Karşılaştırma Zenfone 2 - LG G4 - S6 Edge - Multitasking Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Luck Star

Luck Star

Üye
S6 nın şu anda ki fiyatı 2499 ve bu cihaz sorunlumu şimdi :) bu kadar rezillik olmaz,arkadaşlar bu arada gerçek Multitasking Nokia N9 dadır,peki en son olarak lolipop güncellemesi ile android e geldimi bu özellik ?ayrıca sanırım android konusunda bütün bilgili arkadaşlar buradayken sizce samsung E7 nasıl bir cihaz ? s6 daki gibi bir sorun yada sorunlar var mı ?
Kasa ekran tasarım felan iyi ama o fiyatı hak etmiyor. Bir de samsung alırsan orjinal garantili al yoksa tamamen garantisi al. Çünkü root atarsan garanti gider, garanti sağlam değilse de bir işe yaramaz. Ona göre kararını ver ancak bence o fiyatı hak etmiyor. Z2 felan alırdım ben yerinde olsam.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Z2 alacaksanız "KRONİK SIKINTILAR" a dikkat edip alın.

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsung içinde kasıyor bunu bilerek al mi dememiz lazım?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben öyle birşey demedim uyduruyorsun. 1 yıl öncede uyarirdim halen daha uyaririm.

Invoke

Invoke

Üye
Bu arada samsungun olayı 2 pencereden ibaret sanıyordum. İstediğin yere taşıyıp öyle boyutlandırman falan çok iyiymiş, 5 pencere...
Google 2 pencere bile getirse bence gayet güzel ve yeterli olur android m ile. :D Neyse...

Birinci mesajdaki olay çok saçma, acayip bir fantazi, gerek yok böyle şeylere. Kimse "dur şu oyuna şurada ara vereyim de biraz bunu oynayayım sonra buna geri dönerim" demez herhalde. Onun için çok da büyük bir önem teşkil etmiyor benim gözümde. Uygulama olarak düşünürsek tabiki 5 değil 10 uygulama arasında da geçiş yapmak isteriz ama bunlar oyunlar kadar zorlamadığından zaten yapabildiğimiz şeyler, onun için 4gb ram fantaziden başka bir şey değil benim gözümde.

E7 soran arkadaş için de ben olsam almazdım. Sen sorunca baktım, 1200 lira imiş teknosda. Orta halli samsung yarın çöp konumuna düşecek, tw zaten biliniyor artık. Başka seçeneklere bak derim.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
Her cihazın kronik sorunu var önemli olan kronik sorunu olan cihazı orjinal garantili almak ve tabii ki garantinin de bir işe yaramasi lazım her garanti bu sorunu kabul ediyoruz diyip değişim yapmıyor.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Multiwindow da multitaskingdir. Tek fark Meego'da bu iş native olarak yapılır androidde ise multiwindow yada foregroundactivity kullanan herhangi bir uygulama ile.
Android dede aynı özellik mevcut o zaman,anlaşıldı
Bu arada samsungun olayı 2 pencereden ibaret sanıyordum. İstediğin yere taşıyıp öyle boyutlandırman falan çok iyiymiş, 5 pencere...
Google 2 pencere bile getirse bence gayet güzel ve yeterli olur android m ile. :D Neyse...

Birinci mesajdaki olay çok saçma, acayip bir fantazi, gerek yok böyle şeylere. Kimse "dur şu oyuna şurada ara vereyim de biraz bunu oynayayım sonra buna geri dönerim" demez herhalde. Onun için çok da büyük bir önem teşkil etmiyor benim gözümde. Uygulama olarak düşünürsek tabiki 5 değil 10 uygulama arasında da geçiş yapmak isteriz ama bunlar oyunlar kadar zorlamadığından zaten yapabildiğimiz şeyler, onun için 4gb ram fantaziden başka bir şey değil benim gözümde.

