Luck Star
Üye
İphone 6 da 64bit. Teknik servise gelirsek Apple ile kiyaslanacak firma var mı kiTeknik servisi istanbulda çok, yedek parçası bol ve 64 bit olan S6 yı tercih ederim.

İphone 6 da 64bit. Teknik servise gelirsek Apple ile kiyaslanacak firma var mı kiTeknik servisi istanbulda çok, yedek parçası bol ve 64 bit olan S6 yı tercih ederim.

S6'da RAM sorunu var nasıl oluyor da 3GB ram hiçbirşey açık değilkrn %80e kadar geliyor? Performans olarak iPhone 6 daha iyi bence S6'nın birkaç optimizasyon güncellemesi alması lazımPerformans istiyorsan s6
Hava atmak istiyorsan ip6
Ram olayını sen biliyorsun diye etiketledimBence S6. Özellik olarak karşısına denk gelen telefon iPhone 6 Plus'dır iPhone 6 değil.
Dahası, iPhone alırken S serisi haricinde telefon almam şahsen.

Bence S6. Özellik olarak karşısına denk gelen telefon iPhone 6 Plus'dır iPhone 6 değil.
Dahası, iPhone alırken S serisi haricinde telefon almam şahsen.
S6 ile s3 kıyaslaması yapıp aynı kefeye koyabiliyorsan korkmakta haklısın.Ben olsam iPhone 6 alırdım gerek stabilite, gerek servisin güzelliği. S6'yı da beğenmedim değil ama Samsung'dan korkuyorum S3'ten sonra..
Alıcağın telefonu ne amaçlı kullanacağın daha önemli örneğin iş amaçlı kullanacaksan lumia yada android işletim sistemi seç hava atıcaksan arkadaşın da dediği gibi iphone al derim.S6 ile s3 kıyaslaması yapıp aynı kefeye koyabiliyorsan korkmakta haklısın.
Alıcağın telefonu ne amaçlı kullanacağın daha önemli örneğin iş amaçlı kullanacaksan lumia yada android işletim sistemi seç hava atıcaksan arkadaşın da dediği gibi iphone al derim.

Sat telefonu abiMantıklı mesela bütün çevrem kınadı beni s6 aldığım için oysaki hava atmak istiyordum
Bu telefona o kadar para verene kadar iphone alsaydın dediler çünkü elit insanlar iphone kullanır şu anda büyük pişmanlık içerisindeyim![]()

Sat telefonu abi![]()

Bencede ya o kadar paran var niye s6 aldın kiEvet dusunuyorum Çevremde kimsede s6 yok kalabalıklar içinde yanlız hissediyorum kendimi Telefonu satıp 6s alacagim ve herkese nasıl havalı bir tip olduğumu ispat edeceğim bana saygı duyacaklar![]()