bence kesinlikle galaxy s6 şarj sorunu falan demişler yok öle bişi s3 üm var fu ll wifi mobil veri ekran rahat bir gün
yok gerçek ama blrkota note 4 ileSende abarttın hem kullanacaksın hemde birgün gidecek ... belki cebinden sadece alo demek için çıkarırsan 1 gün gidebilir ama aktif kullanayım dersen 1.5 - 2 saat ekran süresi ile 4-5 saat içinde priz ararsın.
yok gerçek ama blrkota note 4 ile
blekota note 4 rom v4.2 ileNe yazdın anlamadım ??
Eskiden insanlar herkesin kullandığını kullanmak istemezdi şimdi demek tam tersi olmuş.
Yinede 1 günde belki 1 saat ekran süresi görürsün. Fazlası için yarım gün olabilirblekota note 4 rom v4.2 ile

Ben 1 gün bekleme 5 saat de ekran süresi alıyorum s4 miniyle abiYinede 1 günde belki 1 saat ekran süresi görürsün. Fazlası için yarım gün olabilir![]()

Sen aliyorsun da bence anlattıklarını rüyanda görüyorsun gerçek sanıyorsunBen 1 gün bekleme 5 saat de ekran süresi alıyorum s4 miniyle abi![]()

bende s3 ile 1 gün çok iyi dayanıyorBen 1 gün bekleme 5 saat de ekran süresi alıyorum s4 miniyle abi![]()
Ss atıyorum bekleSen aliyorsun da bence anlattıklarını rüyanda görüyorsun gerçek sanıyorsun![]()

Hımm ben s6 ile bu süreleri göremiyorum sizin cihazlar süpermiş Telefonu satıp s3 alıcam böyle gidersebende s3 ile 1 gün çok iyi dayanıyor

Hımm ben s6 ile bu süreleri göremiyorum sizin cihazlar süpermiş Telefonu satıp s3 alıcam böyle giderse![]()

Önce ss atıyorsun sonra cihaz şarj tutmuyor diyip başka rom yüklüyosun yani o ss lere sen bile inanamiyorken bendende inanmamı beklemeSs atıyorum bekle![]()

Yav bekle ss bulayım heleÖnce ss atıyorsun sonra cihaz şarj tutmuyor diyip başka rom yüklüyosun yani o ss lere sen bile inanamiyorken bendende inanmamı bekleme![]()
atıcamtel neAmerikadan almak zorunda kaldım fiyatlardan dolayı, garanti olayını napıcaz
Ss bulamadım Galeriden ama rom sayfasında buldum al işteÖnce ss atıyorsun sonra cihaz şarj tutmuyor diyip başka rom yüklüyosun yani o ss lere sen bile inanamiyorken bendende inanmamı bekleme![]()
şuanki z3tel ne