E7 soran arkadaş için de ben olsam almazdım. Sen sorunca baktım, 1200 lira imiş teknosda. Orta halli samsung yarın çöp konumuna düşecek, tw zaten biliniyor artık. Başka seçeneklere bak derim.
Kardeşime alcaz,2 yıl kullanması gerekir,2 gb ram var,kasma falan yapmaz diye düşünüyorum ama yıllardır android kullananlar daha iyi bilir sizce yaparmı ?
Kasa ekran tasarım felan iyi ama o fiyatı hak etmiyor. Bir de samsung alırsan orjinal garantili al yoksa tamamen garantisi al. Çünkü root atarsan garanti gider, garanti sağlam değilse de bir işe yaramaz. Ona göre kararını ver ancak bence o fiyatı hak etmiyor. Z2 felan alırdım ben yerinde olsam.
room root vs. yapılmıcak fiyatta sınırımız 1200 o cihaz da yeni çıktığı için alalım dedik ama alınmaz mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Valla bilmiyorum. E7 elime bile almadım kusura bakma ben A7 sanmıştım. O güzel ama pahalıydı. Az bekle bakayım biraz cihaza...

Invoke

Invoke

Üye
Görünüşü güzel aslında ama giriş seviye çipset 1200lira. Ben olsam G2'ye falan bakardım.

byAndroid

byAndroid

Üye
Android dede aynı özellik mevcut o zaman,anlaşıldı

Kardeşime alcaz,2 yıl kullanması gerekir,2 gb ram var,kasma falan yapmaz diye düşünüyorum ama yıllardır android kullananlar daha iyi bilir sizce yaparmı ?

room root vs. yapılmıcak fiyatta sınırımız 1200 o cihaz da yeni çıktığı için alalım dedik ama alınmaz mı ?
Bazı özellikler hariç android one 4g dan farkı yok

ArMaGeDdOn_87

Üye
tamam @Luck Star bekliyorum
@Invoke LG G2 çok kaba duruyor
@byAndroid hangi cihazı alalım o zaman ?
@Luck Star @Invoke @byAndroid @Nawy Note 3 migros da 1589 TL mesela yada Sony Z2 falan mı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
Yarım sayfa yazı yazdım forumla bağlantı kesildi yazdı olamaz :D

Ben de onu diyordum. E7 yi unut ekrani daha ufak donanım birebir aynı olan gm 4g var fiyat 699lira.

Ancak bütçeye uygun lg g2 ve lg nexus5 tavsiye ederim. Nexus 5 tahminen 2 yıl daha kendi güncellemelerini sorunsuz alır. G2 belki bu yıldan sonra almaz ancak çok fazla rom var ilerde sıkıntı çıkarmaz. 2 yıllık cihaz gram kasma yok tavsiye ederim.

Luck Star

Luck Star

Üye
Gm 4g google tarafından üretildi. 2yil yazılım desteği var. Fiyata göre mükemmel. Ancak bütçeyi sonuna kadar kullancaksan n5 ve g2 daha iyi tabiki.

byAndroid

byAndroid

Üye
Gm 4g google tarafından üretildi. 2yil yazılım desteği var. Fiyata göre mükemmel. Ancak bütçeyi sonuna kadar kullancaksan n5 ve g2 daha iyi tabiki.
Kasmiyor muydu ya o cihaz dokunmatik sorunu vardı sanki [emoji15]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S-pen ve multitask istiyorsan Note 3 al. Istemiyorsan Z2 olabilir yalnız KRONİK SORUNLARA dikkat et iyice öğrenip al.

ArMaGeDdOn_87

Üye
aksilik ya olur :)
g2 nin arka kısmı çok kaba duruyor ama Nexus benim de aklımda vardı ek olarak mantıklı gözüküyor
S-pen ve multitask istiyorsan Note 3 al. Istemiyorsan Z2 olabilir yalnız KRONİK SORUNLARA dikkat et iyice öğrenip al.
Note 3 2 yıl daha kulanılırmı ?

Luck Star

Luck Star

Üye
aksilik ya olur :)

g2 nin arka kısmı çok kaba duruyor ama Nexus benim de aklımda vardı ek olarak mantıklı gözüküyor

Note 3 2 yıl daha kulanılırmı ?
Valla performans konusunda eşdeğer cihaz bence ikiside tabi Nexus 5 saf android olduğu için her zaman daha iyidir.

Gm 4g fiyatına göre fazlasıyla iyi performans veriyor. Hafif lag oluyor arada. Kendi arkadaşım daha yeni aldı sormadım durum ne diye. İlk çıktığı gün alanlar dokunmatik iyi çalışmıyor diye şikayetciydi.

byAndroid

byAndroid

Üye
Sağlam sağlam merak etme [emoji41]

byAndroid

byAndroid

Üye
Note 3 ün yolu uzun güzel cihaz tasarım itibariyle falan filan ısınıyor ama :D

Üst Alt