ama 800 de 2k ekran kullanılmıyor 808 2k için orta seviye sayılır800 de bile hiz sorunu yasayan var mi telefonunda da 808 sacma olsun ucmayin iyice 808 extreme bile 64 bit destegi de var tamamdir.
S6 sorunlu bir telefon M9 kadar isindigindan emin olabilirsin kullanici yorumlari hic ic acici degil ram sorunu zaten hic acmayalim o konuyu ios gibi balik hafiza bir telefon.
Hm belki kullanmayı öğrenmelisin iphoneden sıkılırsın servisi yok diye üzülme adı asus iphone 1000 basar bi telefon. Ha şu varki dikkat edeceksin ama asla iphoneyi tavsiye etmem. Alıcaksan eğer lumia serisinden 920 yada 820 öneririm güzel veya htc,lg, sony serilerinden seçebilirsin ha oda olmadı general mobile 4g al derim. Sağlıcakla.Teknik servisi iyi olmayan bir cihaz alınmaz, Android den de soğudum zaten
ama 800 de 2k ekran kullanılmıyor 808 2k için orta seviye sayılır
eğe 1080 olsaydı 808 iyidi
Hm belki kullanmayı öğrenmelisin iphoneden sıkılırsın servisi yok diye üzülme adı asus iphone 1000 basar bi telefon. Ha şu varki dikkat edeceksin ama asla iphoneyi tavsiye etmem. Alıcaksan eğer lumia serisinden 920 yada 820 öneririm güzel veya htc,lg, sony serilerinden seçebilirsin ha oda olmadı general mobile 4g al derim. Sağlıcakla.
samsungDirek yeni cihaz veren sadece Apple var.
LG de kronik sorunlar var ancak düşük bir ihtimalle denk gelir.
Mesela G2 de ekran sararması oluyor ancak ekranı değişiyor olmadı yeni cihaz veriyor hemde g3 veriyor.
G3 te kasa çatlağı olabilir , minnacık ince kıl gibi ancak yeni cihaz ile değişim yapıyorlar. Başka da bir şey yok zaten.
Samsung cihazlarda değişim çok zor , htc , sony ise hiç hakkında bir şey duymadım. Sadece sony'nin su teması garantiyi bozuyor diye biliyorum.
oyun anlamında sıkıntı çeker808'de 4K ekran desteği var 2k çerez artık büyütmeyin bu kadar
samsung
s3 minide yazılım güncellemesi alırken hata oluştu ve imei numarası silindi servise verdim 1 hafta sonra renk seçin gönderelim dediler
fakat distirbütor garantisine dikkat edin ben note 2 kvk dan aldım lanet ettim
ayrıca benim arkadaşımda da note 2 var 2 kere pil 3 kere de kullaklığı değiştirdi ve hepsi 1 günde gerçekleşti
S5 al yada G3 falan bence s6 pek tavsiyem değil onun yerine note 4 yada note edgesini alabilirsin ..Kardeşim kullanmayı öğrenmelisin demişsin 3 senedir android kullanıyorum rom root kernel her türlü iş ile uğraştım yinede uğraşırım eyvallah sorun değil ama teknik servis itibarı müşteri memnuniyeti ön planda. Mesela donanımsal bir sorunda parça değiştirilmeyecek yenisi verilecek öyle istiyorum ben.
Samsung S6'ya şuan kararsız bakıyorum kronik sorunlar filan olduğu söyleniyor ne kadar doğru tartışılır daha önce S4 kullandım fena değildi ama çok çok iyi de değildi. Apple'ın ayrı bir havası var.
Hm belki kullanmayı öğrenmelisin iphoneden sıkılırsın servisi yok diye üzülme adı asus iphone 1000 basar bi telefon. Ha şu varki dikkat edeceksin ama asla iphoneyi tavsiye etmem. Alıcaksan eğer lumia serisinden 920 yada 820 öneririm güzel veya htc,lg, sony serilerinden seçebilirsin ha oda olmadı general mobile 4g al derim. Sağlıcakla.
şuanda iphone 6 almak mantıksız eylül ekim gibi yeni serisi çıkıcak eğer sabredebilirsen bence yeni çıkacak olan iphone serisini beklemelisinHangisini tercih ederdiniz arkadaşlar ? Sebepleri ni de belirtirsek güzel olur.