Karşılaştırma Zenfone 2 - LG G4 - S6 Edge - Multitasking Karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

Serhan

Serhan

Üye
Vay be maxicepte yönetici eksikliği her yerden patlak vermiş baksana artık üyeler ilgilenmeye başladı konular ile.[emoji1]
@Nextman varken altın çağ gibiydi tarihin gördüğü en kaliteli adminde ayrıldı maalesef.
Aynen gördüğüm en iyi admin Sait Abiydi benim. Maxicep Duraklama dönemine giriyor..

Luck Star

Luck Star

Üye
Düşürdüm hocam telefonlar plastik birşey olmuyor sadece arka kapakda çatlaklar var o da g2 de ekran sararmasi var ya galaxy s te de kronik kapak çatlaması vardı tek sıkıntı o :D

yere düşürürsen kasa da soyulur bak şimdi burdan 1 gol yedin.. neyse uzatmanın manası yok.
Forum , forum değil ki. General mobile konusuna yorum yapıyorum adam profilimden cihazıma bakıp lg sanki çok iyi o sorunu bu sorunu var diyor. Adama senin yaşındakiyle muhattap olanda suç dedim hakaret etti sonra , adminler geliyor bana kızıyor. Sen kışkırtmışsın diye. Ne düzen var ne bişe. Aynı açılan konularda üyelerinki siliniyor admininkine taşınıyor. Haksızlık diz boyu.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Arkadaşlar bazısı kasıyo diyo bazısı kasmıyo diyo,üstelik de yıllardırda android kullanıyosunuz sanırım ve kasıyosa neden iOS a geçiş yapılmıyo onu da anlamış değilim,bu android işletim sisteminde kasıp kasmama konusu halA belirsizliğini koruyor anlaşılan

Emre

Üye
Arkadaşlar bazısı kasıyo diyo bazısı kasmıyo diyo,üstelik de yıllardırda android kullanıyosunuz sanırım ve kasıyosa neden iOS a geçiş yapılmıyo onu da anlamış değilim,bu android işletim sisteminde kasıp kasmama konusu halA belirsizliğini koruyor anlaşılan
normal android kasmaz kastıran bilinsiz kullanım ve arayüz ;)

Son düzenleme:
Anil-D

Anil-D

Üye
16 haziranda geliyor

byAndroid

byAndroid

Üye
yere düşürürsen kasa da soyulur bak şimdi burdan 1 gol yedin.. neyse uzatmanın manası yok.
Forum , forum değil ki. General mobile konusuna yorum yapıyorum adam profilimden cihazıma bakıp lg sanki çok iyi o sorunu bu sorunu var diyor. Adama senin yaşındakiyle muhattap olanda suç dedim hakaret etti sonra , adminler geliyor bana kızıyor. Sen kışkırtmışsın diye. Ne düzen var ne bişe. Aynı açılan konularda üyelerinki siliniyor admininkine taşınıyor. Haksızlık diz boyu.
Ne alaka adamlar yapmış ben yalan mı söyleyeceğim inanmak istemiyorsan uzatma her bahaneden bişey uyduruyorsun.

Üst Alt