Sony Xperia Z2 Kullanıcıları Kulubü | Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet2404

Üye
afterlight yüklemek istedim bunun için root yapmam gerekiyormuş. Facetune da denedim o internet olmadan açılıyor çok şükür :) aslında android de eski olmama rağmen son 3 yılımı ios a adamış birisiyim çok fazla play store u araştırdığım söylenemez bu aklıma gelen ilk uygulama. Bir de kulaklık ile aldığım ses çok az geliyor. Kalite olarak 5 üzerinden 4 veririm fakat o kalitedeki sesi yüksek dinlemek istediğimde aldığım haz çok azalıyor bunun için ne yapabilirim?

alfo9403

alfo9403

Üye
afterlight yüklemek istedim bunun için root yapmam gerekiyormuş. Facetune da denedim o internet olmadan açılıyor çok şükür :)
Ben facetune'u 90 kurusa almıştım bi ara indirimden onunda yarısını iade etti enpara :D kac para suan

mehmet2404

Üye
Tam olarak fiyatında değilim işte bizler alışmışız bir kere windowstan ***** olayına her türlü onu arıyoruz..

alfo9403

alfo9403

Üye
Tam olarak fiyatında değilim işte bizler alışmışız bir kere windowstan cra ck olayına her türlü onu arıyoruz..
Yok ya merak ettigimden suan bakilmiyor satin aldığım icin de :) windows ta durum bende hala aynı lisans keyler pesinde kosuyoruz :D

mehmet2404

Üye
Bir de kulaklık ile aldığım ses çok az geliyor. Kalite olarak 5 üzerinden 4 veririm fakat o kalitedeki sesi yüksek dinlemek istediğimde aldığım haz çok azalıyor bunun için ne yapabilirim? Hadi diyelim onları apk kurarak ya da satın alarak bir şekilde hallettik buna yapabileceğimiz bir çözüm var mı?

alfo9403

alfo9403

Üye
Bir de kulaklık ile aldığım ses çok az geliyor. Kalite olarak 5 üzerinden 4 veririm fakat o kalitedeki sesi yüksek dinlemek istediğimde aldığım haz çok azalıyor bunun için ne yapabilirim? Hadi diyelim onları apk kurarak ya da satın alarak bir şekilde hallettik buna yapabileceğimiz bir çözüm var mı?
Maalesef yok. Yine muzik playerimiz iyi de deezerda daha da az geliyor cok sinirli ses seviyesi var. Artık kulaklık mı alicaz yazilim mi yukeleyecegiz hic fikrim yok bulursaniz mutlaka yazin buraya bende muzdaribim o konuda muzik telefonu diye aldım bangır bangır dinlenmiyor. Hakkını vermiyor telefon :)

yakupb03

yakupb03

Üye
günaydın :-)

man20

man20

Üye
arkadaşlar kot pantolon giyenlere bişi sorcam. telefonu cebinize koyuyorsunuz ya belli bi zamandan sonra (1 ay vs.) cep telefonunuzu koyduğunuz cep kısımlarında (hizalarında) kot pantolonunuz yırtılıyor mu? (çizgi şeklinde yırtılmalar)

burak_102

burak_102

Üye
arkadaşlar kot pantolon giyenlere bişi sorcam. telefonu cebinize koyuyorsunuz ya belli bi zamandan sonra (1 ay vs.) cep telefonunuzu koyduğunuz cep kısımlarında (hizalarında) kot pantolonunuz yırtılıyor mu? (çizgi şeklinde yırtılmalar)
Dar kotlar giydiğim halde hayır hiç telefon izi olmadı yırtılma da yok

0MG90

0MG90

Üye
Bende olmadı öyle bir şey, kılıflı kullanıyorum birde

alfo9403

alfo9403

Üye
Sıradan bir kot pantolonu koseler yipratabilir. Ben hic cepte tasimam ama biraz büyük bir telefon cebe koyunca özellikle oturunca bayağı zorluyor cebi. Dediğim gibi cok kaliteli olmayan cepli pantolonların dikislerini zorlar açılmasını saglar ama bir bıçak gibi delmez elbet.

0MG90

0MG90

Üye
Benim Xperia Lounge hesabım altın üyelikten çıktı ya, neden acaba

zencibitc

zencibitc

Üye
ses icin rom atmaniz lazim ben ressurrection romundayim ilk defa stocktan iyi bi rom gordum ses stockun 2 kati ram 100-200 mb daha az yiyo surum 5.1.1 romun kendisinden xposed gibi ozellestirmeleri var isteyene yarsimci olurum drm keys bootloader vs vs .

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
alfo9403

alfo9403

Üye
Benim batarya ölmek üzere çok çabuk bitiyor artık. Ya şarjda iken çok kullnadım aşırı ısınmadan zarar gördü yada çin malı manyetik şarj bozdu. Valla sonyden beklemezdim saglam felan olur dedim ama çok üzdü bu. Bu arada bataryada da milimlik bir şisme var. İlk fırsatta garantiye vereceğim umarım sorun çıkartmazlar. Benim gibi sarjda oynayan veya manyetik çakma şarj kullanıp batarya sorunu yaşayan oldu mu?

zencibitc

zencibitc

Üye
geçmiş olsun bence sonynin dandikliğinden değildir kabloyla alakalı olabilir bu kablo yüzünden çok kişi bozdu pilini

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Benim batarya ölmek üzere çok çabuk bitiyor artık. Ya şarjda iken çok kullnadım aşırı ısınmadan zarar gördü yada çin malı manyetik şarj bozdu. Valla sonyden beklemezdim saglam felan olur dedim ama çok üzdü bu. Bu arada bataryada da milimlik bir şisme var. İlk fırsatta garantiye vereceğim umarım sorun çıkartmazlar. Benim gibi sarjda oynayan veya manyetik çakma şarj kullanıp batarya sorunu yaşayan oldu mu?
Ben de manyetik şarj düşünüyodum ama bu yorumdan sonra bilemedim. Şu Sony'i severim ederim ama bazen de acayip ayar oluyorum. Uyduruktan plastik bir manyetik şarj standını bile pahalı denilebilecek fiyattan satıyorlar. Çin malı alsak sıkıntı çıkarıyor aslında mantıken çin malı kablo değil de çin malı adaptörün sıkıntı yaratması lazım. Ama bilemedim gene de.

alfo9403

alfo9403

Üye
Ben de manyetik şarj düşünüyodum ama bu yorumdan sonra bilemedim. Şu Sony'i severim ederim ama bazen de acayip ayar oluyorum. Uyduruktan plastik bir manyetik şarj standını bile pahalı denilebilecek fiyattan satıyorlar. Çin malı alsak sıkıntı çıkarıyor aslında mantıken çin malı kablo değil de çin malı adaptörün sıkıntı yaratması lazım. Ama bilemedim gene de.
Adaptör orjinal ama yinede bozuyor. kendiside kablo satmiyor zaten sadece dock var. Kendileri kaşınıyor valla

Üst Alt