc

zencibitc

Üye
hangi romdan bahsediyosun sen ?

Preloader

Preloader

Üye
flastool ile rom yükleniyor. root yapıyorum ama recovery yükleyemedim bitürlü
bl kapalı

Flashtool ile rom bl kapalı her sony cihaza yüklenir bu normal birşey çünkü stock rom dosyasını yüklemiş oluyorsunuz bl açık ya da kapalı farketmez eğer ki custom rom yüklemek isterseniz (cyanogenmod, omni , ya da slim rom vb.) işte o zaman bootloader kilidini açmanız gerekir root bootloader kapalıyken de atılabilir. Yüklediğiniz lockeddual recovery geçici bir recovery'dir bu nedenle gerçek bir recovery gibi davranmaz ses kısma tuşlarına basarak recovery moda alamamanızın sebebi budur kısacası recovery ve custom rom için kesinlikle bootloader kilidiniz açık olmalı :tebessüm:
Bir de benim cihazın sol tarafındaki su geçirmez tıpası koptu garanti çerçevesine girmiyor sanırım bu konuda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi? :hmmm

0ceanS13

0ceanS13

Üye

Benim ekran sürem nasıl arkadaşlar.arkadaşlar çoğu zaman stamina modu açık. Go launcher devamlı kullanıyorum kullanıyorum. Gece bırakıyorum şarja saat 12 gibi sabah 7 de çıkartıyorum.

zencibitc

zencibitc

Üye
forever cyanogenmod ! :D

• Beğen
Tepkiler: Preloader
man20

man20

Üye
Arkadaşlar ekran görüntüsü almaya çalışıyorum albüme kaydedildi diyor ama albüme girdim gözükmüyo. Çektiğim ekran görüntüler nereye kaydediliyo? Dahili depolamaya baktım ama bulamadım bi türlü. Lolipop yüklemeden önce gözüküyodu albümde.

0MG90

0MG90

Üye
Arkadaşlar ekran görüntüsü almaya çalışıyorum albüme kaydedildi diyor ama albüme girdim gözükmüyo. Çektiğim ekran görüntüler nereye kaydediliyo? Dahili depolamaya baktım ama bulamadım bi türlü. Lolipop yüklemeden önce gözüküyodu albümde.
Klasörlerde yok mu?

Preloader

Preloader

Üye

Ekran Görüntüsü adı altında bi klasör oluşur genelde yine de emin olmak için ekran görüntüsü alınca statusbara gelen bildirimde görüntüyü paylaş diyip X-plore adlı dosya yöneticiyle paylaşırsanız size dosyanın kaynak klasörünü gösterecektir :)

Üst Alt